ev arkadaşım lezbiyen mi :S

Eşcinsellik sapıklık değildir evet...Bir tatilde arkadAşıma gay biri asılıyordu. Garibim az kaçmadı ondan

Aynı şekilde bi lezbiyende bana kafayı takmıştı.Sürekli kadınları kesiyordu,güzel bi kadın görünce elini cinsel organına atıyordu

Kendisinden tiksiniyorduk. İyi biriydi ama hareketleri tuhaftı

Yatak ikii kişiliktir bana göre... Bir kadın-bir erkek yeterli. Üçüncü kişi/lere ve eşcinsellere gerek yoktur

Sapıklık değil ama sapkınlıktır

Ve tedavi edilmesi gerekir. Tercihlerini insanları rahatsız etmeden yaşarsa ne ala :S

benim çok yakın bir aile dostum, seneler sonra
"ben aşık oldum csi, hayatımda ilk defa aşık oldum" dedi.
dediği kişi de bir süredir beraber yaşadığı ama bizim bir türlü konduramadığımız (toplumda hiç bir şekilde dikkat çekmedikleri için) ev arkadaş idi.
her ikisi de 40 lı yaşlardalar neredeyse.
her ikisi de çok iyi eğitim ve çok iyi aile terbiyesi almış insanlar.
daha önce erkek arkadaşları da vardı. (en azından ben aile dostumun erkek arkadaşı olduğunu biliyorum)

bunu bana söylediinde net üstünden konuşuyorduk.
ne diyeceğimi bilemedim, "Allah mesut etsin" dedim ardına da ekledim.

o günden beri yüzyüze görüşmedik hiç, defalarca çağırsalarda beni ve eşimi evlerine yemeğe (daha önce de defalarca gitmiştik. kızımın bile doğumunu biliyor. en az 10 senelik dostum yani)
eşime söylediğimde o benim kadar şaşaırmadı, "olabilir" dedi
şimdi çeşitli bahaneler öne sürüyor ve yüzyüze görüşmüyorum.
kafamda oturtmaya çalışıyorum çünkü.
bizim yanımızda nasıl davranacaklarını kestiremediğimden dolayı beraber aynı ortamda bulunmaya hazır değilim henüz

ancak iğrenmiyorum ondan, tiksinmiyorum da.
bu bir tercih, kimseye zararı olmadıktan sonra, sevabı da günahı da kendilerine, yargılamak bana düşmez.
sadece tek üzüntüm artık çok dolduğumda gidip beraber ağlayacağım bir dostum olmaması.
bunun dışındaki hiç bir şey beni ilgilendirmiyor.

ben tercihimi şimdilik yüzyüze görüşmemekten yana kullanıyorum
gelecekte ne olur bilemem

canım yaşadığın şeyin bir benzeride benım başıma geldi seni çok iyi anlıyorum.ben de devlet yurdunda kalıyordum oda arkadaşım başlarda cok normal davranıyordu ama sarhoş olduğu bırgun herşeyı açık ettı bana dokunmasından anladım iğrençti sonra kendısı de ıtıraf ettı zaten...o tamamen lezbiyendı ama sen erkek arkadaşı da oldu dıyorsun o zaman biseksüel olabılır.yanı hem erkeklere hem de kadınlara ilgi duyuyordur.ben yurt mudurune soylemeyı cok duşundum ama maddı durumu cok kotuydu.ona nasıl davranacaklarını bılemedığım için ben yurttan ayrıldım.kızlar işi yüzsüzlüğe vuruyorlarsa şikayet et bence allahtan benım kı usturuplu lezbiyendi.

belki lezbiyen değilde biseksüeldir

madem erkek arkadaşı olmuş daha önceden..

