- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi deusarebeld
Siz de sevgilinizin evine gidip aynı şeyleri yapsanız siz de mi 'ahlaksiz' olcaksiniz o zamanAnlayışlı evet ben varken getirmiyor. Ama benim şahsen erkek arkadaşım olsa ben kendi evime getirmem ben giderim onun evine. İşte bunu istemekte haksız mıyım bilemiyorum. Ben yokken bile gelmesinden rahatsızım ahlaksız şeylerin evimde olmasını istemiyorum. Ama buna hakkım var mı bilemedim gerçekten
Yanlış anlamayın demek istediğinizi anlıyorum ama ben olsam rahat olamazdım. Hadi evde yokken neyse de dun evde yokken sevişen insan bugün arkadaşı evde varken de sevişir. Tamam orası onun da evi ama nasıl rahat ediyorlar ben anlamıyorum. Ben olsam rahat edemem, insan kasmaz mı kendini sesimiz duyulur mu, gürültümuz dışarı taşıyor mu falan diye düşünmekten... Ben olsam otel odası tutmaya sıcak bakardım açıkçası.
Sizi irgalayan bir durum yok bence, yani kendisi ne yasamak istiyorsa onu yaşar. Ancak, diyorsunuz ki ahlaki ve dini görüşüme ters ben istemem, hic kızın da canini sikmayin baska bir eve çıkın
bence hakkın yok.Anlayışlı evet ben varken getirmiyor. Ama benim şahsen erkek arkadaşım olsa ben kendi evime getirmem ben giderim onun evine. İşte bunu istemekte haksız mıyım bilemiyorum. Ben yokken bile gelmesinden rahatsızım ahlaksız şeylerin evimde olmasını istemiyorum. Ama buna hakkım var mı bilemedim gerçekten
Hakkınız var rahatsız olmanız sizin temiz biri olduğunuzu gösteriyor. Basit bir şey değil yani yaptıkları. O evin bereketi de olmaz. Herkes çok basitleştiriyor normal görüyor böyle şeyleri hakkın yok diyor. Ama sizin vicdanınız rahatsız oluyorsa demek ki hakkınız var. Kalbinize göre hareket edin o size doğruyu hakkı gösterecektir Allah yardımcınız olsun Hz Ömer cesareti gösterebilmeyi size nasip etsin.Anlayışlı evet ben varken getirmiyor. Ama benim şahsen erkek arkadaşım olsa ben kendi evime getirmem ben giderim onun evine. İşte bunu istemekte haksız mıyım bilemiyorum. Ben yokken bile gelmesinden rahatsızım ahlaksız şeylerin evimde olmasını istemiyorum. Ama buna hakkım var mı bilemedim gerçekten
kime göre ahlaksız? kafa dengi biriyle eve çıkmalısın o zamanAnlayışlı evet ben varken getirmiyor. Ama benim şahsen erkek arkadaşım olsa ben kendi evime getirmem ben giderim onun evine. İşte bunu istemekte haksız mıyım bilemiyorum. Ben yokken bile gelmesinden rahatsızım ahlaksız şeylerin evimde olmasını istemiyorum. Ama buna hakkım var mı bilemedim gerçekten
cesaret ile ne ilgisi var tam çözemedimHakkınız var rahatsız olmanız sizin temiz biri olduğunuzu gösteriyor. Basit bir şey değil yani yaptıkları. O evin bereketi de olmaz. Herkes çok basitleştiriyor normal görüyor böyle şeyleri hakkın yok diyor. Ama sizin vicdanınız rahatsız oluyorsa demek ki hakkınız var. Kalbinize göre hareket edin o size doğruyu hakkı gösterecektir Allah yardımcınız olsun Hz Ömer cesareti gösterebilmeyi size nasip etsin.
Kim geldi kim gitti kuralı koymaktan ziyade mahrem eşyaları ortalıkta bırakmamaya dair kural koyarsanız rahatsız olmazsınız.
Şahsen ben de ortalıkta bu tarz şeyler bulsam rahatsız olurdum
Ne alaka sevisenler ahlaksiz, pis mi olayin temiz biri olmakla ne alakasi var? Duyan da kadin her gun baska adamlarla eve geliyor sanar. Odasinda ne yaptigindan sizene. Kafa yapiniza uymuyorsa yollari ayirirsiniz. Bakis aciniza da boncuk takiyorum nazar degmesin.Hakkınız var rahatsız olmanız sizin temiz biri olduğunuzu gösteriyor. Basit bir şey değil yani yaptıkları. O evin bereketi de olmaz. Herkes çok basitleştiriyor normal görüyor böyle şeyleri hakkın yok diyor. Ama sizin vicdanınız rahatsız oluyorsa demek ki hakkınız var. Kalbinize göre hareket edin o size doğruyu hakkı gösterecektir Allah yardımcınız olsun Hz Ömer cesareti gösterebilmeyi size nasip etsin.