- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.547
- 198
Iki kisiyiz 150 den assagiya su gelmez.Hakketen sirri ne bu isin.Ayda 30 u geçmez diyenlere çok şaşırıyorum bana 90-110 arası geliyor
Suyu nasıl az getirtiyorsunuz , püf noktası ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki kisiyiz 150 den assagiya su gelmez.Hakketen sirri ne bu isin.Ayda 30 u geçmez diyenlere çok şaşırıyorum bana 90-110 arası geliyor
Suyu nasıl az getirtiyorsunuz , püf noktası ne?
su sayacınızda bi sıkıntı olabilirmi biz 3 ay olcak nerdeyse 50 tl attık karta daha bitmediIki kisiyiz 150 den assagiya su gelmez.Hakketen sirri ne bu isin.
Sıkınti bende sanirimsu sayacınızda bi sıkıntı olabilirmi biz 3 ay olcak nerdeyse 50 tl attık karta daha bitmedi
ESK de canım belki de istanbul olduğu içindirSıkınti bende sanirim
Ama komsularimada 60 70 ten assagiya gelmiyo yaslilara falan hani onlar az kullaniyo haliyle.Bizde kartli sistem yok ama sanirim istanbul diye boyle siz nerdesiniz.
Sanirim egedede su parasi yok gibi cunku.Tesekkurler su saatinede baktirmak lazim aslindaESK de canım belki de istanbul olduğu içindir
Bi baktır gene cidden çok fazla benceSanirim egedede su parasi yok gibi cunku.Tesekkurler su saatinede baktirmak lazim aslinda
su sayacınızda bi sıkıntı olabilirmi biz 3 ay olcak nerdeyse 50 tl attık karta daha bitmedi
Iki kisiyiz 150 den assagiya su gelmez.Hakketen sirri ne bu isin.
çamaşır makinası duş bulaşık makinası
yazın bide bahçe vardı gene çok almadık su
Suda 50 civarı geldi metre küpü yüksek bizde.kartlı sistem de yok hatta ilk kez burda duydum.Sizde bakım bedeli kdv çevre vergisi olmuyor mu
Bir de metreküpü ne kadar
Ya da aylık kaç metreküp kullanıyorsunuz
50 TL ye 11 ton falan 3 ay gidiyor yada daha fazla kağıdı detyalı hiç incelemdimSizde bakım bedeli kdv çevre vergisi olmuyor mu
Bir de metreküpü ne kadar
Ya da aylık kaç metreküp kullanıyorsunuz
50 TL ye 11 ton falan 3 ay gidiyor yada daha fazla kağıdı detyalı hiç incelemdim
Aslında çamaşır makinası hafta 2 kısa program taş taşımıyoruz temiiz ter olur sadeceOo çok az kullanıyormuşsunuz
Ya da ben çok kullanıyorum
Bizimde kartlı sistem biz 20 tl ye 11 ton su alabiliyoruz. Su bitince kartla yükledigimiz için fatura gelmiyor oyuzden hic incelemedim metreküp ne kadar,vergisi ne kadar bilmiyorum.
Evet ilçeler illere gore daha uygun fiyata alıyor suyun metreküpünü,köyler de ilçeden daha uyguna kullanıyor.Sizin su ucuza geliyor ben bu ay 11 ton kullanmışım 57 tl geldi
Yazın 90-110 arası geliyordu onların tonlarına bakmadım hiç