• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Eşyaları Hakkında Sorunlar

3lü korniş taktırdım evime sadece salonuma stor düşünüyorum onun için salonun kornişini kartonpiyere yakın dış tarafa 5- 6cm uzaklıkta boşluk bırakarak taktırdım stor için farklı bişey takacaklarmış aklınızda bulunsun kendim sordum kendim cvpladım :60: :60:

Sizce bu koltuk takımı nasıl aynı bunun yastıklarının mor olanı var onu almak istiyorum $lifos-kol-tk-safir-bej03[1].webp bu takıma bu halılardan hangisi güzel olur sizce $lifos-kol-tk-safir-bej03[1].webp $11475RN[1].webp $11091R[1].webp $ASTRA-SB[2].webp $11090S[1].webp $2018A-SB[2].webp Hangi halıyı seçmeliyim lütfen yardımcı olun:71:

öncelikle halıdan başlayayım, yastıkları mor olan demişsin ya sanki halıda da bir farklı renk, hem de mor olsa azıcık daha mı hoş olur acaba? gerçi perde rengi de önemli olabilir tabii.

ama bağımsız olarak sorsan sondan 2. halıyı derim. parkelerin rengi açık zebranoydu desenler karışır mı acaba?:26:

3lü korniş taktırdım evime sadece salonuma stor düşünüyorum onun için salonun kornişini kartonpiyere yakın dış tarafa 5- 6cm uzaklıkta boşluk bırakarak taktırdım stor için farklı bişey takacaklarmış aklınızda bulunsun kendim sordum kendim cvpladım :60: :60:

biz de 3 lü taktırdık:60: klafayı yiyeceğiz evlerin işi bitene kadar:9::9::9:

şimdiden kafayı sıyırmadığımız ne malum :90: :90: :90: parkelerle bi sorun olmaz perdeleri beyaz istiyorum belki hafif grili simli bişe olabilir pazartesi gideceğim perdeciye de Allah bize kolaylık versin...

kilim mobilya kullanan varmı kararsız kaldım koltuk takımı için bellonamı kilimmi yardım...:52::52::52:

kilim mobilya kullanan varmı kararsız kaldım koltuk takımı için bellonamı kilimmi yardım...:52::52::52:

ah bir yorum yapanlar olsa şu mobilya markalarına acaba öyle topicler var da biz mi bulamıyoruz:26: gerçi kilim'de de hep büyük ya da sert kollu geldi çekyat takımları. ufaltmaya çalışyıoruz da biz eşyaları:5:

ikinci halı, diğerleri koltuğunla birlikte gözü yorar, koltukların da çok hoşmuş

Son düzenleme:
bence dolabı boyayıp orjinalini bozmayın sırıtacağını düşünmüyorum halıda saray marka halıyı tek geçerim .ben shaggyleri çok kullanışlı bulmuyorum seçim sizin tabii.benim oturma odamda sarayın ırmak serisi antre ve mutfakta da royal halılarım var her ikisinden de çok memnunum.eviniz hayırlı uğurlu olsun

aynen katılıyorum sakın bozmayın dolabın orjinal rengini hem kırmızı cok göz yorucu bir renk ynı nıye böyle birşy istiyorsunuz özellıkle de banyo gibi çk natural bir ortamda... bende dınarsunun halılarını öneririm kullanışlı oluyor bu makarna halılar hiç güzl değil bir kere yıkanınca pörsümüş maydanoz gibi duruyorlar.. içlerine saç toz krııntı ne vrsa doluyor ayrıca...

henüz halılara gidip bakma fırsatım olmadı ama yakın zamanda bakacağım dinarsuyada uğricağım şimdiki sorum buzdolabındaki tel raflar onları nasıl kamufile edebilirim tel raflar görünsün istemiyorum aranızda buzdolabının tel raflarına örtü gibi bişey kullanan varmı hani şu ince naylon gbi örtüler varya yada masa örtüleri var naylon metre işi alıp onlardanmı açsam düz bi renk tel rafın aralarından boşluktan pörsürmü aşağı doğru acep bide koku yaparmı :1:

henüz halılara gidip bakma fırsatım olmadı ama yakın zamanda bakacağım dinarsuyada uğricağım şimdiki sorum buzdolabındaki tel raflar onları nasıl kamufile edebilirim tel raflar görünsün istemiyorum aranızda buzdolabının tel raflarına örtü gibi bişey kullanan varmı hani şu ince naylon gbi örtüler varya yada masa örtüleri var naylon metre işi alıp onlardanmı açsam düz bi renk tel rafın aralarından boşluktan pörsürmü aşağı doğru acep bide koku yaparmı :1:

buzdolabında o tip ek malzeme kullanmazdım yerinde olsam. dolaba uygun şeffaf plastik raflardan var mı diye servise sorardım önce. buzdolabının içinde görüntüden çok kullanım, temizlik kolaylığı önemli olmalı bence. bir de şöyle bir şey deneyebilirsin belki, saklama kapları yerleştirip onların içine -ağzı açık olarak da koyabilirsin koyacaklarını.

buzdolabında o tip ek malzeme kullanmazdım yerinde olsam. dolaba uygun şeffaf plastik raflardan var mı diye servise sorardım önce. buzdolabının içinde görüntüden çok kullanım, temizlik kolaylığı önemli olmalı bence. bir de şöyle bir şey deneyebilirsin belki, saklama kapları yerleştirip onların içine -ağzı açık olarak da koyabilirsin koyacaklarını.

saklama kapları fikri pek içime sinmedi ama servise soracağım tel rafları değişebilirmiyim diye açıkcası örtüyü sadece tel raflar gözükmesin diye istiyorum

halılarımı antre ve oturma odama shaggy aldım mutfak ve salonuma oyuntulu değişik bi halı aldım ama çok sevdim resim bulabilirsem koyarım

mutfağıma bunu $287-large.webp antreye $pr_01_9459_max.webp bundan aldım antreye koyu renk aldım çabuk kirlenmesin diye zaten halıcıda fazla çeşit yoktu istediğim renklerde katalogdanda istemedim geç gelir diye

Back
X