- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Mutfağın tülünü kestirirdim ben olsam, radyatör ortası hoş durmuyor ya uzun ya üstte bitmeli (eğer yeni satın alamıyorsam)
Dolaplar fena değil ama fayanslar evi eski göstermiş, banyo fayansı gibi. Suya dayanıklı yapışkan folyo kağıtlar var fayansları komple kaplayabilirsiniz. Halıyı ve masa örtüsünü tek renk seçerdim. Ankastre yerine de bir kapak kestirirdim içine ıvır zıvır koyar kapatırdım.
Ya ben bekarken , annemin oturma odasini pembeli morlu yaptim herseyi. Ama simdi begenmiyorum, cok boguk geliyor . Hersey ama hersey lila ve pembe. Duvarlar , koltuk, hali, perdeler ve hatta aksesuarlar bileanneme birsey demiyorum tabii , sonucat ben yaptim
Bu evlerde yasanmışlık yokEki Görüntüle 2089155
Böle bi ev mesela isterdim çok hoş
Bu evlerde yasanmışlık yok
Show room gıbı
MüzeBu evlerde yasanmışlık yok
Show room gıbı
Instagram bana zaten pembık geberık gelınlerın yarışma platformu gelıyor
Instagram bana zaten pembık geberık gelınlerın yarışma platformu gelıyor
Ayy tam benlik yorum,konu sahibine yardımcı olamiycam,çünkü bende sade ve pastel tonlarını severim.Sade ama sık küçük detaylar.Sade seçimler bana hep huzur verir.Bu evlerde yasanmışlık yok
Show room gıbı
Benimki birebir bu.. Makineye atıyorum sürekli..Eki Görüntüle 2089287
Mesela buna bayıldım
Eki Görüntüle 2089300 Eki Görüntüle 2089298 Eki Görüntüle 2089299 Eki Görüntüle 2089300 tez yazıyorum evim biraz dagınık ama ben
mesela bu odada çok severek oturuyorum
Benimki birebir bu.. Makineye atıyorum sürekli..
Gayet sade ve sık.Eki Görüntüle 2089300 Eki Görüntüle 2089298 Eki Görüntüle 2089299 Eki Görüntüle 2089300 tez yazıyorum evim biraz dagınık ama ben
mesela bu odada çok severek oturuyorum
aynen nedir bu pembe evler mide bulandırıcıPembe mavi ev pembe mutfak
Gayet sade ve sık.
Ayy haha bu doğru ışte.O cook ağır misafirlerin odası kapıları hep kilitli kalan.ayrıca bir tanıdığım kapısının önüne bez büküp sererdi,içeri toz girmesin diye.Zaten tozun girmesine bile müsade edilmeyen odaya misafir nasıl girecek acepTeşekkür ederim. Aslinda resmi atmaktaki amacim biz cok gosteris meraklsi bir toplumuz bembeyaz acik renk pembeli klasik koltuklu odalar duzenleyip kendimiz o kadar para verdigimiz odalarda oturmuyoruz. O yüzden cok da özenmemek gerek diye düşünüyorum tabi yine tercihtir ama benim fikrim insan en cok evinde rahat edip dinlenmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?