Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ev gecindirmesini bilmiyorum
- Konu Sahibi mim mam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ocak 2009
- 33.806
- 55.289
- 1.123
Bütün herseyinden memnun kaldık bimin. Ilk başta tereddüt etmiştim bende ama çok güzeller.İki kişiyiz
Hafta sonları pazara çıkıyorum, ortalama 70-80 lira civarı tutuyor bu aralar ama kışlık hazırlıklarda var bunun içinde
Ayda bir kasap alış-verişim var toplu alırım 100-120 lira civarı tutuyor
Büyük marketlerin indirimlerini takip ediyorum kahvaltılık,bakliyat,çay,şeker, kağıt malzemeler vs... için, uygun oluyor
Deterjanları bu ara hepsiburada dan alıyorum, bir hayli hesaplı ama takip etmek lazım
İki kişi ayda ortalama 650-700 civarı tutuyor, 800 TL iki çocukla biraz zor olur gibi geldi bana şimdi yazınca, bilemedim...
Bu arada arkadaşlar herkes Bim, A101 demiş buralardan kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı? Ben bir iki kez dolaştım ama pek güvenemedim
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
neyse kızlar bu konunun sonunu kıslık tarıflere dayamak ıstıyorum
3 kg fasulye
3 kg barbunya
6 kılo patlıcan
4 kılo fılan kırmızı bıber
hmm
bıber dogranmıs, dogranmıs domates fılan gıbı seylerle dolabı doldurduktan sonra
derın donrucu derdıne dustum ama henuz acılamadım esıme
3 kg fasulye
3 kg barbunya
6 kılo patlıcan
4 kılo fılan kırmızı bıber
hmm
bıber dogranmıs, dogranmıs domates fılan gıbı seylerle dolabı doldurduktan sonra
derın donrucu derdıne dustum ama henuz acılamadım esıme
- 28 Ocak 2009
- 33.806
- 55.289
- 1.123
O konuda sikinti yok.dolap çok.ama onları nereye koyacagım bıdon bıdon bıde o var
bı ara bıdonla almıstımda 6 ay gıtmıstı
- 28 Ocak 2009
- 33.806
- 55.289
- 1.123
Kartlı şu ne oluyor ilk defa duydum.Elektirik nasıl 26 geldi yav?
Suyun ne kartı var?
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
ya ben oyle bı yerlere koyamam acıkta , banyo dolabım kısısel malz doluO konuda sikinti yok.dolap çok.
balkonda kilere raf yaptım orayada benım pet sısedekı deterjanları koyuyorum
- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
bulasıga gelınce tencerelerı veya plastıklerı napıyorsun benım normal haddınden fazla tupper'ım var onlar makıneye atılmıyor mesela
Ben makineye atiyorum :s Bir zarari mi var ? Simdi tedirgin oldum, birsey olmuyor yikaniyor cikiyor. Ama bir sakincasi varsa belirtebilir misin ?
- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
Site adı vermek yasak olabilir.hangi siteden yapıyor acaba
En bilinen alışveriş sitelerinden biri.
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
eşin verip aradan çekiliyor mu?Hanımlar ayda sadece gıda olarak normal standartlarda ne kadar gider 2kucuk cocukta var mesela her ay eşim gıda temizlik icin800tl veriyor ama daha ay sonu gelmeden bitiyor ne yapmam lazım yetirmek icin
800TL yetmezse gerisini nereden bulursan bul gibi olmuş eşinin taktiği.
2 çocukla zor ama imkansız değil tabi, bizim ülkemizde bunun doktorasını yapıyor asgari ücretle çalışanlar.
- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
Aynen ben de!Kartlı şu ne oluyor ilk defa duydum.
Elektirik ve su faturaları süpermiş arkadaşın.
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
ama ne dıcem o tarz urunlerın raf omru bıle o kadar olmamalı bılıyormusun
6 ayda bır aspırın dıyorsun ya o ıslevsellıgını kaybedıyor
benım abım temızlıkcı dukkanı var ( o yuzdende acık almak ısıme gelıyor) oda aynı seyı soyluyor hatta o asprın 10 gunden fazla dursun kokusu bıle degısıyor
bulasıga gelınce tencerelerı veya plastıklerı napıyorsun benım normal haddınden fazla tupper'ım var onlar makıneye atılmıyor mesela
buarada 1 litre değil 1 liraya domestos :) gibi
valla bence hala iş görüyolar ya ne bileyim
zaten kimyasal hepsi
ben çok fazla kimyasala maruz kalmak istemiyorum
çevreci olduğunu iddia eden frosch marka ürünlere geçiyorum evdeki cifler falan bittikçe.
plastikleri de atıyorum makineye tencereleri de atıyorum.
tencereleri ben elimde yıkarken 20 lt su harcıyorum bi tencereye
sadece seramik ve teflon tenceremi atmıyorum diğer çelikleri hop makineye.
makine bi yıkamada 20 lt harcıyo.
- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
Bimden her daim havlu kağıt, tuvalet kağıdı, ıslak mendil, yumuşatıcı, çöp poşeti, peçete, un bir de sultan sucuk alırım.İki kişiyiz
Hafta sonları pazara çıkıyorum, ortalama 70-80 lira civarı tutuyor bu aralar ama kışlık hazırlıklarda var bunun içinde
Ayda bir kasap alış-verişim var toplu alırım 100-120 lira civarı tutuyor
Büyük marketlerin indirimlerini takip ediyorum kahvaltılık,bakliyat,çay,şeker, kağıt malzemeler vs... için, uygun oluyor
Deterjanları bu ara hepsiburada dan alıyorum, bir hayli hesaplı ama takip etmek lazım
İki kişi ayda ortalama 650-700 civarı tutuyor, 800 TL iki çocukla biraz zor olur gibi geldi bana şimdi yazınca, bilemedim...
