Ev arkadaşımın sevglisi

Doğru düzgün okusanız keşke. Ben midem almıyor gibi bir şey mi dedim? Hatta anlatabilir benim arkadaşlarım da anlatıyor ne yaptığını.sorun sadece ev. Anlatabildim mi? Sevişip sevişmemesnde değilim

Siz erkek arkadaşınızın vine gidince ne farkı oluyor ki aynı şey işte orası arkadaşınızında evi başında nöyle bir kural koymadıysanız artık çok geç bence

Konu sahibesi rahatsız olabilir. Güvenlik, temizlik, fatura, aileler hepsi mantıklı sebepler... Haklılık tartışılabilir ama mantıklı. Keşke başta konuşulsaymış.
Ama ben hala "Komşulara ne?" onu çözemedim.
Ben de oraya takıldım arkadaş! :)

Ha bir de şöyle bir şey de var, bir kaç üye sevişmeyi pislik, kötü, iğrenç olarak tanımlamış. Bu da bir gerçek.
Evli insanların evine misafirliğe gidiyoruz. E bekar çift koltuğun üzerinde sevişir, eşyaları amaçları dışında kullanır. Evli çift, her daim yatağında temizlik sınırları içinde mi sevişir?

Hiç sanmıyorum ama sonuçta temizleniyor öyle kimse bırakmaz heralde

Reactions: K_G
Bıraktı hem de bir haftalık yemek pisliğini. Küflü tabak temizledim. Mesaj attım sonra bırak senin pisliğini sevgilinin pisliğini temizledim çok sinirlendim dedim. Bi daha olmayacak çok haklısın dikkat edicez özür dilerm dedi konu kapandı bi şekilde. Şimdi ikimizde memleketteyiz dönünce bir hafta beraber kalıcaZ sonra yine gidicem bir haftalığına. O bir hafta sevgilisyle kalacak. Onu çözmeye çalışıyorum

Ben sana bişi diyim mi siz eve çıkarken sevgiliyle ilgili kural koymuş olsaydınız bile o zamanlar sevgilisi olmadığı için kurallara tamam diyecekti, uyarım diyecekti çünkü o zamanlar sevgilisi yoktu. Genelde böyle olur insanlar baştan düşünmezler sonra sevgili yapınca eve getirmek isterler. Hiç öyle kural koysaydım diye üzülme birçok insan eziyor o kuralları. Sevgilisi yokken başka düşünüyorlar varken başka. Sana komşular görmeden eve sokarım demesinden belli bence onun niyeti. Bu sorunu aşabilir misiniz bilmiyorum ama canın daha çok sıkılabilir. Dediğim gibi sevişmesi seni ilgilendirmez evet ama sen evde yokken eşyaları kullanıyorlar, evi kullanıyorlar falan yani ve böyle yapacağını da en başından bilemezdin. Millete konuşması kolay. Ben olsam ben de sinir olurum çünkü olayın başka boyutları da olabilir işte

Evet tam da dediğiniz gibi düşünüyorum. Millet yaşamadıgı için öyle yorum yapıyor ama işin farklı boyutları var

Bu kızdan olmaz bence yollarını ayıramaz mısın ?

Bi haftalık küflü tabak olayın bambaşka bir boyutlarından biri mesela
Evet yanımda da bir arkadasım vardı görünce şoke oldu kız sen bu pislik içinde nasıl yaşıyosun falan dedi. Ama kız çok tatlı dilli biri hemen ayy canım çok özür dilerm bi daha asla olmaz falan diyince ben yumsuyorm hemen. Olmazsa ayırıcam ama 1yıllk kontrat var bu sene mecbur onlaym

Sıkıyosa babasının evinde yapsın bakalım onu.

Belli mi olur ayol?
Demeye çalıştığım da o ya, evli çift bırakmazsa bekar niye bıraksın? E bekar bırakırsa evli niye bırakmasın?
Koltukta sevişmek iğrenç falan değil yani. Gidilen her misafirlikte "Acaba burada sevişmişler midir?" diye düşünüyorlar anlamıyorum ki.

Olayın böyle bir boyutu varsa, tartışılmaz haklısınız. Gitmeden önce uyarın. Rest çekin. "Geldiğimde evi bıraktığım gibi bulmazsam, sevgilin de sen de gidersiniz." deyin mesela.

Evet, siz yokken sevgilisini getirmemesi iyi bir şey ama evi o derece kirli bırakmak da yüzün astarını almak olur.

tabıkıde karısacaksın.ewe adam atıyorsa ayrıl bnce o ewden.

