Ev dizaynında çok zorluk çekiyorum..

Merhaba hanımlar. Iki oturma grubu arasında kaldım. Seçemiyorum. Lütfen rengi şöyle böyle diyecekler hiç fikir vermesin. Rengini değil modeline karar veremiyorum. Hangisi daha ağır şık duruyor karar veremedim..
Bence 3 u de değil cok klasikler ama karar ve zevk sizin. Zaten 1 dışındakiler yastıktan size oturacak yer kalmaz. Ben dogtastan aldım spor bi model. Memnunum cok rahat Isterseniz modeli yazarım.

Avangard modası bitmemiş miydi ya :110:

Valla üçüne de bakarken içim sıkıldı. Hele 2 tam 80 yaşındayım ve sürekli musiki dinliyorum koltuğu :D İlla aralarından seç diyorsan mor olan. Yani o daha bi günümüze yakın duruyor sanki.

Tabii zevk meselesi ama üçü de kötü bence. İlla birini seçecekseniz 1 daha iyi.
Normalde chester modelleri beğenirim. Evimde tercih etmem ama otel lobisi, ofis gibi mekanlarda kullanılabilecek modern çizgide tasarlanmış çok hoş modelleri var. Aslında ev için bile tercih edilebilecek daha spor kumaşlarda daha spor modelleri de var artık. Ama buradaki 1 numara çok parlak ve alaturka bir model. Yine de içlerinde en iyisi o. Diğerleri yaşam enerjisini emecek cinsten.

Bir numaralı saloni takım hem şık hem de daha rahat gözüküyor. Zaten koltuk konusunda epey uzman saloni...

Merhaba hanımlar. Iki oturma grubu arasında kaldım. Seçemiyorum. Lütfen rengi şöyle böyle diyecekler hiç fikir vermesin. Rengini değil modeline karar veremiyorum. Hangisi daha ağır şık duruyor karar veremedim..
yeni evlenmiş ve bu konulardan geçmiş biri olark yorum yapmalıyım :D
chester ve klasik model arıyorsunuz sanırım
ama istikbaldeki çok fazla klasik geldi baana bn mobilya bakarken istnbldaki heryeri gezdim diyebilirim :D
iki odam var biri chester biri günlük
chester olanı vivense den aldık bakmanı öneririm güzel modeller var
günlük olanı saloni mobilyadan aldm kesnlkle öneririm kaliteli bayaaa :)
ama tek odan olacaksa bu takımlar cok cok klasik dşyorum bu benm kendi görüşüm tabi

Mor takım ve 3 numara çok hoş duruyor. Ama ben olsam mor olanı alırdım.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güle güle güzel günlerde kullanın.

Back
X