Ev arkadaşımın sevglisi

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Ev arkadaşım ben yokken eve erkek arkadaşını getiriyor birlikte kalıyorlar. Oturup sohbet etseler iyi ama evden kayganlaştırıcı çıktı. Açık açık da anlatıyor zaten yaptıklarını. İlişkiye girdik diyor. Ben varken getirmez ama ben yokken de istemiyorum. Baştan kural koymadgm için bu hale geldi. Sizce ben yokken getirmesine benim karışmam dogru mu? Bu durumu nasıl söyleyebilirm

Yani açıkcası eve çıkmış olsam rahat edebilmek için çıkardım. Hani arkadaşlarım gelsin, sevgilim gelebilsin kahvaltı yapalım, odamda film izleyelim vs vs.
Tabii senin söylediğin gibi şeyler olacaksa bu da kişinin mahremidir, gizli saklı odada olması gerekir.

Baştan erkek arkadaş gelmeyecek gibi bi'kural koymadıysanız en azından rahatsız olduğunu ne yapacaklarsa odalarında yapmaları gerektiğini, bu tarz muhabbetlerden hoşlanmadığını belirtebilirsin.

Açıkcası sen yokken geliyormuş sevgilisi, neticede onun da evi orası arkadaşını getirme demek yersiz olur.

Yarın öbür gün senin de erkek arkadaşın gelirse ve o arkadaşın da aynısını senden beklerse o zaman ne yapacaksın ?
Bence gelmesine karışamazsın sonuçta sen yokken geliyormuş. Sen varken de gelse ve ilişkiye girseler o zaman diyebilirsin. Ama en azından anlatmasından rahatsızsan bunu dile getirebilirsin. Anlayışlı biri gibi duruyor bence.

Anlayışlı evet ben varken getirmiyor. Ama benim şahsen erkek arkadaşım olsa ben kendi evime getirmem ben giderim onun evine. İşte bunu istemekte haksız mıyım bilemiyorum. Ben yokken bile gelmesinden rahatsızım ahlaksız şeylerin evimde olmasını istemiyorum. Ama buna hakkım var mı bilemedim gerçekten

Yani bence karışmanız pek normal değil. Çümkğ ev size ait değil. Ortak kullanım alanında sizi rahatsız etmiyorki kendisine ait odasında ne yaptığıda sizi ilgilendirmemeli. Ama ben karşıyım böyle şeylere bana ters diyorsanız başka bir ev arkadaşı ile başka bir eve çıkın bence.

Odada olur zaten gözümün önünde olması gibi bişey söz konusu olamaz. Ama ben yokken olması bile rahatsız ediyor
Bir de şu durum var. Komşular laf ediyormuş artık erkek giriyor eve diye. Annem babam yatılı misafire geldiginde bi laf duyarlarsa diye korkuyorum.

Öncelikle Sevgilisiyle yaptıkları arkadaşınızı ilgilendirir.
Ben eve erkek getirilmesini istemezdim; ayrılık olursa sevgilisi Kapıya gelip taşkınlık yapabilir, rahatsız edebilir, güvenlik açısından doğru bulmuyorum.
Sizinde böyle sebepleriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Güvenlik açısından düşünmedim hiç öyle bişey olcagını hiç sanmıyorum. Evi çok pisletiyolar, komşular laf ediyo o yüzden istemiyorum. Bi de ahlaksız şeylerin evimde olmasından rahatsızım. Komşular laf eder getirme dediğmde görmeden sokcam dedi kabul etmedi

Kayganlaştırıcının nereden çıktığına göre değişir. Sizin odanızdan ya da salondan çıktıysa ortada ciddi bir sorun var demektir.

Bunun dışında onunla konuşabilirsiniz. Ama "ahlaksız şeylerin evimde olmasını istemiyorum" derseniz, kavga çıkar.
Yukarıda güvenlik sebebi denmiş -ki çok mantıklı, ama arkadaşınız "benim sevgilim öyle şey yapmaz, için rahat olsun" diyebilir.
Konu komşu derseniz, kimseye görünmeden getirebileceğini söyler ya da direk "onlara ne" der.

Maalesef, en başta konuşmadığınız için, bu konuşma çirkin bir hal alabilir.

