• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Eşyaları Hakkında Sorunlar

kızlar perdelerimi 7ay önce yaptırdım ve astım artık yıkamak ıstıyorum ama stor daha önce kullanmadığım için temizliğini bilmiyorum salonumda tülün altındaki storum yerinden çıkarıptamı sileceğim yoksa asılıykenmi sileceğim nasıl temizliceğim lütfen yardım edin tülleri yıkamak kolayda storlar zor perdelerim pislendi :(((

canım ben hiç kullanmadım ama arkadaşta var onada perdeci demişki yerinden sök soğuk su şampuanla bir fırçala fıskiyeyi tut bu kadar... ama bence kombilerin sönmesini beklesen yıkamak için yine is olcak...bu arada hazırlık aşamasında bizi heveslendirdin:1::54: niye foto koymadın evinin

mutfağım için sizce hangisi daha güzel olur duvar fayansları böyle yer zeminiyse krem rengi Eki Görüntüle 222080 bumu Eki Görüntüle 222085 yoksa bumu daha iyi olur Eki Görüntüle 222086 yoksa hiç birimi :1:

canım sakın açık renk olanı alma mutfağına..bende senin gibigörsellliğine önem verip açık renk bi halı aldım şimdi sile sile bıktım yıkatmaktan bıktım..mutfak daimi ayakaltı..diğer karışık desenli olanı al..hem şık hem leke kir belli etmez.. banyo dolabını bozma bence gayet şık..hem herşey tıpatıp renklere uyacak diye bişey yok.. başka aksesuarlarla tamamlayabilirsin..mesela kırmı renk bir mum koyabilirsin ayna önüne dekorlu..veya paspasların kırmızılı olabilr.. ama dolabı bozma hem kırmızının o dolaba yakışacağını düşünmüyorum..o dolap ahşap özelliğiyle güzel bence..tabi senin zevkin bilemem..

öncelikle banyo dolabımdan başlamak istiyorum banyomuzun fayansları kırmızı - kırık beyaz kırmızı banyo dolabı almak istiyorduk fakat aceleye geldi fazla zamanımızda kalmadı bu dolabı aldık Eki Görüntüle 221586 o kahveli yerlerini sonradan biz kırmızıya boyayabilirmiyiz? boyanırsa hangi boyayla boyanır? Boyanmazsa çokmu sırıtır? dolabın yerleşeceği bölümün fayansları kırık beyaz yerler kırmızı diğer duvarlar 2 renk fayans karşık...

kırmızı orta ve ufak detaylarda kullanıldığında güzeldir. Vücudun ekdnni en rahat ve soft hissettiği ( hissedeceği) bir ortam olan banyoda o kdr naturel renkler varken sinir sistemini en rahatsz eden rengi seçtiniz acaba ?

Kırmızı salgın oldu sanırım herkesn evinde mutlaka bir kırmızı var buradakı çoğu eve bakıyorum en çk insanın hoşuna giden şey kırmızının detaylar kullanılmış olması kırmızı ehryerde kullanıldığında sıkıyor insanı gze güzel görnmekten çk ama bir mekanda sadece kırmızı bir abajur bir tablo obje banyoda ufak kırmızı bir mum ya da tabak kullanıldığında daha hoş duruyor.

bence bu banyo dolabıyla uyum sağlamaz.... düz beyaz banyo dolabı seçebilirdiniz ya da fayanslarınızı kemik rengi tercih edebilirdiniz.

o resmini eklediğiniz makarna halının benzeri bizm üst komşumuzda vardır silekelynce tüylerı kalkıyordu ama yere serıyordu bastığınız yer kalıp gibi kalıyordu hoş durmuyordu arasına ck kırıntı topluyordu birde yıkannca renginde hafif bir koyulaşma oldu krem rengı eyrlerı beje döndü gibi :) ipek shaggyler vr onlara bakabilirsin

kızlar cvp yazdığınız için sağolun ben mutfağım için halımı aldım hatta eskittim 2.halımı bile aldım:27: ilk halım çok güzeldi zeytinyağı döküldü mahfoldu kullanılamaz hale geldi 2.halım yünlü simli shagylerden fena değil banyo dolabımın zaten sadece kahve renkli yerlerini kırmızı boyatmak istemiştim ama bi formül bulamadım öyle kaldı :24:

Kızlar kafaya taktım tv ünitemin rengi beni rahatsız ediyor kışın görmüyorum gerçi başka odada oturduğum için ama yazın salonuma geçeceğim koltuklarım kremli-morlu minderleri grili morlu siyahlı halımsa krem-gri ve siyahlı fakat tv ünitem açık kahverenkli ve kremli bu kahverengi beni çok sıkıyo ne yapabilirim boyatabilirmiyim nerede boyarlar yoksa ben boyayabilirmiyim lütfen yardım edin beni bu sıkıntıdan kurtarın resim bulabilirsem ekliceğim :10:

$FO,1389,21,lalee-hali-modern-hali-ambiente-800-krem-bej-lalee-hali[1].webp$Eylul-Plazma-02[1].webp koltuklarımın resmini bulamadım fikirlerinizi bekliyorum :32:

Back
X