Ev ile işyeriniz arası kaç km-kaç dk sürüyor

Yürüyerek üç dakika şanslıyım

Evim işterime 65 km uzaklıkta. Yani hergün kendi aracımla 130 km gidip geliyorum. 2009 yılından beri günlük 100 km'nin altına hiç düşmedi.

En uzağı 25 dakikaydı.
Şimdiki işimle ev 1.5 km filan mesafede. Benim için işimle ev arası yakınlık çok önemlidir. Yarım saatten fazla yol çekemem, o yüzden evimi de işimi de ona göre ayarlarım.

İstemsizce güldüm. :) Bende de çok oluyor benim gibileri duyup kendimi rahatlatma isteği.

10 km.
Sabah 40-45 dk akşam 50 dakika-1 saat.

Benimki 5 km, çocukları okula bırakıp ofise gečmem 20 dakika tutuyor. Eşim inki 7 km

Ev ile işyeri uzaklığı 23-27 km arası yaklaşık 40 dk sürüyor arabayla (trafik yoksa yarım saat) otobüsle hiç düşünmek istemiyorum 2 vasıta yapıyordum
İşyeri ile çocukların okulları arası da 17-22 km arasında (iki çocuk da farklı yerlerde onların arası da 15 dk)
Bu sene arabam var rahatım öncesi çileydi

Benim de uzak canim 1 saate yakin unide de uzakti lisede de. Ben de hep benim mi başıma geliyor derim.

Bir ara 1,5 saat köye gittim, sonra 1 saatlik uzak bir mahalleye gittim , iki yıldır evime yakın yerde çalışıyorum. Öğretmenim ama kadrolu değilim. Eğer bir gün atanirsam evimi okulun en yakınından tutarım herhalde. Çünkü o yorgunlukla biran önce evine ulaşmak istiyor insan. Allah uzun yok gidenlere sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…