Ev arkadaşımın sevglisi

Siz de sevgilinizin evine gidip aynı şeyleri yapsanız siz de mi 'ahlaksiz' olcaksiniz o zaman

Kendi kafaniza uygun bi ev arkadasi bulsaydiniz keske. Sahsen ben de istemem oyle igrenc seylerin evimde yasanmasini.

En azından sen evde yokken sevgilisini getiriyor ve sen varken getirmiyorsa şanslı bile sayılırsın, ben olsam bişey demezdim. Birçok insan çünkü evde arkadaşı varken sevgilisini getirir, yan odada arkadaşı varken o kendi odasında rahatça sevişebiliyor yani ben olsam yapamazdım o kadar rahat olamazdım ama birçoğu öyle. Arkadaşını evden yollayan bile var yani sen bu gece geç gel falan diyorlar. Kendi evinden kovulmak gibi bişey bu. Bir arkadaşımın ev arkadaşı eve sevgilisini getiriyormuş ve odalarına girip sevişiyorlarmış, butun sesler vs olduğu gibi arkadaşıma duyuluyormuş ve arkadaşım bu durumun kendisini tahrik ettiğini falan söylemişti.

Sizi irgalayan bir durum yok bence, yani kendisi ne yasamak istiyorsa onu yaşar. Ancak, diyorsunuz ki ahlaki ve dini görüşüme ters ben istemem, hic kızın da canini sikmayin baska bir eve çıkın

Evli olunca da gürültü dışarı çıkabilir.

Ayrıca düzenli bir seks hayatı için otele gitmeye insan dayanamaz. Evlenmek bile daha ucuz gelir.
-------

Konu sahibesi deusarebeld, cümlelerin birinde "ahlaksız" dediğiniz için buralar karışır. Vaziyet alın
.

Sizi irgalayan bir durum yok bence, yani kendisi ne yasamak istiyorsa onu yaşar. Ancak, diyorsunuz ki ahlaki ve dini görüşüme ters ben istemem, hic kızın da canini sikmayin baska bir eve çıkın

aynen katiliyorum
orasi sadece sizin eviniz degil.
ve erkek arkadasini siz evde yokken getirmesi bile bence cok düsünceli bir hareket

Arkadaşın sevgilisini eve getirmeye devam edecek ve yarın obur gün sen evdeyken de gelir bence o zaman daha çok rahatsız olursun. Şimdi dersen ki ben yokken de yapmayın bu defa seni ilgilendirmediğini falan söyleyebilir sonuçta sen o evde değildin o anda. Buna katlanıp katlanmamak yapı meselesi, herkes rahat olacak diye bi kural yok ben olsam ben de istemem, ne ben yokken olsun isterim ne de ben varken. Katlanamam yani o yüzden eve falan çıkmıyorum kimseyle. Sen de tek başına çıkabilirsin ya da başka birini bulabilirsin. Eve çıkmak ozgurluk demektir ve en güzel ozgurluk de tek başına olmaktır bence

bence hakkın yok.

ahlak subjektifdir. kime göre neye göre

ama şuna da karşıyım. ailen karşıysa ve korkuyorsan bzim oralarda bi laf var

yiyemeyeceğin muzu soymayacaksın.

Salonda değilmiş nihayetinde kızın odasındakini siz nasıl buldunuz? Erkek arkadaşını eve getirirse söyle babasını arayalım diyen bir aileniz varken siz sevgiliniz olsa onun evine gidermişsiniz. Komşular erkek gördük diyormuş siz susup kalıyor musunuz kime ne ? Konunuzu tuttum elimde bunlar kaldı .

bence bu ev arkadaşınızın en doğal hakkı sonuçta siz yokken eve geliyorlarmış orası onunda evi sonuçta

Bence çok kınar vaziyette yazmışsınız
unutmayın hiçbirimizi kınadığımızı yaşamadan göçmeyeceğiz bu diyardan
eğer özel hayattan rahatsız oluyorsanız konuşulmasından ona göre bir hat belirlersiniz konuşmalarınızda

ayrıca erkek arkadaşımın evine giderdim demişsiniz
sizde onla bir şey yaşadığınızda ya erkek arkadaşınızın ev arkadaşı da "evimde ahlaksız şeylerin yaşanmasını istemiyorum "derse
düşeceğiniz konumu aklınız hayaliniz alıyor mu?

insanların özel hayatı ve odalarındaki eşyaları kimseyi ilgilendirmez.

Kim geldi kim gitti kuralı koymaktan ziyade mahrem eşyaları ortalıkta bırakmamaya dair kural koyarsanız rahatsız olmazsınız.
Şahsen ben de ortalıkta bu tarz şeyler bulsam rahatsız olurdum

Tabiki de seni ilgilendirmez. Sanane ki. Bastan cikmasaydin o zaman. Ortak alaninizda gozunun onunde yapmadiktan sonra. Sana rahatsizlik verici sekilde yapmadiktan sonra.. sseni ilgilendiren hic bir durum yok. Milletin ahlak bekciligini yapan insanlara ifrit oluyorum ha. Benim de vardi boyle bir ev arkadasim. Basta tamam sorun olmaz gelsin gitsin ooo eglenceli olur takiliriz hep birlikte diyen ev arkadasim gelen giden oldukca surat yapmaya basladi.normal kanka diye nitelendirilen erkek arkadaslarima bile agiz burun kivirdi. Cok kavga ettik sonradan. Madem bu kadar rahatsizsin baska eve cikarsin. Yerine birini bulup.

Dünya senin etrafında dönmüyor. Senin ahlak yasaların da kimseyi bağlamıyor. Ev senin değil,beraber yaşam alanınız.

Baştan kural koyulmamış,yanında yapılmıyor. Bi haddini bil. rahatsızsan kendi kafanda birini bulur,çıkarsın.çünkü istekleri,kuralları olan sensin. Sevgililer sevişir. normali bu. Kendi evi boşken otele mi gidecek.

Hakkınız var rahatsız olmanız sizin temiz biri olduğunuzu gösteriyor. Basit bir şey değil yani yaptıkları. O evin bereketi de olmaz. Herkes çok basitleştiriyor normal görüyor böyle şeyleri hakkın yok diyor. Ama sizin vicdanınız rahatsız oluyorsa demek ki hakkınız var. Kalbinize göre hareket edin o size doğruyu hakkı gösterecektir Allah yardımcınız olsun Hz Ömer cesareti gösterebilmeyi size nasip etsin.

kime göre ahlaksız? kafa dengi biriyle eve çıkmalısın o zaman

cesaret ile ne ilgisi var tam çözemedim

Kim geldi kim gitti kuralı koymaktan ziyade mahrem eşyaları ortalıkta bırakmamaya dair kural koyarsanız rahatsız olmazsınız.
Şahsen ben de ortalıkta bu tarz şeyler bulsam rahatsız olurdum

Iyi de ortalikta degil ki kizin odasinda gormus kayganlastiriciyi. Haliyle ona da karisamaz ki.

Ne alaka sevisenler ahlaksiz, pis mi olayin temiz biri olmakla ne alakasi var? Duyan da kadin her gun baska adamlarla eve geliyor sanar. Odasinda ne yaptigindan sizene. Kafa yapiniza uymuyorsa yollari ayirirsiniz. Bakis aciniza da boncuk takiyorum nazar degmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…