Ev arkadaşı ve banyo problemi

Banyo ile duş arasındaki farkı hep merak etmişşmdir belkide duş alıyodur kokmuyor pis değilse bu sizi ilgilendirmez ortak yaşam alanlarını temiz kullnması yeter

Pis insandan hayır gelmez,
Ben kiranin ve faturaların tamamını odese de pis bir insana tahammül edemezdim, boyle insanlarin ne kendine ne cevresine saygisi olur çünkü.

Temizlik konusunda takıntılı iseniz rahatsız olabilrisiniz. Gerçi benim bir tanıdığım evinde çok titiz ama haftada 2 duş alıyomuş. Kimi kişisel bakım ile ev bakımında aynı özeni gösteremiyor.

Saçlarımı haftada sadece 2-3 kez yıkarım ama her gün duş alırım. Saçları toplayıp duşa girmek zor değil
Ama saçları eğip yıkayıp, kurutup vücudu es geçmek çok mantıksız

Benim de böyle bı arkadaşım vardı. Ama gerçekten de hiç kokmazdi, saçı yaglanmazdi. Yapısal bi şans galiba. Ben akşam yikanip yatsam sabah pislik içinde uyanıyorum sanki. Ter kokusu saç baş yağ içinde filan. İnsanlar arasında bu konuda bile bireysel farklılıklar var demek ki. Bence sizi hiç ilgilendirmez. Buna kafa yormaniz bile saygısızlık. Bu onun tercihi ihtiyaç hissetmiyorsa çevreye de rahatsızlık vermiyorsa kimsenin yargılamaya hakkı yok bence.

Benim çevremde de var hergün yıkanmayan. İşin tuhafı kokmuyorlar. Ama ben kokuyorum. Her gün yıkananlar benim gibi kokuyor mu merak ettim. Koku dediğim terlediysem kol altımı kokladığımda kokuyor ertesi gün yıkanmadan çıksam nasıl kokarım bilmiyorum.

Saçlarımı yıkamıyorum her gün. Haftada 2-3 ancak. 15 gün yıkamasam yağlanmayacak kadar kuru benim saçlarım.
Doğru tavsiye vermişler size. Saç yıkadıkça özellikle market şampuanlarıyla yıkadıkça yıpranır, kurur ve daha çabuk kirlenir.

Dogdugunda tuzlanmissa terlemez ki insan.
Ben isim geregi her gün yikaniyorum ama masabasi falan çalışsam sanirim böyle olmazdi. Kokmuyorsa ihtiyac da yok.
Siz bu tuzlanma olayina inaniyor musunuz hakikaten?hem hangi devirde kaldi ki?

Saçlarımı haftada sadece 2-3 kez yıkarım ama her gün duş alırım. Saçları toplayıp duşa girmek zor değil
Di mi ama en zor kısmı saç zaten. Saç ıslandıktan sonra insan neden vücudunu yıkamaz hiç anlam veremediğim bir hareket.

Evin içine girince tüm işler değişir nice kankalar gördük evde uyumsuz olup ayrılan. Ki pis bi insansa düşünemiyorum ben yapamazdim

Valla ben inanmıyordum artık inanıyorum. Benden önceki üç büyüğü tuzlamışlar beni tuzlamamışlar. Eşimi de tuzlamışlar. Ben kokuyorum hiç biri kokmuyor.

Aslında buna ben de inanmıyorum ama eşimi de tuzlamışlar bebekken ve adam gerçekten kokmuyor. 5 senedir birlikte yaşıyoruz adamla bir kez bile ter koktuğuna şahit olmadım. Hatta ben bu durumdan şikayetçi olduğumu yazmıştım bi iki kere burda. Bi insanın kendine has kokusu olur ya, o bile yok. Ben her gün banyo yaparım gene de kokarım kendi kokumu alır rahatsız olurum. Ama eşim bazen 2 gün duş almaz gene de kokmaz. Bi alakası var mı tuzla yoksa tesadüf mü bilmiyorum..

Sadece Saç yıkamak bence de çok mantıksız.
Ama ben duşa girip saçımı topladığımda banyonun buharından saçlarım o anki halinden daha nemli ve yağlı oluyor. O yüzden her duş aldığımda saçlarımı da yıkıyorum.

Yağlanmayan saç nasıl güzel bir şeydir acaba
Tüm vücudum kupkuru ama saçlarım yağlanıyor. Kış olduğu için gün aşırı yıkayarak idare etmeye çalışıyorum. Ama bazen yine dengeyi bozup her gün yıkadığım da oluyor.
Teşekkürler cevap için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…