Ev eşyaları..

Eğer durumunuz iyide yavaş yavaş başlayın bir yerden önce salondan başla sonra mutfağa geçersin. Koltuğu halısı perdesı fonu derken masraf olacak ama ıcıne de sönmesi cok önemli yenı evlılıklerde. Yalnız cok açık renklere dıkkat et çocuk olunca cok zorlanırsın

Ben de daha çok yeni koyu gri koltuk takımı aldım, gül kurusu halı ve gül kurusu fonlarla renklendirdim. Ayrıca bi de koyu kahve köse takımım var, dümdüz sade krem rengi hali ve krem perdelerim var, cok begeniyorum. Perdeleri renklendir, halıyla falan daha güzel olur bence. Ama valla mutfakta öyle her yeri pembe tavsiye etmem, gri tonları ve beyaz daha modern duruyor.

Mutfağa hiç halı koymasanız, sandalye ve masayı boyamak iyi fikir bence, çok değiştirir havayı.

Koltukları da kaplatabilirsiniz ama daha 3 yıllık, biraz daha eskitin bence.

Ankastre yeri şuan boş mu duruyor? Çatal kaşıklık çok oturmadı kafamda

bence bunların hiçbirini yapma, ben olsam senin yerine taş desenli 3d görünümlü halı alırım mutfağa kim uğraşır pudra halıyla, kahverengi koltukta hata etmişsin evette ev de bence başka bi yerleri de kahverengiye boyama yani
pembe mavi evlerin modası geçti artık bence hele de pembe... ev dekorasyonu dergilerini karıştırıp daha modern bişeyler bulabilirsin

Pembe mavi su ara yeni gelinlerde cok gordugunuz icin heves etmissiniz sanirim.ama moda cabuk degisiyor iki uc sene sonra baska bisey gelir bu sefer onu istersiniz.yani istemenin sonu yok.bana kalirsa herseyin sadesi ve zamansiz olani daha guzel.incik cincik ben sevmiyorum hic acikcasi.bence ya komple degistirin ya da ufak dokunuslarla farkli bir hava verin evinize.evin her yeri bir butun ve uyum icinde olmali.pembe bir mutfak diger odalarla uyumsuz olup sacma bir goruntu olusturur.

Bir ara annemde düşünmüştü kaplatmayı,ki koltukta kırık vs yoktu modeli eskiydi ama çok pahalı geldi bize döşetmek onun yerine sıfırını almıştık daha uyguna :)

Peff işe bak ya. Zor bir şey de değil var ya, modeline göre tabii. Ama el emeği orası ayrı. Yenisini almak, eskisini de ihtiyacı olana vermek daha mantıklı o zaman.

Evet malesef boş oraya napsam bilemedim scraferin çatal bıçak takımının çekmeceli kutusunu elimdeki sprey pembe boyyla bu saatte boyadım orays koymak için boya yetmedi yarım kaldı

Gri koltuga her renk kirlent yastik iyi gider havasini degistirir.

Bende eşimin ailesi masraf için titriyor diye gidip ucuz ucuz aldım şimdi hiç hevesim yok aklımdaki başka aldığım başka bilmem ne zamana değişir 10-15 yıl sanırım durum onu gösteriyor.

Kiraciysaniz hic bir yere ellemeyin derim. Paraniz cop olur.
Bir de pembe mavi cok korkunc duruyor ya. Bilemedim.
Bence ille yapacaksaniz da mutfaktan baslayin. Ankastre alip masa sandalyeyi boyayarak

Pembe ev sadece barbie bebek eviyse guzel gorunuyor
Benim kizin odasi pembe beyaz (mobilyalar beyaz, hali, kulplar, aksesuarlar, perdeler pembeli) o bile boguyor beni. Yine de cok hevesiniz varsa gri koltuklara pembeli mavili kirlentler, ayni tonda fon ve hali alabilirsiniz. Tamami rengarenk evler cidden basit gorunuyor plastik oyuncak gibi.

Tabi zevk senin de. Artık o kadar çok pembe mavi mutfak görür olduk ki o renkler çok demode oldu daha tarz değişik birşeyler düşünebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…