- 29 Mayıs 2013
- 2.840
- 5.007
- 358
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Kinaye yapmaya calışmışsınız ama yazıda mimik olmadığından emoji tavsiyemdir.Tebrikler, çok çalışkanmışsınız. Ben haftada 4 gün 10-16 arası çalışıyorum, bazen daha az. Eve gelince canım isterse yemek yapıyorum. Temizlik yapmıyorum genelde. Birkaç hobim var yine canım isterse onlara takılıyorum. Tembel bir insan olduğum için bu kadar boş vakitte ne yapayım ne yapayım deyip duşa giriyorum. Duşa bile tembelim inanır mısınız, saçımı yıkarsam 10 dk yıkamazsam 5 dk. Eminim sizin haftada 1-2 saatler süren banyonuzdan daha az su harcıyorumdur bir haftada.
Kinaye yapmaya calışmışsınız ama yazıda mimik olmadığından emoji tavsiyemdir.
Düşüncelerinizi biz normal insanların da anlayacağı şekilde edebî dilden günlük dile dönerek yazarsanız cevap verebilirim.
YıkanmayanKinaye yapmaya calışmışsınız ama yazıda mimik olmadığından emoji tavsiyemdir.
Düşüncelerinizi biz normal insanların da anlayacağı şekilde edebî dilden günlük dile dönerek yazarsanız cevap verebilirim.
O ne ya Recep İvedik gibi koltuk altlarını ıslak mendille mi siliyormuşMaalesef öyle değil. Vücudunu haftada 1 kere yıkıyormuş. Çok terlerse sadece koltuk altını yıkıyormuş
Senin saçlarını ben unutamıyorum desem sevgili esra. O kadar güzeldi ki. Maşallah.Sadece kişisel merakımdan soruyorum. Daha önce saçlarımla ilgili bir konu açmıştım, her gün, bazen günde iki defa duş aldığımı belirttim. Saç sağlığım için 2-3 günde bir yıkamam gerektiği söylendi. Hem kurutur hem çabuk yağlandırır vs diye. Ben uyamıyorum buna o ayrı. Haftasonu evimdr değildim iki gün duş alamadım kendimden tiksindim.
Saç bakımıyla ilgili ne zaman konu açılsa her gün yıkama deniyor, ama kokuyla ilgili konu açıldığında da günlük duş almak gerektiğinden bahsediyor insanlar :)
Saçlarınla ilgili sorun yaşıyor musun günde iki kez duş aldığında ?
Beni tuzlamamışlar . Ben de terlemem. Ve üstelik karadeniz kıyısında nemin çılgın seviyelere ulaştığı trabzonda yaşıyorum.Beni tuzlamişlarBilmiyorum artik sebebi o mu tesaduf mu ama kokmuyorum. En agir fiziksel aktivelerimden biri spor salonunda, orda bile sapir sapir terlemiyorum hafif nemli oluyorum ama kokmuyor.
Eşim gece yikansa sabah duş almak zorunda ki her sabah işe giderken mutlaka duş alir, hergun herşeyini yeni giyer ona ragmen aksam eve gelince 5 dakika duşa girer cunku hafif terlemiş oluyor, işi masa başi oldugu halde.
(Esimi tuzlamamislar)
Babanem beni tuzlamış bebekken hatta kokmıyım diye tuza bulamış nerdeyse ama maaşallah bi terlerim yazın her gün duşa girmessem teke gibi ter kokarım heraldeDoğduğunda tuzlamak ne demek
Yaa çok teşekkür ederimSenin saçlarını ben unutamıyorum desem sevgili esra. O kadar güzeldi ki. Maşallah.
Bana sormadın ama benim sana tavsiyem ger gün yıkama bence. Zaten her gün yıkayamazsın saçların çok gür. Delirirsin.
2_3 günde bir yeter.
Ben genelde her gün banyo yapıyorum çoğunlukla.
Ama bazen kendimden tiksinirsem günde 2 3 kez banyoya giriyorum. O durumda da sadece bedenimi yıkıyorum. Saçlarımı yıkamıyorum.
Sen de öyle yap.
Saçlarını Allah nazarlardan korusun
Siz bu tuzlanma olayina inaniyor musunuz hakikaten?hem hangi devirde kaldi ki?
O tuzlama olayı hala var batıl inançda olabilir annem beni tuzlamadı ozaman ben yazın legenin içinde uyudugumu bilirim Terle alakalı iki ameliyat geçirdim duş almak kár etmiyor Allahtanki kokusuz bir terleme ter değil aslında kovayla su boşaltıyorlar sanki ama yıkanmayıp kokmayı beklemekde nasıl bi fantazidir anlamamSiz bu tuzlanma olayina inaniyor musunuz hakikaten?hem hangi devirde kaldi ki?
Eskilerin yaptığı bir çok şey doğru.
Yeniler eskilerin yaptığı her şeyi değiştirdi. Sonra olmadı, bilimsel olarak geçmiş aciklandikca Herkes yapmaya başladı.
Bu tuzlanma olayı bana gorede doğru. Kaya tuzuyla , usulüyle tuzlanan kim varsa eskilerden teri kokmuyor , cilt rahatsızlığı yok.
Hem su israfıymış gereksizmiş hem üşüyormuşBi insan sadece saç yıkayıp nasıl tamamen yıkanamaz...
Yani aynı şey bence.
Ha kafanı eğip yıkadın ha dik durup yıkandin.
Valla saçımı hergün yıkamam ama bedenimi oğlan uyuduktan sonra sıcak suya sokarım bi.
Rahatlarım yenilenirim.
Kokmuyor ise olur da korkmadığı ı evde anlarsınız ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?