- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bir yerde az olunca markalar marketler böyle uyanıklar çıkıyor işte kıyaslama da yapamıyorsun elin kolun bağlı alıyor insanBizim orda sebze satan tek bi market var o da sanırsın organikfırsatçılık yapıyor
İstediğim kadar yorum yaparımSenin gercekten isin gucun yok.cwkire 25000 yakin yorum yazmisin yazmak icin yaziyorsun biraz düsün oyle yorum yaz. Sana fikrini sormadim ben. Muhatapim bile deilsin seviyen belli hadi byeee sana kendi kendime konus
Kuruyemişleri de güzel
Islak mendilleri, tuvalet kağıdı filan da..
Ben Bim'in tavuğunu çöpe attım. Et ürünlerini hiç mi hiç beğenmedimRica ederim biz çok memnunuz inşallah sende memnun kalırsınSalamı krem peyniri falanda Bim den alıyorum çok güzel turşu garnitür közlenmişleri,kızartma tavuk köftesi nagetlerı falanda bir de hazır mantısı var mükemmel ama adlarını hatırlayamadım ben neyi varsa değerlendirmişimdir herhalde
Sen biraz kitap oku kendini gelirstir burda 7 24 yorum yazcagina benim kime ne yorum.yazdigim seni ilgilendirmezİstediğim kadar yorum yaparım
Sadece mesaj sayısına bakmakla mı anlıyorsun bir insanın nasıl olduğunu, akla gel
Kaç yılında girmişim gün gün nasıl gebelik beklemişim bunları da bilmek için alim olmak gerekmiyor
O hayat mı 150 TL ye geçim mi olur, diğeri kurbanı dağıtmamış ta buzluğa mı istiflemiş , çekirge kaç mesaj yazmış diye kafa yoran insan boştur bana göre. İlk kez bi yazına hak verdim haklısın sen benim muhatabım olamazsın
Canım tavuğunu ve yumurtasını almıyorum Irmaklardan tercih ediyorum daha uyguna geldiği için daha çok hoşuma da gitti açıkcası o yüzden net konuşamam o konudaBen Bim'in tavuğunu çöpe attım. Et ürünlerini hiç mi hiç beğenmedim
Turşusundan ve közlenmiş biberinden şaşmıyorum ama
Yumurtayı da çok satıyor tazedir diye alıyorum genelde
Yoğurdunu da beğenirdim ama Torku yoğurdu yedikten sonra bu neymiş dedim
Yoğurdunu da beğenirdim ama Torku yoğurdu yedikten sonra bu neymiş dedim
manavlar çok pahalıYaşadığım yerde pazar kurulmaz manavdan alırız bin yada a101var oradan yapıyorum alışverişi
Valla ben sana hic bir yorumda bulunmadim sen bana satastin neyse muneye sikayet ettim seniBenim yorumumdan 1 kişi rahatsız
Ama o 1 kişiden 10 kişi rahatsızsa durum gayet açık..
Her yerde satılmıyor ama bisküvi ürünleri hariç çok beğendim TOrku'yu.Canım tavuğunu ve yumurtasını almıyorum Irmaklardan tercih ediyorum daha uyguna geldiği için daha çok hoşuma da gitti açıkcası o yüzden net konuşamam o konudaTorku çok öneriliyor henüz denk gelmedi buralarda büyük marketlerde bulabilirim sanırım
Her yerde satılmıyor ama bisküvi ürünleri hariç çok beğendim TOrku'yu.
Annem Bİm'den bir şey alırken kızıyordum ben, kalitesiz geliyor insana ama şimdi ben de çoğu ürününü kullanıyorum.
Biz et olayına önem veriyoruz İç Anadolu'da doğal doğal yediğimiz için buradakiler çok garip geliyor belki ondan. Tavuk tavuk değil, kıyma kıyma değil gibi:)
Bİr de MR. Green temizlik ürünlerini beğeniyorum, hele bir mobilya temizleme mendili var ki kahverengi pakette dehşet toz alıyor. Elim ayağım oldu:)
Yok canım artık ortak kalmamıştır zaten.Sizde ortak mi ödeniyor şu bizde her evin su saati var her ay fatura kesmeye görevli gelir bütün dairelerin sularını okur ayrı ayrı fatura keser herkesin kendi adına.
Evet Bim'de ama her zaman olmuyor, broşürlerde yazıyor ne zaman geleceği. Takip edip stoklamak lazım. Çok amaçlı mendili de çok güzel. Muslukları falan şöyle bir siliveriyorum parlıyor, acil zamanlarda çok işime yaradılar.bu mr green bimde mi satılıyor mobilyalardaki tozlarla başedemiyorum resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?