• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev eşyaları arıyorum (İstanbul)/bulunmuştur

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
5.772
1.673
448
Banyo dolabı, raf, sebze dolabı, sepet kutu , tv ünitesi tarzı eşyalar arıyorum hanımlar. Üsküdar ve yakın semtler tercih sebebidir. Diğer başka ev eşyaları varsa satmak istediğiniz bakabilirim.

Son düzenleme:
bendede yemek masası var.kare şeklinde açılıyor.6 kişilik açılınca 8 kişilik oluyor .sıfır diyebiliriz.fazla kullanmadım.ceviz özel yapım.bağcılarda .

Merhaba,
Degisik kitapliklar, sehpalar, calisma masasi, gardirop, kanepe, hali-yolluk var su anda. (Yurt disina tasinacagim icin satilik cok urun olacak bunlar disinda ama kasim ayinda.) Kurtkoy'de oturuyorum

Mrhaba,

Tv ünitesi - http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-beyaz-lake-tv-unitesi-3te-1-fiyatina.953257/

Yatak olabilen deri köşe koltuk - şu an fotoğrafı yok ama ilgilenirseniz eklerim. Modeli şudur;

FB,4656,17,eylul-kose-koltuk-takimi.jpg

2015-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-k%C3%B6%C5%9Fe-koltuk-tak%C4%B1mlar%C4%B1.jpg

Merhaba,
Degisik kitapliklar, sehpalar, calisma masasi, gardirop, kanepe, hali-yolluk var su anda. (Yurt disina tasinacagim icin satilik cok urun olacak bunlar disinda ama kasim ayinda.) Kurtkoy'de oturuyorum

kitaplıkların fotosunu eklermisiniz..

Merhaba,
Kitaplıkların fiyatlarını öğrenebilir miyim?

bendede yemek masası var.kare şeklinde açılıyor.6 kişilik açılınca 8 kişilik oluyor .sıfır diyebiliriz.fazla kullanmadım.ceviz özel yapım.bağcılarda .
Masa da bulundu sağ olun, kitaplık banyo dolabı 2 kapılı dolap tarzı şeylere ihtiyacım var

halıda var istiyorsanız .renk olarak siyah 2 tane 3 metrekare 1 tanede 6metre kare var.siyahlar gümüşsuyu marka 150 tl 2si.
6 metrekare halıda 80 tl. dır .siyah halılar sıfırdır.teşekkürler.

2 tanede kilim var sıfır biri 2.5 mt.yolluk diğeri 1.5 metreye 1.25 kare şeklinde 25 tl ikiside .
yazıcım var birde 1 kere kullandım .kullanmıyorum lazım olurmu.size.

Back
X