• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Eşyaları Hakkında Sorunlar

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
Biz yeni ev yaptırdık ve sonunda bitti sayılır ufak tefek işleri ve montajlamaları kaldı size burdan kafama takılan şeyleri sorup paylaşmak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkürler :71:

öncelikle banyo dolabımdan başlamak istiyorum banyomuzun fayansları kırmızı - kırık beyaz kırmızı banyo dolabı almak istiyorduk fakat aceleye geldi fazla zamanımızda kalmadı bu dolabı aldık $1000112615[1].webp o kahveli yerlerini sonradan biz kırmızıya boyayabilirmiyiz? boyanırsa hangi boyayla boyanır? Boyanmazsa çokmu sırıtır? dolabın yerleşeceği bölümün fayansları kırık beyaz yerler kırmızı diğer duvarlar 2 renk fayans karşık...

halı markası ne önerirsiniz orta yollu ne ucuz, ne pahalı olsun ne tür modeller kullanışlı oluyor? Mesela bu nasıl bu tür halı kullananlar memnunmu $padişah_shaggy_halı_01[1].webp

bence dolabı boyayıp orjinalini bozmayın sırıtacağını düşünmüyorum halıda saray marka halıyı tek geçerim .ben shaggyleri çok kullanışlı bulmuyorum seçim sizin tabii.benim oturma odamda sarayın ırmak serisi antre ve mutfakta da royal halılarım var her ikisinden de çok memnunum.eviniz hayırlı uğurlu olsun

hali icin bisey diyemmecegim ama bence ayi renk tonunu cok fazla kullanmaya gerek yok diye dusunuyorumkirmizi zaten yorucu bir renk bana gore o yuzden,mobilyanin acik renk olmasi iyi...ben genelde baska renklerler(uyumlu olanlara) kombinleme taraftariyim..hayirli ugurlu olsun eviniz...

hali icin bisey diyemmecegim ama bence ayi renk tonunu cok fazla kullanmaya gerek yok diye dusunuyorumkirmizi zaten yorucu bir renk bana gore o yuzden,mobilyanin acik renk olmasi iyi...ben genelde baska renklerler(uyumlu olanlara) kombinleme taraftariyim..hayirli ugurlu olsun eviniz...

sağol... dolabın beyaz yerleri kalcak zaten sadece o açık kahve görünen yerlerini kırmızıya boyasak güzel olur diye düşündüm :97: ama boyanırmı nasıl bi boyayla boyanır hiç bi bilgim yok :44:

bence dolabı boyayıp orjinalini bozmayın sırıtacağını düşünmüyorum halıda saray marka halıyı tek geçerim .ben shaggyleri çok kullanışlı bulmuyorum seçim sizin tabii.benim oturma odamda sarayın ırmak serisi antre ve mutfakta da royal halılarım var her ikisinden de çok memnunum.eviniz hayırlı uğurlu olsun

saray halı diğerlerine göre fiyatı daha uygun sanırım banada zaten hem uygun hemde kullanışlı bişey lazım bulabilirsen sendeki saray halının resmini koyabilirmisin mrk ettim ayrıca leke tutuyomu yeterince kullanışlımı ?

mutfağım için sizce hangisi daha güzel olur duvar fayansları böyle yer zeminiyse krem rengi $Fotoğraf330.webp bumu $mutfak.webp yoksa bumu daha iyi olur $11225R[1].webp yoksa hiç birimi :1:

halı markası ne önerirsiniz orta yollu ne ucuz, ne pahalı olsun ne tür modeller kullanışlı oluyor? Mesela bu nasıl bu tür halı kullananlar memnunmu Eki Görüntüle 221613

pamukçuk sen çıkıyorsun her yerde karşıma:9: banyo dolabına boya hassas iş, sanırım onlarmdflam vb kaplamalaı oluyor bence bir moiblya danış en kısa zamanda, ya da o ahşap renginde çöp sepeti, dar dolap vb koyup bütünlük sağla derim:34:

ben de hal arayacağım, tadilat bittikten sonra takip edeyim burayı da. tek bildiğim ne çok açık ne çok koyu renk alacağım ikisinin de temizliği çok zor.

senin halılara gelince, fayans renklerini yani desen renklerini çok anlayamadım ama halı deseni ikisinin ortası olsa daha hoş olur sanırım, 2. çok desenli göz yoruyor gibi 1. ise çok krem rengi yeri var hemen leke olur gibi geldi bana:34:

saray halı diğerlerine göre fiyatı daha uygun sanırım banada zaten hem uygun hemde kullanışlı bişey lazım bulabilirsen sendeki saray halının resmini koyabilirmisin mrk ettim ayrıca leke tutuyomu yeterince kullanışlımı ?

resim koymayı bilmiyorum ama saray halının sitesine girersen baya bi model çıkıyor .çok kullanışlı ve leke tutmuyor benim halıdan ağzım yandı .kaşmirden uzak dur derim .fiyatta belli markaların fiyatları yakın birbirine ama halı çok önemli o yüzden yavaş yavaş al ama iyisini al canım .bence tabii nacizane önerim .kolay gelsin.fotodaki ikinci kiri belli etmez gibi desende hoş .

resim koymayı bilmiyorum ama saray halının sitesine girersen baya bi model çıkıyor .çok kullanışlı ve leke tutmuyor benim halıdan ağzım yandı .kaşmirden uzak dur derim .fiyatta belli markaların fiyatları yakın birbirine ama halı çok önemli o yüzden yavaş yavaş al ama iyisini al canım .bence tabii nacizane önerim .kolay gelsin.fotodaki ikinci kiri belli etmez gibi desende hoş .

