- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
-
- Konu Sahibi sevdicegimogi
mevzu ev hanımı olmakta değil canım, sonuçta ev hanımıda emek veriyor, bi emek paylaşımı var oraya kadar sorun yok.Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
çünkü düğünümüzü kendimiz yaptık ailelerde destek verecek kimse yoktu. 2,5 sene oldu evleneli anca 3 5 cebimize kalmaya başladı. 730 tl kira veriyoruz. eğer ev sahibi olamadan çocuğumuz olursa o zaman durum daha zor.bende genç bi kızım 21 yaşındayım evli falan değilim belki geçi derdi nedir sizin kadar bilmem ama.gerçekten 5000 tl yetmiyor mu?? evinize ne kadar kira veriyorsunuz mesela.ayrı bi gidriniz var mı.korktum şimdi evlnemye.
Allahım mutlu mesut günler versin .para dedğin nedir ki mutlu yuvanız var Allahım bozmak isteyenlere fırsat vermesin.çünkü düğünümüzü kendimiz yaptık ailelerde destek verecek kimse yoktu. 2,5 sene oldu evleneli anca 3 5 cebimize kalmaya başladı. 730 tl kira veriyoruz. eğer ev sahibi olamadan çocuğumuz olursa o zaman durum daha zor.
evlendiğinle bekarlık hiç aynı olmuyor. bekarken öğrencisin yada başka bişey ama evliyken evlisin işte.
evine gelen misafire para yok diye gelme diyemezsin evinde yemek olmalı veya faturanı ödemek zorundasın (öğrenci olsan ayıplanmassın bile) vs vs.
ama birkaç ay sonra aldığımız maaş yetmeye başlıcak işte o zamanda ev alalaım derdine giricez ve yine borç bitmicek.
hayat toz pembe değil maalesef. hee şükürler olsun bu günümüze ben korkmadım bu durumdan sende evlendiğinde bu kadarından değilde azından korkabilirsin
Ya aslında bırakın okumasın. Bu düşüncedeki biri kontenjanı işgal etmekten başka neye yarar
Yazık günah bunca insan okumak için çalışırken kazanamazsam diye depresyoma giriyo yemek bile yeniyolar anneleri zorla yemek yedirmeye çalışıyo ders başından kalkmıyolar. Sabahtan beri bunca insan işini gücünü bırakıp akıl veriyo hala sess seda yok ne haklısınız diyo ne baika bişey.çok güldüm ya.. ne olacak mış ki büyüyünce
Bence ailen hakli salaksinMerhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
Okuyorum elbette buraya oyle keyfimden yazmadim bende karar vermedim ya dertlendigimden surekli dusunmekten yazdimbi şey dicem konu sahibi konuyu okuyor mu.
biz kendi kendimize konuşuyoruz sanırım
canım şimdi böyle düsünüyosun ama inan bir kaç sene sonra düsünmeyeceksin hem hayat bu ayrılık olur ölüm olur önce kendi yolunu çiz sonra beraberce bir yol çizersenizMerhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
canım kesinlikkkkkkkkkkkkkle aileni dinle... çooooooooooook pişman olursun ama geçen zamanı geri getiremezsin.. sakınn sakın aileni dinleOkuyorum elbette buraya oyle keyfimden yazmadim bende karar vermedim ya dertlendigimden surekli dusunmekten yazdim