- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.121
Hey masallah kiz yorma kendini hamis falansan bebek ter doktu icerdekızlar bütün mobilyalarımın altını çektim süpürdüm sildim tıoz aldım mutfagımın dolaplarını sildim beyaz esyalarımı sildm kapılarımın tozunu aldım banyo wcmi çamaşır suyu cifle güzelce bi ovdum duruladım ve sildim çamaşırlarımı topladım ve katladım sadece yemeğim kaldı
benim bugünki işlerim:
çocukları okula gönderdim anca başlıcam işe
bulaşık
ev süpürüp viledalıcam
makineye çamaşır atıcam
wc banyoyu dün yıkayamadım onu halledicem
bu kadar hadi bana kolay gelsiiinnn
eveeeeeetttttttt
evi süpürdüm toz aldım
3 gün önce silmiştim bugün silmekten vazgeçtim
yemeklerimi de yaptım
wc,lavabo,banyo kaldı şimdi de onları yapıcam
sonra oğlum gelir yemeğe onun bulaşıkları,kızın öğle uykusu fln
vaktim kalırsa da niyetim ütü yapmak
Hey masallah kiz yorma kendini hamis falansan bebek ter doktu icerde
oh ohh cok diyilmis isin
bu gunluk yirttin vuslatcim
aman sus hatırlatma bi tuhaf oluyorumm
aman usenmemis nazar boncugu da takivermis kenarinayogun istek üzerine prolfinde net olmayan kocişin resmini koyuyorumEki Görüntüle 565250
kiz masalah ne ka guzelsin oylebu daben kızlar biraz kapatmak zorunda kaldım güvenirlik açısından genelde birbirimizi çok benzetirler benimde kaş göz kara o bakımdanEki Görüntüle 565251
aman usenmemis nazar boncugu da takivermis kenarina
kiz masalah ne ka guzelsin oyle
saclara bayildim cit cit var mi dogru suule
beni de alın kızlar aranıza:79: hiç sevmiyorum ev işini
merak etme her kese yetecek kadar yerimiz var hosgeldin
o zaman berayla senin saclarayok şekerim çıt çıt falan tamamen dogalteşekkür ederim canım canım o senin güzelliğin e konu kociş olunca hiç üşenmem hiç bişeyde
hoşbulduk teşekkürler
o zaman berayla senin saclara
bakalim ben de profile foto koya bilecekmiyim
benim kocisin albumde fotosu var zaten
e anlat bakalim hangi ev islerini seversin hangisini sevmezsin canim
o zaman berayla senin saclara
bakalim ben de profile foto koya bilecekmiyim
benim kocisin albumde fotosu var zaten
e anlat bakalim hangi ev islerini seversin hangisini sevmezsin canim
saol canım benim eksik olmaee sizin fotolarıda bekliyoruz artık bnde merak ediyom sizi
yarında annemde gün var oaraya gtcem bi kurabiye yapıyım diyorum ama karar veremedim bi türlü:26:
sevmediklerim bulaşığı sevmiyorum yemeğe de henüz girmedim cam silmek zor ütü yapmak çamaşır dürmek sevdiklerim bulaşık makinesi boşaltmak çamaşır sermek makine tutmak vileda yapmak
azerinim 1 haftadır yutkunmada zorluk çekiyodum boğazımda bişey varmış gibi nette baktım hamilelikte olabiliyomuş
azerinim 1 haftadır yutkunmada zorluk çekiyodum boğazımda bişey varmış gibi nette baktım hamilelikte olabiliyomuş