ev gecindirmesini bilmiyorum

Bende bir çok şeyini kullanıyorum canım tuvalet kağıdım kağıt havlu falan hep Bim sonuçta diğeri de işimi görüyor Bimdeki de Et dediğin gibi önemli o da bizim Bimden değil zaten çok sık et falan tüketmeyiz senin listeni gördüm önceli sayfa da helal vallahi 3 kalıp peynir yiyebiliyorsanız biz Pazardan pazara 1 kalıbı bitiremedik poğaça falan yaptım geri kalanı bozuldu sıcak havadan maalesef kıyma kullanırım bir de genelde o da ayda 1 kilo bile gitmez ondan sanırım daha uyguna kaçıyor alışveriş bizde ben az hamur işi tatlıcıyım pilav makarna tatlı işindeyim Salamı çakma geliyor Bimin bir gerçek ama Irmaklardan eşim geçen 3 katı para verip fıstıklı almış aradaki farkı gördüm fiyatı 3 katıydı tabi Biz çok uygun hareket etmeliyiz o yüzden sıkıyoruz kredimiz var o yüzden ben alışveriş yapmaya çalışıyorum genelde bir de temizlik ürünlerinde çalıştığım firmadan alıyorum onun kolaylığı var ucuza geliyor bana makine ürünleri yok bir tek

Deterjanlar cok pahalı ve ben uyduruk marka kullanmaya cekiniyorum bu konuda hassasım. Toz deterjanlar daha ucuz ama ben iyî temizlemedigini dusunuyorum. Dogru mu bilmiyorum gerci, belki benim kuruntumdur.

Evet deterjan da bilindik markalardan şaşmamak lazım
Ben onları internetten söylüyorum, günün kampanyası vs oluyor indirimli

Bim'in cipsi de daha hafif gibi geliyo bana. Lays'in çakması gibi olan versiyonu hani, daha yağsız
Aynen onuda denedim normal de fazla cips girmez eve ama arada olsa alınıyor çok lezzetli geldi bana.

Senin gercekten isin gucun yok.cwkire 25000 yakin yorum yazmisin yazmak icin yaziyorsun biraz düsün oyle yorum yaz. Sana fikrini sormadim ben. Muhatapim bile deilsin seviyen belli hadi byeee sana kendi kendime konus

seviye işine hiç girme istersen yoksa mesajlarını tek tek alıntılıcam

ASlında önemli bir konuya girmek istiyorum. Ben bimden bir tek WC kağıdı ve havlu peçete alıyorum.
Mesela Mr Green dediniz temizlik ürünleri maliyeti ucuzlatmak için hangi kimyasal yerine hangisini koyuyorlar acaba?
Gıda desen aynı şekilde. Özellikle bilmediğim markaları almıyorum ben. Gıdada çok büyük oyunlar var. Bir çoğu deşifre edildi zaten hileleri. Merdiven altı üretimler kansere davetiye çıkarıyor.

tamam teşekkür ederim ..kesinlikle bim den aldığım bazı ürünler var bunuda ekliyim gittiğimde bakıyım mutlaka..

Evet deterjan da bilindik markalardan şaşmamak lazım
Ben onları internetten söylüyorum, günün kampanyası vs oluyor indirimli
Bim den detrejanda aldık vernelde biz çok memnun kaldık özellikle annem daha düne kadar alo vb aliyorduk ama bir kaç aydır bimden aliyoruz onu kendi markalarını.

Bizim de bu ara sıkmamız lazım aslında ama daha ucuzlarını da denedim hayattan sevk almadım. Yanlış tercih yaptım galiba. Ucuz deterjan aldım tshirtler soldu, ucuz peynir aldım yenmedi durdu en son böreklere koyarım diye buzluğa attım, salam ve kaşar ben yemiyorum zaten eşim yiyor öyle şeyleri. Hamur işi, tatlı neredeyse hiç yemiyoruz. Evlendiğimden beri 3 kere makarna yemişizdir yani (1 sene). Ben de bu aydan itibaren kısmaya başlıyorum valla daha eşya alınacak

Herkesin bütçesi kendine tabi Allah herkesin rızkını arttırsın paralarımız bereketli olsun benim oğlum yemek seçiyo et balık tavuk sevdiği için alıyoruz tabiki bir de bebekli evde her gün çamaşır yıkanıyo deterjan çabuk bitiyo zaten pahalı olan et ve temizlik ürünleri her ay 1000 lira tutuyodur gıda

Bim den detrejanda aldık vernelde biz çok memnun kaldık özellikle annem daha düne kadar alo vb aliyorduk ama bir kaç aydır bimden aliyoruz onu kendi markalarını.
Deterjanı riske etmedim iç
Çamaşır için ariel matik alıyorum, bulaşık için fairy kapsül

Desifre edilen ürünler arasında Bim yok ama ürünleri gayet güzel buluyorum ben.

bim temizlik ve gıda ürünlerini büyük firmalara yaptırıyor zaten.. bakarsanız ürünlerin üretim bilgilerine büyük firmalar genelde.. bim e özel üretim yapıyorlar .. ama tabi bütün ürünleri için geçerli değil..ben bakıyorum kim üretmiş diye o şekilde alıyorum..

zor arkadaşlar geçim zor 800de olur 1000de normal yani, canım barbunya çekti barbunya aldım geçen hafta pazardan 6 lira yahu, hiç düşmedi 6 başladı kış geliyo hala 6

Görünüşe göre bol bol peynir yiyormuşuz Önceki sayfalarda vardı yazdım ama öyle ahım şahım bir şey de yok yediğimiz
Bizde iki kisiyzde 200 anca gidiyordur ama günlük abut cubura çok para harciyoruz her abur cubur aldığımızda 50 tlyi buluyo o yzden onun için girmek istemyrm

Desifre edilen ürünler arasında Bim yok ama ürünleri gayet güzel buluyorum ben.
Yani ben ucuz olduğu için bir şeylerden maliyet azaltması yapıldığını düşünüyorum. Tabi bu her ürün için aynı değil.
Bim bir çok ürünü pazara kazandırdı. Murat Bey peynirleri şimdi Migros raflarında cirit atıyor.
Pazara girmek için kendini zorlayan ürünler fiyatı düşük tutabilir. Yine de ben çok güvenmiyorum bazı şeylerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…