Evet ya baştan konuşmadıgım için aramız bi miktar açılacak gibi geliyor. Görmeden sokcam dedi sizin dediğinz gibi. Ama benim annem babama laf gelirse çok yanlış anlayacaklar. Bilmiyorum nolcak

Sevgilisiyle sevişiyor Oluşu ahlaksızlık değil. Evde seks partisi de düzenlemiyordur diye tahmin ediyorum. Birde ev sadece sizin değil anlaşamadığınız konular varsa evinizi ayırırsınız.
Baştan koyulması gereken kurallar bunlar, sonrada yeni kural konulunca sorun yaşanıyor.

Komşularında işi yok ha hemen öptenci kız buldularya eve erkek atıyor mu diye kulaklarını gözlerini dikip bakacaklar. Niyr laf ediyorlar onlara neymişki. Kapalı bir kapı arkadında hiç tanımadıkları insanların faaliyetlerinden neden rahatsız olurlarda laf ederker hiç anlamıyorum. Ama haklı bir korku bir komşu kalkıp bir şey derse ve bu durum aile yapınıza tersse sıkıntı yaşarsınız tabi. Ama öteki kızda gaklı krndi evi sonuçta. En iyisi trk başınıza eve çıkın. Eve erkek arkadaşını getirmesi komşularında sizinde izninize tabi değil.

Ahlaksız şeyler dersen kavga çıkar. En azından ben kavga çıkartırdım. Heryere giden bi'kelime.
Kayganlaştırıcıyı nerede buldun?

Karşına alıp komşular böyle böyle diyo, ailemin kulağına giderse çok sorun yaşarım tarzında konuşabilirsin. Ama yine de hatalısın. Çünkü çoğu kişi ayrı eve sevgilisi rahatça gelsin, kalsın, kısacası ailesiyle olduğu evde yapamayacaklarını yapabilmek için çıkar.

Komşu kısmını nereden duydun ki? Çünkü öğrenci evlerinde vs. hep olan durumdur bu. Ben eski erkek arkadaşımın evine 3 sene gittim geldim komşularla resmen tanış olmuştuk. Kimsede kötü gözle bakmıyordu. Gerçi İstanbul'da olmamızın da etkisi olabilir.

Kayganlaştırıcı kendi odasındaydı tabi ki benim odamda değil. Erkek öğrenci evi olunca gelen kızlara karışmıyo olabilirler ama kız öğrenci evine erkek gelince dikkat çekiyor. Evet ahlaksız falan denmez bende kızardım. Onun aile yapısına da ters o da diyor ailem duyarsa kötü olur falan diye. Komşular kendi dedi eve erkek giriyor diye kapıda karşılaştgmzda. Arkadaş geldi falan dedik artık da bilmiyorum nolcak. Benim ailem şuan bile diyor arkadaşın erkek getirirse bize haber ver babasını arayalım falan diye düşünün o kadar hassaslar

Apartmanda bir kız öğrenci evi varsa, tüm apartmanın gözü onlarda. Laf çıkarmak için hazırda bekliyorlar.

Ya işte, hep aynı adam geliyor. "Bre komşular! Size ne?" diye haykırmak istiyorum.
Her gün farklı adam gelse, hadi dersin "Apartmanda çoluk çocuk var." Bu anlaşılabilir bir şey olur. Ama şu an anlayamıyorum.

Ne yani, insanın kendi evi varsa gidip otel odası mı tutsun sevgilisiyle sevişmek için?

Ne yani, insanın kendi evi varsa gidip otel odası mı tutsun sevgilisiyle sevişmek için?

Sevişebileceklerini kim söyledi?

Başkalarının sevişmesine bizden daha çok bozulan bir millet olduğunu sanmıyorum.
Yanlış anlamayın demek istediğinizi anlıyorum ama ben olsam rahat olamazdım. Hadi evde yokken neyse de dun evde yokken sevişen insan bugün arkadaşı evde varken de sevişir. Tamam orası onun da evi ama nasıl rahat ediyorlar ben anlamıyorum. Ben olsam rahat edemem, insan kasmaz mı kendini sesimiz duyulur mu, gürültümuz dışarı taşıyor mu falan diye düşünmekten... Ben olsam otel odası tutmaya sıcak bakardım açıkçası.

Yapılanlar ahlaksızlıkmı o zaman sız bu alaksızlıgı sevgılınızın evıne gıdıp yapacaksınız ve sızın ev temız kalacak
İlgınc bır bakışmıs

En başta anlasıp kural koyabilirdiniz ama artık çok geç sanırım. . Size anlatmamasini isteyebilirsiniz en fazla.. onun dışında biriyle eve çıkarken bunları göze almak gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…