• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev gecindirmesini bilmiyorum

su sayacınızda bi sıkıntı olabilirmi biz 3 ay olcak nerdeyse 50 tl attık karta daha bitmedi
Sıkınti bende sanirim :KK70:
Ama komsularimada 60 70 ten assagiya gelmiyo yaslilara falan hani onlar az kullaniyo haliyle.Bizde kartli sistem yok ama sanirim istanbul diye boyle siz nerdesiniz.

Sıkınti bende sanirim :KK70:
Ama komsularimada 60 70 ten assagiya gelmiyo yaslilara falan hani onlar az kullaniyo haliyle.Bizde kartli sistem yok ama sanirim istanbul diye boyle siz nerdesiniz.
ESK de canım belki de istanbul olduğu içindir

su sayacınızda bi sıkıntı olabilirmi biz 3 ay olcak nerdeyse 50 tl attık karta daha bitmedi

Dün su faturası geldi
Ne yazıyor tek tek inceledim ilk defa
Bakım bedeli 4.31
Kdv 4.01
Çevre tv 2.86
Zaten hiç kullanmazsan bile bu 11 tl. geliyor

Su birim fiyatı da 4.17
Ama başka faturalara da göz attım bu rakam değişiyor
Aynı apartmanda suyun metreküpü farklı nasıl hesaplanır anlamadım

Farklı şehirlerde su birim fiyatı ne ?

çamaşır makinası duş bulaşık makinası
yazın bide bahçe vardı gene çok almadık su

Bizimde kartlı sistem biz 20 tl ye 11 ton su alabiliyoruz. Su bitince kartla yükledigimiz için fatura gelmiyor oyuzden hic incelemedim metreküp ne kadar,vergisi ne kadar bilmiyorum.

Bizimde kartlı sistem biz 20 tl ye 11 ton su alabiliyoruz. Su bitince kartla yükledigimiz için fatura gelmiyor oyuzden hic incelemedim metreküp ne kadar,vergisi ne kadar bilmiyorum.

Sizin su ucuza geliyor ben bu ay 11 ton kullanmışım 57 tl geldi
Yazın 90-110 arası geliyordu onların tonlarına bakmadım hiç

Bugün elektrik faturası geldi
Ben dikkatli davrandım ama geçen aya göre fazla geldi. 28 ve 32 tl gelenlerin kapısını tıklatıp bu işin sırrını sorasım var

Back
X