- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıldır aralıksız yapıyorum ben. gruplara katılıyorum. eşim de bana uydu, bir gün ayılarla karşılaşmazsak iyidir diyorBen hafta ici sabahlari cocuklari okula biraktiktan sonra yuruyus yapiyorum 1 saat,cok iyi geliyor valla...esimle yapamiyoruz full calistigi icin:/
Cok guzel bir aliskanlik gercekten:)
Bahtiniza ne cikarsa artik5 yıldır aralıksız yapıyorum ben. gruplara katılıyorum. eşim de bana uydu, bir gün ayılarla karşılaşmazsak iyidir diyor![]()
Yazmaya çalışırım bayan kikikokoneden gizli gizli yaa sen de yaz ama, öyle olmaz![]()
hem okul çocuğu hem bebiş, allah kolaylık versin. ama k.validen yakın herhalde, bu şekilde yardımı da oluyorsa ne güzelSelam :)
Bugün geç kalktım bende, sonra çocuklarla kahvaltı yaptım.
Küçüğü kv. Bıraktım büyüğü alıp okula gittim.
Markete uğrayıp nescafe ıvır zıvır şeyler aldım
Sonra eve geldim..topladım bi güzel evi silkele süpür banyoyu cifledim.
Bebeği eve alıp onla ilgilendim biraz.
Sonra onu uyutup koştur koştur tekrar okula gittim çocuğu aldım..yine başka bi markete uğradım eve geldik.
Yemek hazırladım yedik toplayıp bulaşıkları makinaya dizdim..
Şimdi ödev yapıyoruz
Baya yoruldum![]()
Arada oluyor ama ben fazla yüklenmiyorum.,okul işi bu sene baya zorluyor bizi, ev işleri hep aksıyor. hafta sonu yapıyorum genellikle.hem okul çocuğu hem bebiş, allah kolaylık versin. ama k.validen yakın herhalde, bu şekilde yardımı da oluyorsa ne güzel
Ben gece hastanedeydım kızın ateşlendi.geldikten sonra kızın ateşi düşene kadar mutfaktakı bulasıkları topladım.salonu topladım yattım sabah eczaneye gittim geldim kızıma bi aüt içirdim ilaç verip cıktım hastanedeyim işim bitsin temizlik başlıycak
canım işten çıkıp ağır iş yapmak zor. ancak yemek, mutfak toparlama vs olur. alınan her şey yerine konduğunda dağınıklık da olmaz, damlayan dökülen de hemen o an temizlenirse haftadan haftaya dip köşe temizlik bence yeter.Hem çalışıp hem bu düzeni tutturmak zor geliyor bana nedense. Daha 4 aylık evliyim ve bir düzen tutturamadım.
Öğlenleri burayı okuyup gaza geliyorum ama akşam eve gittiğimde enerjim bitmiş oluyor![]()
geçmiş olsun bebişe, şimdi daha iyidir umarım?Ben gece hastanedeydım kızın ateşlendi.geldikten sonra kızın ateşi düşene kadar mutfaktakı bulasıkları topladım.salonu topladım yattım sabah eczaneye gittim geldim kızıma bi aüt içirdim ilaç verip cıktım hastanedeyim işim bitsin temizlik başlıycak
sağol canım daha iyi farenjıt olmus.biraz iyi olduğunda okula gidicem ben diyor hemen.geçmiş olsun bebişe, şimdi daha iyidir umarım?![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun
dün yaptıklarımı anlatayım. sabah namazından sonra kahvaltımızı ettik, yağsız kavurmam vardı. onu ekmeğin arasına koyduk, biraz da yeşillik, attık sırt çantamıza ve doğa yürüyüşüne çıktık.
saat 2 gibi döndük. hemen duşa girdim, çıkınca da kıyafetleri dooooğru makineye attım. duş kabini ve duş teknesini şöyle bir temizledim.
cumartesi akşamından kuru fasulye ıslatmıştım, onu pişirdim. yanına da pilav. kabaklarım vardı, onları da doldurdum ve pişirdim. yemekten sonra da mutfağı toparladım, sonra çay keyfi.
bugün de iş dönüşü babamı ziyarete gittim. anneme iki çeşit yemek yapıp bıraktım. babam beyin kanaması geçirdi, gelen giden çok. eve döndüm, yemek faslı ve toparlama. mutfağı küçük süpürgeyle süpürdüm ve mopla sildim. bu kadar.![]()