• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev hanimi mi yoksa calisan kadini mi:)

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
arkadaslr diyelimki evlendiniz:)kocanizin durumu ck iyi calismanizi istemiyor...siz calismak icin israr mi ederdiniz yoksa kabul mu ederdiniz:)ben sanhsen calismak isterdim paraya ihtiyacimiz olmasa bile azda olsa biseler kazanip o parayla kocama sevdiklerime hatta kendime bile hediye almak daha nasil desem anlamli olur:)siz neler duusnuorsnuz bu konudaa...

bende çalışıyordum evlendiğimde hemen hamile kaldım durumumuz allaha bin şükür çok iyi kızıma bakıyorum annelik en büyük meziyet iş zaten çalışıp çocuğumu kreşlerde, bakıcılarda büyüteceğime çalışmam soğan ekmek yerim valla.

bende çalışıyordum evlendiğimde hemen hamile kaldım durumumuz allaha bin şükür çok iyi kızıma bakıyorum annelik en büyük meziyet iş zaten çalışıp çocuğumu kreşlerde, bakıcılarda büyüteceğime çalışmam soğan ekmek yerim valla.

evt canim cok haklisin:)tabi cocuk olduktan snraa durum degisir:)herkes gibi bende cocugumla iglilenmek isterim:)ben bi yandanda bi yastan snra cocugun krese gitmesi taraftariyim ordaa diger cocuklarlaa oynayipp kucuk yasta sosyallesmesi icin:)okula basladigindaa onun icin daha kolay olur:)

Son düzenleme:
saglıgım el verdıkce calısmak ısterım. hep sızın kendı ekonomık ozgurlugunuz oluyor hemde Allah korusun bır gun esınızden ayrıldınız ne yapcaksınız tekrar iş hayatına donebılcekmısınız ve bunuda dusunun kendı sıgortanız olcak ve ılerde azda olsa emeklı maasınız olcak. ben bole dusunuyorum

o biraz mesleğe bağlı.Ben çok değil ama bir süre çalışmak isterdim.İnsan zaten evde çok sıkılıyor az bir zamanda bile.Bir de istediğinde çalışabildiğini,kendi ayakların üstünde durabildiğini karşı tarafa göstermek lazım..

elımden geldıgınce hep calısıcam hemde cocugum olunca cocugumu buyutucem herkes esıne guvenıyor bır kez bu dunyada evlenmek ıstıyor ama bı bakıyorsun hayatın bır anda degısıyor. Allahtan benım basıma bole bısey gelmedı ama ailem calısıyım kendı ayaklarımın ustunde durayım dıye okuttular ve bende bunun ıcın calısıyorum. tabı herkesın gorusu farklı:3:

elımden geldıgınce hep calısıcam hemde cocugum olunca cocugumu buyutucem herkes esıne guvenıyor bır kez bu dunyada evlenmek ıstıyor ama bı bakıyorsun hayatın bır anda degısıyor. Allahtan benım basıma bole bısey gelmedı ama ailem calısıyım kendı ayaklarımın ustunde durayım dıye okuttular ve bende bunun ıcın calısıyorum. tabı herkesın gorusu farklı:3:

benide kendi ayakalrimin uzerinde durabilmem icin okuttular cnm:)sevgilimle konustuk bu konuyu :))ben mi anlatamiyorum askim mi anlamiyor bilmyiorum:D bakicaz nasil olcak:D

Back