- Konu Sahibi buzprensesy
-
Eşcinsellik sapıklık değildir evet...Bir tatilde arkadAşıma gay biri asılıyordu. Garibim az kaçmadı ondan
Aynı şekilde bi lezbiyende bana kafayı takmıştı.Sürekli kadınları kesiyordu,güzel bi kadın görünce elini cinsel organına atıyordu
Kendisinden tiksiniyorduk. İyi biriydi ama hareketleri tuhaftı
Yatak ikii kişiliktir bana göre... Bir kadın-bir erkek yeterli. Üçüncü kişi/lere ve eşcinsellere gerek yoktur
Sapıklık değil ama sapkınlıktır
arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm.ve ıkısınden de acaip sogudum
Ve tedavi edilmesi gerekir. Tercihlerini insanları rahatsız etmeden yaşarsa ne ala :S
Eşcinsellik hastalık değil bana göre. Çift cinsiyetli olsalar tedavi edilir de doktor napsın,nasıl tedavi etsin:44:
arkadaşım ben eşcinselliği hormonal rahatsızlık olarak biliyorum, ama tedavisi var mı net bir bilgim yok. yani gaylerde kadınlık hormonu baskın oluyor, lezbiyenlerde de erkeklik hormonu daha yüksek oluyor bir hormon dengesizliği mevcut yani.
Eşcinsellik hastalık değil bana göre. Çift cinsiyetli olsalar tedavi edilir de doktor napsın,nasıl tedavi etsin:44:
arkadaşım ben eşcinselliği hormonal rahatsızlık olarak biliyorum, ama tedavisi var mı net bir bilgim yok. yani gaylerde kadınlık hormonu baskın oluyor, lezbiyenlerde de erkeklik hormonu daha yüksek oluyor bir hormon dengesizliği mevcut yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?