Allahtan evim fazla büyük değil odalarımda küçük halılarım fazla masraf çıkarmaz inş :1::1::1: Saray halıdaki modelleri beğendim koltuk takımı bakıyoruz şu anda alalım ilk işim saray halıya uğramak olcak sağol :71:

banyo dolaın için bir öneri şu ucuzluk pazarı denen yerlere git yapışkanlı folyo al kırmızı renk zaten mt 1 tl çok ucuz dolabın kahve yerlerini onunla kapla hem boya derdinden kurtulursun hem sıkılınca değiştirebilirsin hemde dolabı kırmızıya boyasan nasıl durucagını bilmiyorsun böylelikle görmüş denemiş olursun, boyamak için önce zımparalıyacaksın sonra ahşap boyası alıp boya, sonra vernik felan oooo uzun iş:28:

Allahtan evim fazla büyük değil odalarımda küçük halılarım fazla masraf çıkarmaz inş :1::1::1: Saray halıdaki modelleri beğendim koltuk takımı bakıyoruz şu anda alalım ilk işim saray halıya uğramak olcak sağol :71:

pamukçuk bakınırken şöyle yeşilli turunculu cafcaflı ama kolları falan bildiğimiz klasik yumuşak olan çekyatlardan (2 çekyat 2 tekli) gözüne çarparsa bana da haber edr misin?:83: naapiim valla tembellik edesim geldi, sen güzel şeyler buluyorsun faydalanayım dedim:1:

şaka bir yana, bellona-istikbal dışında sağlam bildiğin markalar var mı acaba? o 2 marka iyi hoş da gönlüme göre bir şey bulamadım:5:

pamukçuk bakınırken şöyle yeşilli turunculu cafcaflı ama kolları falan bildiğimiz klasik yumuşak olan çekyatlardan (2 çekyat 2 tekli) gözüne çarparsa bana da haber edr misin?:83: naapiim valla tembellik edesim geldi, sen güzel şeyler buluyorsun faydalanayım dedim:1:

şaka bir yana, bellona-istikbal dışında sağlam bildiğin markalar var mı acaba? o 2 marka iyi hoş da gönlüme göre bir şey bulamadım:5:

sen ne uyanıksın öyle :90::90::90: kilim mobilyayada bi bak istersen

Merhaba banyo dolabı bence orjinal haliyle çok hoş. Banyonun başka akseuarlarını ahşap seçip bütünlük sağlarsın.. Boya işene hiç girme çok büyük risk olmaz da beğenmezsen geri dönüşü yok..
halı konusunda marka öneremiycem ama mutfak halılarından 2. desen daha şık geldi bana..

Kırmızı sırıtmaz çokta güzel olur ama parlak vernikle vernikle sonrasında kırmızı matta güzel durmuyor. Çok basit Beyaz dolap kapaklarını sök ve kahve yerleri ince bir zımpara ile zımparala ahşap boyasını iki kat sür sünger fırça kullanırsan hiç iz kalmaz sonra vernik sür iki bu arada ilk kat boyayı vurduktan sonra yarım saatte kurur ortalama hafif tekrar zımparala çok basit bir işlem. Halı ben royal hali kullanıyorum natura serisi çok güzel ve doğal duruyor. Shaggy kullanmış ve hiç memnun kalmamış biri olarak tavsiye etmem ama ip halilar var beyazlı kahveli bir arkadaşımın evinde gördüm ışıl ışıldı markasını hatırlamıyorum ama ip halıları da araştırabilirsin. Ben çok titizim ondan kullanamıyorum bu tarz halılar sürekli arasına toz birikiyor gibi geliyor her tür soruna cevap verebilirim seve seve canım dekorasyon çok sevdiğim ve araştırdığım bir konu...

Kırmızı sırıtmaz çokta güzel olur ama parlak vernikle vernikle sonrasında kırmızı matta güzel durmuyor. Çok basit Beyaz dolap kapaklarını sök ve kahve yerleri ince bir zımpara ile zımparala ahşap boyasını iki kat sür sünger fırça kullanırsan hiç iz kalmaz sonra vernik sür iki bu arada ilk kat boyayı vurduktan sonra yarım saatte kurur ortalama hafif tekrar zımparala çok basit bir işlem. Halı ben royal hali kullanıyorum natura serisi çok güzel ve doğal duruyor. Shaggy kullanmış ve hiç memnun kalmamış biri olarak tavsiye etmem ama ip halilar var beyazlı kahveli bir arkadaşımın evinde gördüm ışıl ışıldı markasını hatırlamıyorum ama ip halıları da araştırabilirsin. Ben çok titizim ondan kullanamıyorum bu tarz halılar sürekli arasına toz birikiyor gibi geliyor her tür soruna cevap verebilirim seve seve canım dekorasyon çok sevdiğim ve araştırdığım bir konu...

cnm bu kadar detaylı anlattığın için çok sağol dolabı bi yerleştirelim baktıkki kötü duruyo orjinali boyarız sağol:71:

kızlar yarın evime korniş alıp taktıracağım 3lü olanlardan peki bu storlar normal perde kornişine oluyormu farklı bişeymi lazım stor perdeler için ayrıca kornişini delme çivileme değilde yapıştırma yapan varmı sağolun cvplarınızı bekliyorum

kızlar yarın evime korniş alıp taktıracağım 3lü olanlardan peki bu storlar normal perde kornişine oluyormu farklı bişeymi lazım stor perdeler için ayrıca kornişini delme çivileme değilde yapıştırma yapan varmı sağolun cvplarınızı bekliyorum

pamukçuk koptum resmen :60::60: biz de eski kornişleri değiştiriyoruz. önünde böyle süs gibi plastik yeri olanlar varmış bir de -kartonpiyer gibi- onlar kullanışlı olur mu yoksa perde asmak zor mu olur acaba?:26:

Back
X