yok yazmıcam artık, o kadar kişi bakmış senden başka yazan yok. eski ve aktif konulardan birine dalayım bari
valla siz de katılın o zaman. bir ben bir siz
Yaz bence. :)
Maşallahın var. :) İlham olur bizede hem.. :)
valla siz de katılın o zaman. bir ben bir siz
neden gizli gizli yaa sen de yaz ama, öyle olmazGizli gizli takip ediyoruz seni
Yaz sen rahat ol
Ooo masallah sana kiz:))dün yaptıklarımı anlatayım. sabah namazından sonra kahvaltımızı ettik, yağsız kavurmam vardı. onu ekmeğin arasına koyduk, biraz da yeşillik, attık sırt çantamıza ve doğa yürüyüşüne çıktık.
saat 2 gibi döndük. hemen duşa girdim, çıkınca da kıyafetleri dooooğru makineye attım. duş kabini ve duş teknesini şöyle bir temizledim.
cumartesi akşamından kuru fasulye ıslatmıştım, onu pişirdim. yanına da pilav. kabaklarım vardı, onları da doldurdum ve pişirdim. yemekten sonra da mutfağı toparladım, sonra çay keyfi.
bugün de iş dönüşü babamı ziyarete gittim. anneme iki çeşit yemek yapıp bıraktım. babam beyin kanaması geçirdi, gelen giden çok. eve döndüm, yemek faslı ve toparlama. mutfağı küçük süpürgeyle süpürdüm ve mopla sildim. bu kadar.
amin canım teşekkür ederim. allah tüm hastalara şifa versin. bu hafta başladım haftalık rutine. günlük yapıyordum ama haftalık ve aylık rutinleri yardımcı ablamız yapıyordu. artık sadece aylık gelecek, evin düzeni kaçsın hiiiiiç istemiyorum.Ooo masallah sana kiz:))
Becerikli hatunsun vesselambaban icinde cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin..
tabi kızlar yazalım, birbirimizi gaza getiririz. hem de ev işleriyle ilgili püf noktaları paylaşırız
Valla okuyunca bana da bir istah geldi
Ne guzel burda birbirimizi gaza getirip her isi hallediriz varya superrhayirli olsun hadi bakalim
Bende katılıyjm sana beraber yazalım:)
dün yaptıklarımı anlatayım. sabah namazından sonra kahvaltımızı ettik, yağsız kavurmam vardı. onu ekmeğin arasına koyduk, biraz da yeşillik, attık sırt çantamıza ve doğa yürüyüşüne çıktık.
saat 2 gibi döndük. hemen duşa girdim, çıkınca da kıyafetleri dooooğru makineye attım. duş kabini ve duş teknesini şöyle bir temizledim.
cumartesi akşamından kuru fasulye ıslatmıştım, onu pişirdim. yanına da pilav. kabaklarım vardı, onları da doldurdum ve pişirdim. yemekten sonra da mutfağı toparladım, sonra çay keyfi.
bugün de iş dönüşü babamı ziyarete gittim. anneme iki çeşit yemek yapıp bıraktım. babam beyin kanaması geçirdi, gelen giden çok. eve döndüm, yemek faslı ve toparlama. mutfağı küçük süpürgeyle süpürdüm ve mopla sildim. bu kadar.
o da rutinlerimizden biri. bir hafta çıkmayalım, diğer hafta mutlaka çıkıyoruz. doğayla bütünleşip, stres atıp geliyoruz
Evettt çok güzel olur. :)
Aynenn bende ateşlendim vallahi. :)
Yaz canım yaz.. :)
Çok geçmiş olsun canım öncelikle...
Sizin bu yürüyüş durumunuza bayıldımmm. :)
o da rutinlerimizden biri. bir hafta çıkmayalım, diğer hafta mutlaka çıkıyoruz. doğayla bütünleşip, stres atıp geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?