- Konu Sahibi buzprensesy
Lütfen işin içine dini sömürü katmayın. Erkek diye bir varlık olmasa üreme olmazdı, şayet ki ''yaratıldılarsa'' amaç budur. Ayrıca eşcinsellik bir hastalık, bir sapkınlık, bir abomali, bir zihinsel sorun değildir. Bir yönelimdir ve doğuştan gelir. Çoğu yorumda resmen lezbiyenler aşağılanmış ki kimse dini/dinsizliği, ırkı, cinsiyeti, cinsel yönelimi yüzünden aşağılanmamalı. Burası bir kadın dayanışma (?) forumu değil mi? Mutlaka eşcinsel yönelimli yazarları da vardır. Peki ya yarın onlardan biri ''Kız arkadaşımla ayrıldık onu çok özlüyorum geceleri ağlıyorum'' gibi bir başlık açsa? Teselli edilmeyecek mi? Ya zaten yaptığınız iğrenc sapkın bişey kesin bence mi diyeceksiniz?
Ben işin içine dini katmıyorum arkadaşım.. Benim hayat felsefemde bu kadar farklılığa yer yok. Herkes farklı düşünebilir ama ben cinsel anlamda hemcinsine ilgi duyanları asla normal karşılayamam bu benim fikrim. Bunu benim midem almıyor, bir erkeğin başka bir erkeğe ilgi duyması, bir bayanın başka bir bayana ilgi duyması ya da bir erkekle bir bayanın birlikte olmaları (evlenmeden) hiçbir zaman olabilir böyle şeyler diyeceğim bir konu değil... Ben böyle yetiştirildim. Fikirlerinize saygı duyuyorum ancak bu hastalığı normal gibi görmenin anlamı yok.
Son düzenleme: