Yaşadığıniz şehir önemli pahali mi ucuz mu pazar alışverişini marketten mi yapıyorsun yoksa pazardan mi eğer marketten alıyorsanız fiyatlar pahali olur.Yok almıyorum ama bende anlamıyorum hemen bitiyor para bazı insanlardan duyuyorum para bile biriktiriyorlarmis sasiyorum
Çocukların tuvalet alışkanlığı varÇocukların masrafıda bunun içindeyse yetmez bence
Benimde küçük çocuğum var maması bezi sütü derken ayda 400 tl sadece onun masrafı var
Ben zaman zaman yazıyorum, geçen aydan beri fişleri toplayıp excel dosyasına yazıyorum bakalım neye ne kadar vermişim diyeKızlar kalem kalem yazıyormusunuz? Kadınlar kulübünde mutfak alışverişine şu kadar veriyorum gibi yazılar okuyunca şaşırıyorum,benim hiç aklımda kalmıyor,hesap yapamıyorum markete ne kadar verdiğimi. Ama her hafta pazara giderim 60 tl tutuyor genelde.Ayda ortalama 250 diyebiliriz. Diğerlerine bir şey diyemiyorum,siz toplu mu alıyorsunuz?
Fiş olabilir bak doğru diyorsun. Ekimde ben de deneyeceğim bakayım aylık ne tutuyor,sağol canımBen zaman zaman yazıyorum, geçen aydan beri fişleri toplayıp excel dosyasına yazıyorum bakalım neye ne kadar vermişim diye
Benim kocam yazıyor.Kızlar kalem kalem yazıyormusunuz? Kadınlar kulübünde mutfak alışverişine şu kadar veriyorum gibi yazılar okuyunca şaşırıyorum,benim hiç aklımda kalmıyor,hesap yapamıyorum markete ne kadar verdiğimi. Ama her hafta pazara giderim 60 tl tutuyor genelde.Ayda ortalama 250 diyebiliriz. Diğerlerine bir şey diyemiyorum,siz toplu mu alıyorsunuz?
Ben çalışıyorum pazar yüzü görmedim diyebilirim ( hafta içi semt pazarı çünkü )Kızlar kalem kalem yazıyormusunuz? Kadınlar kulübünde mutfak alışverişine şu kadar veriyorum gibi yazılar okuyunca şaşırıyorum,benim hiç aklımda kalmıyor,hesap yapamıyorum markete ne kadar verdiğimi. Ama her hafta pazara giderim 60 tl tutuyor genelde.Ayda ortalama 250 diyebiliriz. Diğerlerine bir şey diyemiyorum,siz toplu mu alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?