- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Yürüyerek üç dakika şanslıyımMeslek hayatımda devamlı evimden uzak yerlerde çalıştım...nolur beni rahatlatin siz eşiniz ya da çocuğunuz evden kaç km işyeri...artık inanın memlekette sadece benim başıma geliyormuş gibi hissediyorum bu durum ....
Aynı durumdayız....kış ayında ne yapıyorsunuz karda falan ☹ maliyeti zaten söylemiyorum bileEvim işterime 65 km uzaklıkta. Yani hergün kendi aracımla 130 km gidip geliyorum. 2009 yılından beri günlük 100 km'nin altına hiç düşmedi.
Inanın yoktu bu huyum.ama başıma geldikçe artık kendim gibileri duymak isteğim arttı...İstemsizce güldüm. :) Bende de çok oluyor benim gibileri duyup kendimi rahatlatma isteği.
10 km.
Sabah 40-45 dk akşam 50 dakika-1 saat.
Darısı başımıza....aminBenimki 5 km, çocukları okula bırakıp ofise gečmem 20 dakika tutuyor. Eşim inki 7 km
Allah bizlere de hayırlısı ile yakın olmayı nasip etsin
Süper Allah iyiliğini versin en iyisi ☺10 adım.. oturma odasından mutfak
Amin cnm.. hepimizinSüper Allah iyiliğini versin en iyisi ☺
Karda da gidip geliyorum. Ankara'da yaşıyorum. Karda araba kullanmaya alışkınım.Aynı durumdayız....kış ayında ne yapıyorsunuz karda falan ☹ maliyeti zaten söylemiyorum bile
Allah ve çektiğim krediler güç veriyor :)Nasıl yapıyorsunuz o yol hergün
Yok yok yalnız değilsinBenim de uzak canim 1 saate yakin unide de uzakti lisede de. Ben de hep benim mi başıma geliyor derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?