eşcinsellik belki sapıklık değildir, ama özellikle türk toplumunda normal de değildir. çarpık ilişkiler bunlar. fakat burdaki önemli nokta kimseyi cinsel hayatıyla yargılayamayız,buna kesinlikle katılıyorum. amaaa, eğer konu sahibini rahatsız ediyorlarsa,çevreye rahatsızlık veriyorlarsa bu kişiler lezbiyen değil normal bir kadın bir erkek de olsalar duruma kesinlikle müdahele şart. yani bu kız mecburmu onların öpüşme seslerini duymaya,vıcık vıcık tavırlarını her dakika görmeye. dışarıya zarar verilmediği rahatsızlık verilmediği sürece tabii ki herkes kendi cinsel tercihini yaşamakta özgür.. ki burası bir yurt. toplu olarak bulunulan bir mekan. herkes mecbur değil yani kendilerine rahatsızlık veren bi duruma katlanmaya

Eşcinsellik hastalık değil bana göre. Çift cinsiyetli olsalar tedavi edilir de doktor napsın,nasıl tedavi etsin:44:

arkadaşım ben eşcinselliği hormonal rahatsızlık olarak biliyorum, ama tedavisi var mı net bir bilgim yok. yani gaylerde kadınlık hormonu baskın oluyor, lezbiyenlerde de erkeklik hormonu daha yüksek oluyor bir hormon dengesizliği mevcut yani.

Tedavi olupta bu durumu aşanı duymadım ben

Psikolojik-biyolojik hiçbir tedavi işe yaramıyor, kafaya koymuşlar cinsel olarak böyle tatmin oluyorlar işte

Eşcinsellik hastalık değil bana göre. Çift cinsiyetli olsalar tedavi edilir de doktor napsın,nasıl tedavi etsin:44:

poff bilmiyorum ki midem bulanıyo niyeyse bu konular konuşulduğunda çocukluğuma inin pls

en yakın arkadaşımlarımdan biri eşcinsel. ve bu onu yargılayabileceğim bir konu asla olmadı. hatta üstünde düşündüğüm bir konu bile olmadı bana ne ki?
eşcinsellik hastalık değildir dünya sağlık örgütü bile bunu hastalık olarak kabul etmiyorsa kimsenin haddine değildir böyle bir yargıda bulunmak. yönelimdir. nasıl ki bazılarımız heteroseksüelsek bazıları da homoseksüeldir biseksüeldir vs.. ayrıca tercih de değildir kimse bu kadar baskı görmeyi aşağılanmayı vs. istediğinden seçmez. sapkınlıkmış anormallikmiş bunlara kim karar verebiliyor?çoğunluğun yaptığı şeyler normal,dopru mu oluyor? ne kadar garip tepkiler verilmiş. birilerini ötekileştirmeye bu kadar meraklı olmayalım. zaten işleri yeterince zor sürekli saklanmak zorundalar.
rıza dahilinde kimseye zararı yoksa iki kişi arasında olan şeyler niye bizi ilgilendirsin ki? siz de arkadaşınızla konuşursunuz rahatsızlıklarınızı söylersiniz. lezbiyen diye soğuyacaksanız arkadaşınız bir şey kaybetmiş sayılmaz zaten. korkmayın eşcinseller hemcinslerini her yerde sıkıştırmaya çalışan aklı sadece cinselliğe çalışan insanlar değil

bunun hastalık olduğunu düşünmüyorum ,sadece sapkınlık ve tercih meselesi,sizin anlattıklarınız da sanırım biseksüel,
artık o kadar çoklar ki...etrafa bir zarar vermedikleri müddetçe korkulacak bir şey yok ve genelde hep kendi hallerinde
tipler oluyorlar ,sadece yurtta sizin şahit olduğunuz o sesler felan kötü insan ister istemez tepki verebilir.
ama işin bu hayattaki boyutu ve öbür taraftaki boyutu onların sorumluluğunda gerisi kimseyi ilgilendirmez

