- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Saçlarımı haftada sadece 2-3 kez yıkarım ama her gün duş alırım. Saçları toplayıp duşa girmek zor değilSadece kişisel merakımdan soruyorum. Daha önce saçlarımla ilgili bir konu açmıştım, her gün, bazen günde iki defa duş aldığımı belirttim. Saç sağlığım için 2-3 günde bir yıkamam gerektiği söylendi. Hem kurutur hem çabuk yağlandırır vs diye. Ben uyamıyorum buna o ayrı. Haftasonu evimdr değildim iki gün duş alamadım kendimden tiksindim.
Saç bakımıyla ilgili ne zaman konu açılsa her gün yıkama deniyor, ama kokuyla ilgili konu açıldığında da günlük duş almak gerektiğinden bahsediyor insanlar :)
Saçlarınla ilgili sorun yaşıyor musun günde iki kez duş aldığında ?
Doğduğunda tuzlamak ne demekDogdugunda tuzlanmissa terlemez ki insan.
Ben isim geregi her gün yikaniyorum ama masabasi falan çalışsam sanirim böyle olmazdi. Kokmuyorsa ihtiyac da yok.
Sadece kişisel merakımdan soruyorum. Daha önce saçlarımla ilgili bir konu açmıştım, her gün, bazen günde iki defa duş aldığımı belirttim. Saç sağlığım için 2-3 günde bir yıkamam gerektiği söylendi. Hem kurutur hem çabuk yağlandırır vs diye. Ben uyamıyorum buna o ayrı. Haftasonu evimdr değildim iki gün duş alamadım kendimden tiksindim.
Saç bakımıyla ilgili ne zaman konu açılsa her gün yıkama deniyor, ama kokuyla ilgili konu açıldığında da günlük duş almak gerektiğinden bahsediyor insanlar :)
Saçlarınla ilgili sorun yaşıyor musun günde iki kez duş aldığında ?
Siz bu tuzlanma olayina inaniyor musunuz hakikaten?hem hangi devirde kaldi ki?Dogdugunda tuzlanmissa terlemez ki insan.
Ben isim geregi her gün yikaniyorum ama masabasi falan çalışsam sanirim böyle olmazdi. Kokmuyorsa ihtiyac da yok.
Di mi ama en zor kısmı saç zaten. Saç ıslandıktan sonra insan neden vücudunu yıkamaz hiç anlam veremediğim bir hareket.Saçlarımı haftada sadece 2-3 kez yıkarım ama her gün duş alırım. Saçları toplayıp duşa girmek zor değil
Ama saçları eğip yıkayıp, kurutup vücudu es geçmek çok mantıksız
Her gün yeni bir şey öğreniyorumDi mi ama en zor kısmı saç zaten. Saç ıslandıktan sonra insan neden vücudunu yıkamaz hiç anlam veremediğim bir hareket.
Valla ben inanmıyordum artık inanıyorum. Benden önceki üç büyüğü tuzlamışlar beni tuzlamamışlar. Eşimi de tuzlamışlar. Ben kokuyorum hiç biri kokmuyor.Siz bu tuzlanma olayina inaniyor musunuz hakikaten?hem hangi devirde kaldi ki?
Siz bu tuzlanma olayina inaniyor musunuz hakikaten?hem hangi devirde kaldi ki?
Sadece Saç yıkamak bence de çok mantıksız.Saçlarımı haftada sadece 2-3 kez yıkarım ama her gün duş alırım. Saçları toplayıp duşa girmek zor değil
Ama saçları eğip yıkayıp, kurutup vücudu es geçmek çok mantıksız
Yağlanmayan saç nasıl güzel bir şeydir acabaSaçlarımı yıkamıyorum her gün. Haftada 2-3 ancak. 15 gün yıkamasam yağlanmayacak kadar kuru benim saçlarım.
Doğru tavsiye vermişler size. Saç yıkadıkça özellikle market şampuanlarıyla yıkadıkça yıpranır, kurur ve daha çabuk kirlenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?