Sirf faturalar icin bile itiraz edebilirsiniz aslinda. Iki hafta az bi sure degil madem o kadar kaliyo kiraya faturalara ortak olsun.
Bir de konu sahibinin derdi unutulmus ahlaki boyutlara gelmis olay. Insanlar cesit cesit herkesin bi ortami bi kulturu var. Neden kabullenemiyoruz bunu anlamiyorum. Kimine gore bu olay siradandir kimine gore olaganustu asiri vs. Siz normal karsilayinca iyi guzel biz anormal karsilayinca hemen bi saldiri. Evet bence pislik igrenc kotu bisey ya benim gorusum bu kime ne ya anlamiyorum. Herkesin dusuncesi kendine birakin artik bu isleri

3-4 gün kalıyor diye kıvırıyor bu seferde. Görmüyorum nasılsa. Diger dediklerinze katılıyorum

Aynı şey değil. Birinde söz konusu şey misafirlik ama diğerinde kendi evi olma durumu var. Misafirlikte eşyalar ev sahibine aittir, sadece tiksindiğiyle kalırsın belki ama diğerinde salondaki kanepe senin paranla da alınmıştır, senin evinin bir eşyasıdır, sürekli kullandığın birşeydir. Sen birinde misafirsin çok üstünde durmazsın ama diğerinde kendi evin kendi eşyan söz konusu. İkisi aynı şey değil. Ben olsam arkadaşımın odasında ve yatağında yaptığı şeyle ilgilenmem belki çünkü onun yatağını ben kullanmıyorum ama salondaki kanepede sevişmişse beni ilgilendirir çünkü kanepeyi ben de kullanıyorum. Kimin içi alır ki zaten böyle bişeyi ? Kendi eşyan başka misafirin eşyası başka. Bi de insanın kendi sevişmesi başka, başkasının sevişmesi başka. Bana göre salondaki koltukta arkadaşımın sevişmesi iğrenç gelir ama ona gelmez mesela, ondan zevk alan o, ben değilim ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de arkadaşım bayıla bayıla oral yapıyor adama, halinden çok memnun ama ben adamı sevmiyorum ve onun ona oral yapması beni tiksindiriyor diyelim ki, salondaki koltukta sevişmek de böyle bişey. Başkasının sevgilisi, başkasının ilişkisi, başkasının vücudu sonuçta, bana ait olan eşyanın üstünde yapılan şey beni ilgilendirir. Odasında ne yaparsa yapsın. Ama ben evde yokken evde ne isterse onu yapmıştır muhtemelen, yaparlar bence takmazlar.

Tamam doğrudur. Zaten ben de ilk mesajlarımda salonda ya da konu sahibesinin odasında yapıyorlarsa problem vardır demiştim.
Ama öyle mesajlar var ki, sevişen çiftlere düşmanlık var içerisinde. Ben de buna muhalefet oluyorum. Herkes her şeyi normal bulmak zorunda değil, ama düşmanlık beslemek zorunda da değil. İşin günah veya iğrençlik boyutu kimseyi hiç mi hiç ilgilendirmez. Herkes istediği gibi günah işleme ve iğrenç olma hakkına sahiptir. Mesele, bunu yaparken ortak yaşam alanlarına saygı duymak.

Burada iki farklı yorumun keskin uçları var. Kimisi, konu üzerinden konu sahibesine yükleniyor, ona haddini bildirmeye falan çalışıyor -sanki bu konu hiç onu etkilemiyormuş gibi. Onu ahlak bekçisi falan ilan ediyorlar.
Kimisi de iğrenç, dayanılmaz, kov onu evden, ailesine söyle gibi yorumlar yapıyor.

Evet, anlayıştan söz ediyoruz. Ama anlayışlı olamıyoruz.

Konu sahibesi, arkadaşının nerede ne yaptığına güvenemiyorsa -ki temiz olmadıkları aşikar, açıkça rahatsız olduğunu söylemek zorunda.

Ben demiyorum ki; size ne, istedikleri gibi sevişirler. Ben komşulara neymiş diyorum. Onlar o evde yaşamıyor çünkü. Asıl hadsiz ahlak bekçileri o komşular.

Ayrıca, o eve sevgili gelmeseydi de, o bulaşıklar yine öyle kalsaydı yine aynı şekilde sorun edilmeliydi.
Asıl sorunu göz ardı ediyoruz bence. Kız zaten ev arkadaşı olunacak bir tip değil. Öyle bulaşık bırakan biriyle aynı ev paylaşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…