Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hali icin bisey diyemmecegim ama bence ayi renk tonunu cok fazla kullanmaya gerek yok diye dusunuyorumkirmizi zaten yorucu bir renk bana gore o yuzden,mobilyanin acik renk olmasi iyi...ben genelde baska renklerler(uyumlu olanlara) kombinleme taraftariyim..hayirli ugurlu olsun eviniz...
bence dolabı boyayıp orjinalini bozmayın sırıtacağını düşünmüyorum halıda saray marka halıyı tek geçerim .ben shaggyleri çok kullanışlı bulmuyorum seçim sizin tabii.benim oturma odamda sarayın ırmak serisi antre ve mutfakta da royal halılarım var her ikisinden de çok memnunum.eviniz hayırlı uğurlu olsun
halı markası ne önerirsiniz orta yollu ne ucuz, ne pahalı olsun ne tür modeller kullanışlı oluyor? Mesela bu nasıl bu tür halı kullananlar memnunmu Eki Görüntüle 221613
saray halı diğerlerine göre fiyatı daha uygun sanırım banada zaten hem uygun hemde kullanışlı bişey lazım bulabilirsen sendeki saray halının resmini koyabilirmisin mrk ettim ayrıca leke tutuyomu yeterince kullanışlımı ?
resim koymayı bilmiyorum ama saray halının sitesine girersen baya bi model çıkıyor .çok kullanışlı ve leke tutmuyor benim halıdan ağzım yandı .kaşmirden uzak dur derim .fiyatta belli markaların fiyatları yakın birbirine ama halı çok önemli o yüzden yavaş yavaş al ama iyisini al canım .bence tabii nacizane önerim .kolay gelsin.fotodaki ikinci kiri belli etmez gibi desende hoş .
Allahtan evim fazla büyük değil odalarımda küçük halılarım fazla masraf çıkarmaz inşSaray halıdaki modelleri beğendim koltuk takımı bakıyoruz şu anda alalım ilk işim saray halıya uğramak olcak sağol
![]()
pamukçuk bakınırken şöyle yeşilli turunculu cafcaflı ama kolları falan bildiğimiz klasik yumuşak olan çekyatlardan (2 çekyat 2 tekli) gözüne çarparsa bana da haber edr misin?:83: naapiim valla tembellik edesim geldi, sen güzel şeyler buluyorsun faydalanayım dedim
şaka bir yana, bellona-istikbal dışında sağlam bildiğin markalar var mı acaba? o 2 marka iyi hoş da gönlüme göre bir şey bulamadım![]()
Kırmızı sırıtmaz çokta güzel olur ama parlak vernikle vernikle sonrasında kırmızı matta güzel durmuyor. Çok basit Beyaz dolap kapaklarını sök ve kahve yerleri ince bir zımpara ile zımparala ahşap boyasını iki kat sür sünger fırça kullanırsan hiç iz kalmaz sonra vernik sür iki bu arada ilk kat boyayı vurduktan sonra yarım saatte kurur ortalama hafif tekrar zımparala çok basit bir işlem. Halı ben royal hali kullanıyorum natura serisi çok güzel ve doğal duruyor. Shaggy kullanmış ve hiç memnun kalmamış biri olarak tavsiye etmem ama ip halilar var beyazlı kahveli bir arkadaşımın evinde gördüm ışıl ışıldı markasını hatırlamıyorum ama ip halıları da araştırabilirsin. Ben çok titizim ondan kullanamıyorum bu tarz halılar sürekli arasına toz birikiyor gibi geliyor her tür soruna cevap verebilirim seve seve canım dekorasyon çok sevdiğim ve araştırdığım bir konu...
kızlar yarın evime korniş alıp taktıracağım 3lü olanlardan peki bu storlar normal perde kornişine oluyormu farklı bişeymi lazım stor perdeler için ayrıca kornişini delme çivileme değilde yapıştırma yapan varmı sağolun cvplarınızı bekliyorum