ev gecindirmesini bilmiyorum

zor arkadaşlar geçim zor 800de olur 1000de normal yani, canım barbunya çekti barbunya aldım geçen hafta pazardan 6 lira yahu, hiç düşmedi 6 başladı kış geliyo hala 6

ay 6 iyiymiş gene bizim pazarda 8 lira bir gıdım inmedi mübarek..
bezelye de öyle oldu bu sene ..sebze meyve çok pahalı artık ..
incir çıktı çok severim 10 lira yahu ..el insaf..

tabi bu şekilde olabilir zaten. Az önce de dediğim gibi pazara girmek için can çekişen iyi ürünler de olabilir.
Bunun yanında Migros da başka yerde üretim yaptırıp kendi markasını vurduruyor. Yine de fiyat düşük oluyor.
İlginç olan şu ki, Pınar kendi tesislerinde Migros'a üretim yapıyor X-5 liraya ama kendi X+5 liraya da satıyor. Bu değişik bir muamma.

ay 6 iyiymiş gene bizim pazarda 8 lira bir gıdım inmedi mübarek..
bezelye de öyle oldu bu sene ..sebze meyve çok pahalı artık ..
incir çıktı çok severim 10 lira yahu ..el insaf..

bezelye 4 lira iken aldım 6 poşet attım buzluğa çok severim

bimin süzme yoğurdu ve sütlerini beğeniyorum

tuvalet kağıdı rulo peçete falanda en ucuzu olsun diye dikkat ederim

öle ama bazen bızde bir gömleğe 50 tl para,verıyorz,en ıyımser rakam,ama bamya 10 tl dıye alasım gelmıyor,pastaya 25-35 arası para verırız,ama sebzeye ete gelınce pahalı deriz,gazlı içecekler çokkk zararlı,ama ben almıyorumda,herkes verir para,bence sebze meyve gerekendeğeri bulmuyor bızde,cips 2 lıra ama domates 1 lira,

Sende haklısın
Ben abur cuburcu kesimdenim biraz..

işte bir şekilde maliyetten kısıyorlar ama ne maliyetinden bilemiyoruz..ambalajlama olmasını umuyorum:)) yada gr hesabı farklı oluyor çoğu ürünün..
migrosun bademi güzel hiçbir farkı yok ama fiyat bayağı düşük diğer markalara göre..
annemde migrosun bulaşık mk deterjanını mı ne almış çok memnunum demişti..

kuşbaşı ve kıymayı bimden alıyordum eskiden. Özellikle kuşbaşı etleri kasap etlerinden çok farklı. Plastik gibi yapay bir Görüntüsü ve dokusu var. Nasıl besliyorlarsa hayvanları. Sonradan bıraktım bimin çoğu Şeyini. Süt ürünlerinde sütaş peynir yoğurt, sütte sek, aoç.

Bimde 1,25 TL ye plastik yumurta şeklinde bi kutuda kurmalı oyuncaklardan var

Domates sosu ve taze fasulye yapacağız biz kısmetse
Annem şimdi yapalım dediyse düşmüştür herhalde pazarda fiyatlar, bizim market kazıkçı pek düşürmez civarda tek sebze bölümü olan market o diye

Ben cevizini sık sık alıyordum ama biraz fazla dursa toz toz bir şeyler oluyordu. Geçenerde peyman alayım dedim farkı gördüm. Bim'in cevizi daha koyu renkli ve daha kalın kabuklu, arada büzülmüş cevizler de çıkıyor:) Peyman'ın açık renkli, ince kabuklu, tozlu değil, daha iri parçalı, kötü kuru ceviz çıkmadı ve tadı kesinlikle daha güzel. Kuruyemişleri kötü değil ama çok da kaliteli değil. Hele beyaz leblebisi, diş kırar o derece...

Şu an kırtasiye malzemeleri gelmişti
Simli tükenmezler varya renkli onların teki 1,75 ken bimde 5 lisi 1,75 ti
Dandiktir ama olsun dedim aldım, gayet akışkan güzel yazıyo
Benzer biçok kırtasiye malzemesi vardı, çocuğuna filan lazım olan varsa. Ben keyfi aldım işyerinde kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…