hastalık değil sapkınlık denilmesi çok komiğime gitti
daha kötü ya adamları resmen sapık diye yaftalamışsınız hemen
eşcinsellik bir hastalık, sapkınlık filan değildir arkadaşlar
tedavi edilecek bir durum da değildir
psikiyatristeler bir hastalık olarak görmüyorlar bu durumu
tercih meselesi sadece

seri katil canlandı birden gözümde görmeye alışık olmadığımız eğilimli olduğundan uzaklaşasının geliyordur. haksız değilsin tabi. heleki ahlaksızlık olarak nitelendirilen bir durum var ise ortada.
fakat içte yaşanılanı, dışarda yaşamak aleni olsaydı, alışkın olsaydık aykırı görünen yaşamlara, aynı ürküntüyü yaşamazdın yaşamazdık sanırım.
her kadının içinde biraz erkek ruhu, her erkeğin içinde de biraz kadın ruhu vardır. anima ve animus. bu baskı, karar verme anlarımızda farketmeden bizi yönlendirir. ve irade devreye girer. burada da inançlar, inançsızlıklar iradeyi yönlendirebilir. yada yönlendiremez nefsine yenik düşer kişi.
toplum içinde insani görünen duygularımız, duruşumuz yalnız kaldığımızda hiç mi ahlaksızlaşmıyor. hiç mi taşkın yönelimlerimiz olmuyor. bunu biz biliriz. söylersek de başkaları.
'onların' tek farkı eğilimlerine ortak olmamız. bizlerin içindeki giz li eğilimlere 'onlar'da ortak olsalar
kendi değer yargılarına göre, kimbilir nasıl dışlayacaklardır.

arkadaşlarınızın tercihi farklı da olabilir çok rahatsız oluyosanız başka bi odaya çıkmayı bekleyin
ama öyle olsalar bile saygı duymayı öğrenin
tamam rahatsız olabilirsiniz alışalageldik bi durum değil ama onlarda öcü ya da yaratık değil
bu bi tercih, hastalık değil kesinlikle.
tanıdığım bi çok eşcinsel oldu gay de lezbiyende..
benim değerlendirmem cinsel tercihlerinden önce iyi insan olup olmadığıyla oldu hep
yoksa bana ne onun cinsel hayatından çok ayıp bişey
insanların hayatlarının bu kadar içinde olmak onları tercihlerine göre sınıflanırmak.

herkes kendi cinsel tercihini yaşayacak tabii ki, ama nasıl bunu onaylamayanlar onlara saygı duyuyorsa onlarda aynı şekilde saygı duyduğu sürece.. kimse birbirinin öpüşüp koklaşmasını izlemek,duymak zorunda değil. bu kişiler bir kadın bir erkekten oluşan bir çift de olsalar bu böyle bence.

ben hiç gay tanımıyorum, lezbiyende tanımıyorum
ama hiç kimseyi yargılayamam, sonuçta kendi meseleleri
edepli bir şekilde yürütüyorsa ilişkisini, bana ne zararı olabilirki?

Bu tamamen yanlış bir bilgi. Efemine davranışlara sahip her erkek de gay değildir zaten biri diğerinin gerekliliği değildir.
Ruhsal bir hastalık da değil öyle olsa hayvanlarda (evet hepsinde) görülür müydü?

Ben kişiliklerine bir şey demedim ki... Aksine gay olan şahıs çok kibardı

Sapkınlık lafına neden bu kadar takıldınız anlamadım...

Ötekileştiren onlar.Gidip özel hayatlarını dört duvar arasında yaşasınlar o zaman

Gittiğimiz kampta sürekli kapı kilitli,duş sırasında tetikte olduk. Şort,mini etek giyince kadın kendi cinsel organına el atıyordu,bir şey ikram edince yiyemiyorduk

Gay olan kişi de sarkıyordu arkadaşıma

1 lezbiyen-1 gay kamp süresince burnumuzdan getirdi. Bir daha kamp mı tövbeler olsun...

Kimse kimsenin çarpık ilişkilerini çekmek zorunda değil. Buna da gülünüz,gülmek iyidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…