- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bende bir çok şeyini kullanıyorum canım tuvalet kağıdım kağıt havlu falan hep Bim sonuçta diğeri de işimi görüyor Bimdeki de Et dediğin gibi önemli o da bizim Bimden değil zaten çok sık et falan tüketmeyiz senin listeni gördüm önceli sayfa da helal vallahi 3 kalıp peynir yiyebiliyorsanız biz Pazardan pazara 1 kalıbı bitiremedik poğaça falan yaptım geri kalanı bozuldu sıcak havadan maalesef kıyma kullanırım bir de genelde o da ayda 1 kilo bile gitmez ondan sanırım daha uyguna kaçıyor alışveriş bizde ben az hamur işi tatlıcıyım pilav makarna tatlı işindeyim Salamı çakma geliyor Bimin bir gerçek ama Irmaklardan eşim geçen 3 katı para verip fıstıklı almış aradaki farkı gördüm fiyatı 3 katıydı tabi Biz çok uygun hareket etmeliyiz o yüzden sıkıyoruz kredimiz var o yüzden ben alışveriş yapmaya çalışıyorum genelde bir de temizlik ürünlerinde çalıştığım firmadan alıyorum onun kolaylığı var ucuza geliyor bana makine ürünleri yok bir tekHer yerde satılmıyor ama bisküvi ürünleri hariç çok beğendim TOrku'yu.
Annem Bİm'den bir şey alırken kızıyordum ben, kalitesiz geliyor insana ama şimdi ben de çoğu ürününü kullanıyorum.
Biz et olayına önem veriyoruz İç Anadolu'da doğal doğal yediğimiz için buradakiler çok garip geliyor belki ondan. Tavuk tavuk değil, kıyma kıyma değil gibi:)
Bİr de MR. Green temizlik ürünlerini beğeniyorum, hele bir mobilya temizleme mendili var ki kahverengi pakette dehşet toz alıyor. Elim ayağım oldu:)