- 15 Ocak 2015
- 56
- 27
-
- Konu Sahibi deusarebeld
Bakış açımla gurur duyuyorum siz de insanların bakış açılarına biraz saygılı olmayı deneyin derim ben kişi olarak kimsenin bakış açısına söylemedim genel konuştum.Ne alaka sevisenler ahlaksiz, pis mi olayin temiz biri olmakla ne alakasi var? Duyan da kadin her gun baska adamlarla eve geliyor sanar. Odasinda ne yaptigindan sizene. Kafa yapiniza uymuyorsa yollari ayirirsiniz. Bakis aciniza da boncuk takiyorum nazar degmesin.
Bana göre günahtan rahatsız olan insan temizdir ben kimsenin ahlakına söz etmedim vicdandan söz ettim her gün başka adamla sevişmesi ya da tek biri olması bunu değiştirmez. Bunları yapan insan için bile eğer vicdanı rahatsız oluyorsa bana göre o kişi temizdir ahlakı beni ilgilendirmez ben bundan bahsettim ahlaksız demek benim haddim değil.Ne alaka sevisenler ahlaksiz, pis mi olayin temiz biri olmakla ne alakasi var? Duyan da kadin her gun baska adamlarla eve geliyor sanar. Odasinda ne yaptigindan sizene. Kafa yapiniza uymuyorsa yollari ayirirsiniz. Bakis aciniza da boncuk takiyorum nazar degmesin.
Temizin karşıtı olan insanlara pis kelimesi uygun düşeceğinde bu da sizin haddiniz değil.Bana göre günahtan rahatsız olan insan temizdir ben kimsenin ahlakına söz etmedim vicdandan söz ettim her gün başka adamla sevişmesi ya da tek biri olması bunu değiştirmez. Bunları yapan insan için bile eğer vicdanı rahatsız oluyorsa bana göre o kişi temizdir ahlakı beni ilgilendirmez ben bundan bahsettim ahlaksız demek benim haddim değil.
Niye bu kadar büyütüyorsunuz ki ben kimseye pis ya da ahlaksız demediğime göre. Ben kalpten söz ediyorum vicdandan söz ediyorum. Temiz kalpli deyimini hiç duymadınız mı? Herkes sizin gibi mi düşünmek zorunda ben de sizin görüşlerinizi kabul etmiyorum. Konu sahibine bilmeden hakaret mi ettim anlamıyorumTemizin karşıtı olan insanlara pis kelimesi uygun düşeceğinde bu da sizin haddiniz değil.
eleştirebilir yargılayabilir görüş belirtebilirsiniz ama bana göre temiz, ahlaklı gibi kelimeler kullanmanız ayrıştırıcı olur.
Yo anlatması sorun değil ki. Yakın arkadaşlarım da anlatır bana. Kaldıramıyorum gibi bi sorun yok. Sadece ev meselesi ya. Yoksa yadırgayan bir insan değilimNe yaptıklarını anlatıyor mu?
Sonra yüz yüze mi bakıyorsunuz?
Ben çok utanırdım sanırım, benimle böyle konuları konuşman çok çok yanlış özelini dikkatli şekilde yaşayacaksan yaşa benim bilmeme gerek yok ve bundan sonra özel eşyalarınızı da ortalığa değil çöpe at yoksa evimizi ayırmak zorunda kalacağız diye uyarırdım yerinizde olsam.
yani sevgilisiyle naparsa yapsın seni zor durumda bırakmaya hakkı yokEvet ya baştan konuşmadıgım için aramız bi miktar açılacak gibi geliyor. Görmeden sokcam dedi sizin dediğinz gibi. Ama benim annem babama laf gelirse çok yanlış anlayacaklar. Bilmiyorum nolcak
Yo anlatması sorun değil ki. Yakın arkadaşlarım da anlatır bana. Kaldıramıyorum gibi bi sorun yok. Sadece ev meselesi ya. Yoksa yadırgayan bir insan değilim
evde siz yokken geliyosa karışmanız saçma,sizinde sevgiliniz gelebilirdiEv arkadaşım ben yokken eve erkek arkadaşını getiriyor birlikte kalıyorlar. Oturup sohbet etseler iyi ama evden kayganlaştırıcı çıktı. Açık açık da anlatıyor zaten yaptıklarını. İlişkiye girdik diyor. Ben varken getirmez ama ben yokken de istemiyorum. Baştan kural koymadgm için bu hale geldi. Sizce ben yokken getirmesine benim karışmam dogru mu? Bu durumu nasıl söyleyebilirm
Benim anlamadigim siz nasil bur kizla ayni eve ciktiniz, cok yakin arkadasim diyorsunuz fakat kizin sevismesini ahlaksizlik olarak nitelendiriyorsunuz. Size bu kadar zit bir insala nasil bu kadar yakin arkadas oldunuz?Çoğunlukla tepki almışım. Ama ben iki hafta gittim o çocuk kaldı evde. Kimse kusura bakmasında ben o tanımadıgım herifin elektrik su parasını ödemek zorunda değilim. Orası onun evi oldugu kadar benim de evim sonuçta. En büyük hatam başta bişey dememekti. Başıma gelecegini bilsem derdim tabi ki. Başkasının sevişip sevişmemesi umrumda değil ama biri de demiş o evin bereketi kaçar. Buna gerçekten inanıyorum . Namus bekçisi degilim sadece evimde olmasını istemiyorum. Evden de çıkamam 1 yıl kontrat imzaladık