Ev eşyaları..

Yukarıda mutfağımı pylaştım szce kötü bir mutfak mı? Dolaplara bişey yapamıyorum kiracıyım onlar hariç yani

ayyy bana pembe deme 10 yıl salonum pembeydi sonunda füme koltuk ve gri halı aldım birtek mobilyam pembe ve gri oda uyumlu diye değiştirmedim gerçekten insan zamanla değişiyormuş

Peff işe bak ya. Zor bir şey de değil var ya, modeline göre tabii. Ama el emeği orası ayrı. Yenisini almak, eskisini de ihtiyacı olana vermek daha mantıklı o zaman.

Aslında kaplatmak mantıklı bana göre. Kaplarken çok sert bir sünger tıkıştırıyorlar içlerine koltuğun, orjinal halinden daha uzun süre ağzı yüzü yamulmadan çok oturulan yerler yumuşamadan kalıyor. İskeletini beğendiğiniz kaliteli koltuklarınız varsa hiç düşünmeyin o yüzden kaplatırken. Kaplatma fiyatına alacağınız koltuklar o kadar sağlam olmuyor çünkü.

Yukarıda mutfağımı pylaştım szce kötü bir mutfak mı? Dolaplara bişey yapamıyorum kiracıyım onlar hariç yani

Simdi gordum resimleri,
Mutfagin halisi ve perdesi degisebilir,
Madame coco, english home hatta a101 de perdeli masa ortulu takimlar oluyor cok guzel, onlar sevimli ve şık bir hava yaratir. dolaplar gayet sade sorunsuz tertemiz zaten. Tek gozume batan halinin fazla geometrik desenli olmasi oldu.
Koltuk renklerimiz cok yakin ben murdum kirlent kullaniyorum, her renk yakisiyor zaten bu tonlara :)

Bu sene gri moda eskide kaldı artık pembiş evler. Demek dikkatli bakmıyorsunuz millet şuan griye dönüyor.

İnsanın zevki zamanla değişiyor bence. 2 sene önce farklı bir mobilyam olsun diye gittim avangard mobilya aldım. Bin pişmanım keşke dümdüz sade bir mobilya alsaymışım diyorum. Ev alınca ilk işim eşyaları değiştirmek aslında resim koysaymışsınız daha çok yardımcı olabiliriz bence

Bence o araya boşluğu ikiye bölecek bir tahta raf kestirin. Bende de büyük fırın yok ocağın altındaki boşluk aynı dediğim gibi bir bölmesinde yarım boy bulaşık makinası bir bölmesinde mikrodalga var. Siz de alta patates-soğan kaplarınızı, üste tost makinesi, meyve sıkacağı gibi küçük ev aletlerinizi yerleştirebilirsiniz o bölmeye araya raf yapınca.

Ya ben bekarken , annemin oturma odasini pembeli morlu yaptim herseyi. Ama simdi begenmiyorum, cok boguk geliyor . Hersey ama hersey lila ve pembe. Duvarlar , koltuk, hali, perdeler ve hatta aksesuarlar bileanneme birsey demiyorum tabii , sonucat ben yaptim

Mutfağın tülünü kestirirdim ben olsam, radyatör ortası hoş durmuyor ya uzun ya üstte bitmeli (eğer yeni satın alamıyorsam)
Dolaplar fena değil ama fayanslar evi eski göstermiş, banyo fayansı gibi. Suya dayanıklı yapışkan folyo kağıtlar var fayansları komple kaplayabilirsiniz. Halıyı ve masa örtüsünü tek renk seçerdim. Ankastre yerine de bir kapak kestirirdim içine ıvır zıvır koyar kapatırdım.

Mutfak masanız ikea' nın jokkmokk modeli mi?
Perdenizi beyaz zebra store yapmanızı halınız için daha sade tek renk bir halı örtüsü seçmenizi tavsiye ederim. Ona göre de diğer aksesuarları pembe olarak tamamlarsınız. Bahsettiğiniz çkb sandığını boyayıp fırın boşluğuna koyduğunuzu gözümde canlandırdım pek hoş gelmedi.
Bu arada benim koltuklarımda füme kırlentlerim ve berjerim turuncu genelde füme tonlarına sarı yakıştırılır ama ben turuncuyla da çok beğeniyorum.

Koydum aslında 4 yada 5. Sayfada

Halı zaten çok kirleniyor yıkanabilir sade bi kilim ya da halı örtüsü alacağım perde olarakda ona uygun fon perde alacağım

Hayır normal dikdörtgen bi masa

Doğru söylüyorsun bncede hele banyonun fayanslar tarihi eser gibi bi duvarını kapladım renkli çiçek desenli bi folyoyla. Ankastre yerinede kapak şart masa örtüsü sandalye minderi ve kilimide aynı renk alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…