ev arkadaşı

Her büyük depremde taşlar yerini bulur demişler. Alın bakalım ikisini de karşınıza o zaman herkes eteğindeki taşları döker

hem lale benden fersah fersah kaçıyor, fazla konuşmamak için, (bu ihtimalden tırstığı içinde olabilir) hem de kadriyeyle bir olup, olur olmadık şeylerden üstüme gelebilirler, ben de ikiye bir baş edemem. boşverdim kötü olmayayım bu süreçte onlarla. fakat hayatımdan çıkartacağım bu süreç sonlandığında

GÜNCELLEME:

Ben babaannemin evine yerleşmeyi düşündüğüm için bu konuyu babamla konuştum ve o da buna sıcak baktı, bunu düşünmeme sevindi benden net bir haber bekliyor sadece bu evi boşaltma tarihim vb. detaylarla ilgili. Ev arkadaşlarımıda aldım karşıma konuştum, benim böyle bir düşüncem var, hepimiz hayatta tutunmaya çalışıyoruz ve hepimiz zor durumdayız, ben bu şekilde mutlu olacağıma inanıyorum, zaten ( Lale) sen tek çıkmak istiyorsun buna durumum var demiştin. (Kadriye) sen de daha iyi bir eve çıkmak istiyordun hep fakat tek çıkarken zorlanmaktan korkuyordun, belki bir eve ikinizde çıkıp ev arkadaşı olabilirsiniz dedim. Sazan gibi atladılar, direkt “Lale” evet öyle yapalım hem ben işte buldum sayılır işim Kadriyenin oturmak istediği yere çok yakın dedi. Kadriye’de şaşırmış bir şeyden haberi yokmuş gibi yaparak, aa evet çok iyi olur benim içinde gerçekten çok düşünüyordum ne yapacağımı kafam rahatladı valla şu an dedi. Resmen bu anı bekliyorlarmış. Lale odasına çekildi. Kadriyeye gülerek aranızda konuştunuz siz bunu değil mi dedim. İtiraf eder gibi oldu sonra lafı çevirdi falan. Bende, aslında bana çok büyük bir iyilik oldu çünkü bu evde bende sorun yaşıyordum tetikleyici oldu bazı şeyler yoksa belki bu evde tek kalıp, komşudur, maddi sorundur vs... bunları yaşamaya devam edecektim ve sende yalnız başına kalmadığın için, tek çıkarken zorlanmayacağına sevindim. Hem zaten oraya taşınmak istediğimde Lale kalmaya karar verdim deseydi benim için sıkıntı olacaktı. Hepimizin içine sinecek kararlar aldığımız için mutluyum dedim. Onlara müddet vermiştim haziran başı demiştim. Tarihide haziran başı gibi değil mayıs sonu olarak belirledik çünkü haziran 1 kira günü olacak ve bu ay çıkabileceğim halde ödeme yapmak istemiyorum. Yani kapanma bitince, 10 gün içerisinde ev bakıp boşaltmaları gerekiyor çünkü ben boşaltmış olacağım, ben çıkıncada onların kalması kontrat benim ve babamın üstüne olduğundan hem bizim, hem ev sahibim açısından doğru değil. Açıkçası ben rahattayım, gidecek yerim belli. Artık onlar düşünsün ne yapacağını.

Anneni babanı yanına çağır ve onlar varmen gitsinler ve K ile L gidene kadar ailen sönmesin
So ra sen devam et yalnız Ailenin yanında onlar süt dökmüş kedi gibi masumu oynarlar
Annemi tembihle de onu kandırmasınlar inanırsa kadıncağız senin kafan karışır
Bu kızların ikisi de sağlam papuç değil bak söliyim sana !!

Zaten kızların ev arkadaslıgı hep bır hısranla sonuçlanıyor.Erkeklerde bu durum çok az ıluyır .Yada 2 kişi olucak fazlası gruplaşma yaratıyor .Herkesın paradı olsaydıda boyle bır sey olmasaydı keske

Valla ben olsam ikisine de hadi derim kapı orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…