Ev ile işyeriniz arası kaç km-kaç dk sürüyor

9 yildir(atandigimdan beri) köylerde calisiyorum.2 sene köyde kalmam disinda ortalama 35-40-45 km yani 50-55 dk civari köy yollarinda gidiyorum.trafik yok ama dar ve virajli yollarimiz var.Memlekette köy ogretmenleri bu durumu onlarca yildir yasiyor.Icinizi rahatlatin.

1.5 km. Arabayla 3 dakika sürüyor. Ama kizlar ben staj yaptigimda 43 km gidiyordum. Trafik yoktu yarim saate gidiliyordu ama yaz kış demeden Allahtan kurtuldum. Allah yardimciniz olsun otobüs metrobüs falan heleki istanbul trafiğinde düşünemiyorum

Benim de 51 km 8.20de okulda olmak icin 6da kalkiyorum.ama alistim artik kendi memleketimde gorev yapiyorum bu yuzden zorlanmiyorum.

Yanlış anlamayın nolur kendimi kötü hissediyorum bir yerden sonra bu durumu tek yaşayan bennmişim de herkes evinin dibinde çalışıyor gibi geliyor insana ☹

Yanlış anlamayın nolur kendimi kötü hissediyorum bir yerden sonra bu durumu tek yaşayan bennmişim de herkes evinin dibinde çalışıyor gibi geliyor insana ☹

Su an evdeyim,calisirken 45 km mesafeye gidiyordum 1 saat suruyordu
Esimin su anda isyeri evden 2 km mesafede. Genelde yurur, arabayla giderse de herhalde 3 dakika falan suruyordur mahalle arasinda

Yanı aynı kaderi yaşayan kaderdaş lar olduğunu görmek yok bi tek sen değilsin bunu dedittiriyor insana

Staj yaparken 5 dk idi
Okulaysa gidis 2 saat donus 2 saat

Anliyorum sizi.Biz de hep bunu sorguluyoruz.Acaba uyanip evden cikista 5-10 dk mesafe gidilen bir okulda gorev yapacak miyiz diye ama.henuz nasip olmadi bize de .Yine de sukur diyelim :)

Benim şu anki işyerim yakın ama uzak mesafede de çalıştım hatta yol 1.5 saat sürüyordu hergün işten çok yol yoruyordu yol kesinlikle büyük sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…