Bu arada arkadaşlar herkes Bim, A101 demiş buralardan kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı? Ben bir iki kez dolaştım ama pek güvenemedim
- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
Ben de bu isin icinde cikamadim. Cok gidiyor. Bizim de 1000 euroya yakin para cikiyor market alisverisinde her ay elimizden. Üc kisiyiz bir yasinda cocugum var. Ama bu rakam artik bana fazla geliyor. Bir bereketsizlik söz konusu.
Artik sadece elime para cekicem onunla yapacagim alisverisi.
Ak koyun kara koyun ayin sonunda belli olacak. Karttan ödeyince anlamiyor insan.
Harcadiklarimi yazayim dedim o da etkili olmadi. Bu ay deneyecegim. Nakit parayla bir ay gezecegim bakalim hayirlisi
Artik sadece elime para cekicem onunla yapacagim alisverisi.
Ak koyun kara koyun ayin sonunda belli olacak. Karttan ödeyince anlamiyor insan.
Harcadiklarimi yazayim dedim o da etkili olmadi. Bu ay deneyecegim. Nakit parayla bir ay gezecegim bakalim hayirlisi
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
ama nasıl olur yavalla bence hala iş görüyolar ya ne bileyim
zaten kimyasal hepsi
ben çok fazla kimyasala maruz kalmak istemiyorum
çevreci olduğunu iddia eden frosch marka ürünlere geçiyorum evdeki cifler falan bittikçe.
plastikleri de atıyorum makineye tencereleri de atıyorum.
tencereleri ben elimde yıkarken 20 lt su harcıyorum bi tencereye
sadece seramik ve teflon tenceremi atmıyorum diğer çelikleri hop makineye.
makine bi yıkamada 20 lt harcıyo.
tencelerın altı fılan renk almıyormu ocaktan
maaf oluyorlarkı
yanı ben hep elde yıkıyorum
2-3 gunde bır makıne calıstırıyorum
hatat 10 gunde bır 10 adet tablet cıkarıyorum bır yere dolabın bı yerıne
bakıyorum bu sana 20 gun gıdecek hacı dıyorum
ay cok koca karıyım gordunmu ıcımde koca karı yatıyor
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
tupperler makıneye atılmamalı amaBen makineye atiyorum :s Bir zarari mi var ? Simdi tedirgin oldum, birsey olmuyor yikaniyor cikiyor. Ama bir sakincasi varsa belirtebilir misin ?
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Bazı illerde öyle. Gidip karta diyelim 100TL lik su dolduruyorsun eve gelip su saatine yüklüyorsun. Bitince belli bir şeye kadar eksiye iniyorsun sonra suyun pat kesiliyor.Aynen ben de!
Elektirik ve su faturaları süpermiş arkadaşın.
- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
Ayda 4 kalıp peynir: 60 TL
Yarım kilo yeşil-yarım kilo siyah zeytin: 12 TL
750 gr kaşar: 13 TL
Kaymak ve salam: 10 TL
1.5 kiloluk 2 yoğurt: 9 TL
3 kutu süt:8-9 TL
Ayda 3 koli 15'erli yumurta: 27 TL
Ayda 1 lt ayçiçek yağı: 8 TL
Haftada 50 TL pazar parasından ayda 200 TL
Kuruyemiş: 20 TL
Çay:13 TL
1 kilo kıyma: 25-30 arası
Tavuk: 15 TL
Günde 1 ekmekten: 30 TL
Ayda 4 damacana su: 32 TL
Aylık evcil masrafı:50 TL
TOPLAM: 535 civarı tuttu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salça, tereyağı, zeytinyağı, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, cif, camsil, ıslak mendil, yüzey temizleyici, wc blok, bakliyat, un, baharat, ped, şampuan, sabun, içecek, abur cubur, kuaför-kozmetik, diş macunu, aile planlama ürünleri dahil bile değil.
Yarım kilo yeşil-yarım kilo siyah zeytin: 12 TL
750 gr kaşar: 13 TL
Kaymak ve salam: 10 TL
1.5 kiloluk 2 yoğurt: 9 TL
3 kutu süt:8-9 TL
Ayda 3 koli 15'erli yumurta: 27 TL
Ayda 1 lt ayçiçek yağı: 8 TL
Haftada 50 TL pazar parasından ayda 200 TL
Kuruyemiş: 20 TL
Çay:13 TL
1 kilo kıyma: 25-30 arası
Tavuk: 15 TL
Günde 1 ekmekten: 30 TL
Ayda 4 damacana su: 32 TL
Aylık evcil masrafı:50 TL
TOPLAM: 535 civarı tuttu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salça, tereyağı, zeytinyağı, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, cif, camsil, ıslak mendil, yüzey temizleyici, wc blok, bakliyat, un, baharat, ped, şampuan, sabun, içecek, abur cubur, kuaför-kozmetik, diş macunu, aile planlama ürünleri dahil bile değil.
- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Büyük marketlerde sebze de oluyo diye hep büyük marketlerden alırdık diğer şeyleri de
Biz taşındık, biraz ilerlerde vardır yine büyük market ama en yakını bim bize
Denedik böyle olunca, hatta şu markanın çakması derdik alırken gülerdik
Ama çoğu şeyinden memnunuz, kalitesine göre uygun fiyatlar
( Sanki bim ortaklarındanım gibi oldu )