- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Pembe ev sadece barbie bebek eviyse guzel gorunuyor
Benim kizin odasi pembe beyaz (mobilyalar beyaz, hali, kulplar, aksesuarlar, perdeler pembeli) o bile boguyor beni. Yine de cok hevesiniz varsa gri koltuklara pembeli mavili kirlentler, ayni tonda fon ve hali alabilirsiniz. Tamami rengarenk evler cidden basit gorunuyor plastik oyuncak gibi.
Düzgün çekemedm ama evet onuda yeni yptım gzl olduCıvıl cıvıl olmus ne guzel iste
Peff işe bak ya. Zor bir şey de değil var ya, modeline göre tabii. Ama el emeği orası ayrı. Yenisini almak, eskisini de ihtiyacı olana vermek daha mantıklı o zaman.
Bak bu da benim kiDüzgün çekemedm ama evet onuda yeni yptım gzl oldu
Bak bu da benim kiEki Görüntüle 2089263
Yukarıda mutfağımı pylaştım szce kötü bir mutfak mı? Dolaplara bişey yapamıyorum kiracıyım onlar hariç yani
Tsk ederim. Grinin modasi gecmez. Hatta daha koyu gri alsaydim hardal sarisi kirlent yapsaydim diyorum. Koltugumun modelini seviyorum. Kumasi eskirse dedigim gibi yapicam.Neredeyse bnmkyle aynı güzel bnce
İnsanın zevki zamanla değişiyor bence. 2 sene önce farklı bir mobilyam olsun diye gittim avangard mobilya aldım. Bin pişmanım keşke dümdüz sade bir mobilya alsaymışım diyorum. Ev alınca ilk işim eşyaları değiştirmekaslında resim koysaymışsınız daha çok yardımcı olabiliriz bence
Mutfak masanız ikea' nın jokkmokk modeli mi?
Perdenizi beyaz zebra store yapmanızı halınız için daha sade tek renk bir halı örtüsü seçmenizi tavsiye ederim. Ona göre de diğer aksesuarları pembe olarak tamamlarsınız. Bahsettiğiniz çkb sandığını boyayıp fırın boşluğuna koyduğunuzu gözümde canlandırdım pek hoş gelmedi.
Bu arada benim koltuklarımda füme kırlentlerim ve berjerim turuncu genelde füme tonlarına sarı yakıştırılır ama ben turuncuyla da çok beğeniyorum.
Mutfak masanız ikea' nın jokkmokk modeli mi?
Perdenizi beyaz zebra store yapmanızı halınız için daha sade tek renk bir halı örtüsü seçmenizi tavsiye ederim. Ona göre de diğer aksesuarları pembe olarak tamamlarsınız. Bahsettiğiniz çkb sandığını boyayıp fırın boşluğuna koyduğunuzu gözümde canlandırdım pek hoş gelmedi.
Bu arada benim koltuklarımda füme kırlentlerim ve berjerim turuncu genelde füme tonlarına sarı yakıştırılır ama ben turuncuyla da çok beğeniyorum.
Mutfağın tülünü kestirirdim ben olsam, radyatör ortası hoş durmuyor ya uzun ya üstte bitmeli (eğer yeni satın alamıyorsam)
Dolaplar fena değil ama fayanslar evi eski göstermiş, banyo fayansı gibi. Suya dayanıklı yapışkan folyo kağıtlar var fayansları komple kaplayabilirsiniz. Halıyı ve masa örtüsünü tek renk seçerdim. Ankastre yerine de bir kapak kestirirdim içine ıvır zıvır koyar kapatırdım.