Bende 1-2 ay yazmıştım biraz kemerleri sıkmak lazımdıBenim kocam yazıyor.
Hangimiz alışveriş yaptıysak fişini bir yerde biriktiriyoruz.
Sonra O gelir-gider tablosuna ekliyor.
Ya ben de olsam takip edemem de sağolsun kocam çok yardımcı oluyor.Bende 1-2 ay yazmıştım biraz kemerleri sıkmak lazımdı
Sonra üşendim bi de gebelik bebek iş vs başımı kaşısam yeter diyorum
Aynen bizde liste yapıyoruz1-indirmleri takip edin
2-aç karnına alışverişe gitmeyin
3-ihtiyaçlarınızı liste yapın (gereksiz harcamalardan kaçınmak için)
beden size tavsiye
800 lira az bi rakam değil bence
Liste yap.bim şok a 101 çok uygun ordan alışveriş yap biz hep öyle yapioz kalan parayı faturayı hesapla ona göre alışveriş yap paran da kalır bide hesaplı saatler var saat 10 da çamaşır ini bulasik makinesini aç 10 krs yaziyoHanımlar ayda sadece gıda olarak normal standartlarda ne kadar gider 2kucuk cocukta var mesela her ay eşim gıda temizlik icin800tl veriyor ama daha ay sonu gelmeden bitiyor ne yapmam lazım yetirmek icin
Gerekli listemizde ayda 10damacana su tanesi 6lira haftada 3kilo süt alıyorum kilosu 2lira bunlar mutlaka aldıklarını bende anlamıyorum sonrası gidiyor ve ay sonu gelmeden
3 kg sutten yogurtmu mayalıyorsunuzGerekli listemizde ayda 10damacana su tanesi 6lira haftada 3kilo süt alıyorum kilosu 2lira bunlar mutlaka aldıklarını bende anlamıyorum sonrası gidiyor ve ay sonu gelmeden
Ya ben de olsam takip edemem de sağolsun kocam çok yardımcı oluyor.
Öyle ki sıvı çamaşır deterjanlarını bile internetten ucuza denk getiriyor çoğu zaman.
Evde neyi,neyle, nasıl kullandığımı bilmesi işime geliyor.
Gece ben uyurken netten deterjan,yumuşatıcı vs. alıyor sağolsun.
Onların indirim saati mi günü mü ne varmış,ayarlıyor herşeyi.
Yoksa ben de tutumluyumdur ama onun desteği ile daha iyi toparlanıyoruz çok şükür.
Evet yoğurt yapıyorum3 kg sutten yogurtmu mayalıyorsunuz
cok zıra nedır 3 kg sut
cocuklar ıcınmı
Canım bizim de çarşambaları kuruluyor,iş çıkışı gidiyoruz. Eşim de geliyor,belirli 2-3 tezgahımız var tanıdık,ondan alıp 15 dk da çıkıyoruz :) Marketin fişlerini 1 ay biriktirip bakacağım ekimde. Harcamamızı aşağı yukarı hesaplamış olurumBen çalışıyorum pazar yüzü görmedim diyebilirim ( hafta içi semt pazarı çünkü )
Marketten alınca fişleri bir ay biriktirebilirsen anlaşılıyo , ben gerçi pek biriktiremem buruşturur atarım ama
Fiş denen şey var ya hani:)Kızlar kalem kalem yazıyormusunuz? Kadınlar kulübünde mutfak alışverişine şu kadar veriyorum gibi yazılar okuyunca şaşırıyorum,benim hiç aklımda kalmıyor,hesap yapamıyorum markete ne kadar verdiğimi. Ama her hafta pazara giderim 60 tl tutuyor genelde.Ayda ortalama 250 diyebiliriz. Diğerlerine bir şey diyemiyorum,siz toplu mu alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?