Ev hediyesi “çakmak,kilot,dezenfektan”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Getirdiği hediye gerçekten komik ama bunu kv le yapmak doğru değil. Kendi de içten içe cimri demiştir ama size dedirtmez. Benim kv de çeyiz bohçama kendi paçalı dantelli donunu koymuştu. Bir de sanırım giymiş.🙈 Ama kendi aramızda dalga geçtik. Sonra da bana olmadı dedim iade ettim. Ne olursa olsun söylenmez.

Herkes dediğin kızı be süsleme hemen
Eşinizle, annesiyle, kız kardeşiyle 😂 kadının getirdiği hediyeler normal olmayabilir ama zaten cimri olduğunu bildiğiniz birinin dedikodusunu kardeşine yapmadan önce dayınızın dedikodusunu yapsaydınız mesela. Aaa ama o sizin dayınız diğeri erkek tarafı di mi 😂😂

Yaptığınız ayıp ve saygısızca … tamam teyzenin getirdiği hediyeler normal değil ama sizin gibi bunu dalga konusu edip bide duyurup arkasından gülmek vs bana çok aşağılayıcı bi hareket geliyor.
Olabilir. Oda öyle bi insan diyip üstünü kapatmak yerine bide gidip bacısına söylüyorsunuz dalaga geçerek. Az bile demiş kaynanız.

Hediyenin bu sekilde konu edilmesini hoş bulmuyorum. Ha bana boyle bir hediye gelse kendi ailemle dalgasini gecerim gider ama tutup kadinin kardeşine bu muhabbeti yapmanizin bir anlami yok. Siz yabancisiniz o kardeşi neticede.

Eltim bana örgüden banyo icin yikanma şeyi hediye etmişti mesela. Anlamsiz geldi attım gitti konusunu da açmadim kimseye. 🙄
Anlamsız degilmiski banyo lifi örüp getirmiş, el emeği göz nuru, güzelce banyo yapıp köpürün diye

Eşinizle, annesiyle, kız kardeşiyle 😂 kadının getirdiği hediyeler normal olmayabilir ama zaten cimri olduğunu bildiğiniz birinin dedikodusunu kardeşine yapmadan önce dayınızın dedikodusunu yapsaydınız mesela. Aaa ama o sizin dayınız diğeri erkek tarafı di mi 😂😂
Yok kız dayımınkinide yaptım işte ben taraf seçmiyorum vallahi bak geçmesem dayı meselesini nerden bilsin neyse ya ben küstüm hepinize çok linçlediniz beni konuda silinmiyor lanet şey😂

Getirdiği hediye gerçekten komik ama bunu kv le yapmak doğru değil. Kendi de içten içe cimri demiştir ama size dedirtmez. Benim kv de çeyiz bohçama kendi paçalı dantelli donunu koymuştu. Bir de sanırım giymiş.🙈 Ama kendi aramızda dalga geçtik. Sonra da bana olmadı dedim iade ettim. Ne olursa olsun söylenmez.
Bir şok daha yaşadım şu an

İnsanların kardeşini neden kötüleyip dalga geçiyorsunuz?huyunu biliyormuş bütün aile beklentiye girmeniz hata olmuş zaten.kvde iyi laf çakmış helal olsun😂

İnsanların kardeşini neden kötüleyip dalga geçiyorsunuz?huyunu biliyormuş bütün aile beklentiye girmeniz hata olmuş zaten.kvde iyi laf çakmış helal olsun😂
Onlar dalga geçtiği için olabilir mi?Lafı soktu aynen ama benim sokacağım daha çok mesele varda kv saygımdan susuyorum.Kardeşiyle hep lafı döndüğü için konuştumda hata ettim ya neyse

Ne bekliyordunuz ki. Siz el kızısınız o ise kardeşi.Kardeşimle kendim dalga geçebilirim ama bir başkasının geçmesine müsade etmem.Hele ki yeni evlisiniz daha dur bismillah.Kendi eşinizle bunun geyiğini yapıp gülseydiniz yeterdi.Siz sınırı aşmışsıniz kayınvalidenizde size sınırı göstermiş.

Ne bekliyordunuz ki. Siz el kızısınız o ise kardeşi.Kardeşimle kendim dalga geçebilirim ama bir başkasının geçmesine müsade etmem.Hele ki yeni evlisiniz daha dur bismillah.Kendi eşinizle bunun geyiğini yapıp gülseydiniz yeterdi.Siz sınırı aşmışsıniz kayınvalidenizde size sınırı göstermiş.
El kızı ne ya bu yapılan en başta oğluna saygısızlık bacım kendine gel bence

Onlar dalga geçtiği için olabilir mi?Lafı soktu aynen ama benim sokacağım daha çok mesele varda kv saygımdan susuyorum.Kardeşiyle hep lafı döndüğü için konuştumda hata ettim ya neyse
Onlar geçebilir ama senin geçmen hoş olmaz sonuçta sen el kızısın günün sonunda.kv uyanık çıkmış kardeşimi yedirmem demiş😂

Düzelten oldu mu bilmiyorum ama dalga geçerken daha anlamlı olur zira o kilot değil külot. Buraya kilot yazarken bile uğraştım çünkü telefon düzeltti.

Yok kız dayımınkinide yaptım işte ben taraf seçmiyorum vallahi bak geçmesem dayı meselesini nerden bilsin neyse ya ben küstüm hepinize çok linçlediniz beni konuda silinmiyor lanet şey😂
Kız git bari kendi annenle falan yap kocanın teyzesinin dedikodusunu sen niye kayınvalidenle yapıyorsun 😂😂 boşver biraz da sen linçlen bir şey olmaz takma 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X