• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev arkadaşı ve banyo problemi

Değil hafta da 1, gün aşırı duş alsam rahatsız oluyorum :KK70:

Her sabah 7 de kalkar üşenmeden duşumu alırım, yoksa bana sağlı sollu geliyorlar :KK70: :KK70:

Öyle şey mi olur yahu :KK70:

Hahaha bende hiç inanmam benim büyük kızı annem tuzlamisti küçükte benim hiç aklıma gelmedi tuz muz yok bakalım büyüdüklerinde fark ne olacak :)))
Bizde de beni tuzlamışlar hatta çok entrasan ama bal da sürmüşler iyi ki o o hassas tenim zarar görmemiş diye şükrediyorum 😂ablamı hiç tuzlamamışlar hep söylenip durur. Tuhaf ama ben terlesem bile hiç kokmam ablam ise bir giydiğini birkaç saat sonra geri giyemeyen cinsten 😁

Bazi insanlar gercekten kokmayabiliyor
Mesela bir hafta banyo yapmayip koltuk alti kokmayan cok insan vardir ama ben o banyodan cikar cikmaz deodorant surmezsem o gun vay halime
Benimde ayaklarim kokmaz mesela ama cogu kisinin kokar
Kokmuyorsa sikinti yok demekki

saçımı 2 günde bir, vücudumu ise istisnasız her gün yıkıyorum. bazen 2 kere duşa girdiğim bile oluyor kış vakti. ev arkadaşım ise haftada bir yıkanıyor. ve taharet de almıyor. ilk fark ettiğimde tiksindim, şimdi umursamıyorum. hiç koku almadım. alsam rahatsız olurdum ama böyle bir durumda beni pek etkilemediği için ben de bir şey hissetmiyorum

Arkadaşınız kokmadığı sürece ne kadar zamanda banyoya giriyor bu sizi ilgilendirmez. Bende her akşam duş alanlardanım ama beni rahatsız etmediği sürece arkadaşlarımın ne sıklıkla banyo yaptıklarına karışmam.

Selaaam hanımlar. Geçen hafta ev arkadaşım evden ayrıldı memleketine dönmek için ve 1 yıldır tanıdığım,sevdiğim bir arkadaşım evime ev arkadaşı olarak gelmeyi planlıyor. Ben de çok istiyordum çünkü düzenli,muhabbeti iyi ve sevdiğim bir insan. Ancaaak sorun şu ki geçen otururken konu kişisel bakımdan,otobüste sabahları gelen ter kokusundan falan açıldı. Oturan 3. Arkadaşımız iki güne bir duş aldığını her gün alamadığını cildinin kuru olduğunu falan söyledi. Bu evime taşınacak olan arkadaşım ise tepkisi “her gün duş mu alınır Allah aşkına haftada 1 yıkanırım onun dışında saçımı yıkarım gerisi israf” gibi bir tepki verdi ve şok oldum. Hiç ama hiç beklemezdim çünkü asla koktuğuna şahit olmadım selamlaşırken falan hep güzel koku gelir dış görünüşünde de bakımsızlık emaresi görmedim güzel hoş bir kızdır yani. Ama bunu duyunca ev arkadaşı olma konusunda aşırı kararsızım. İster istemez ona baskı uygulayabilirim,yüzüne vurabilirim ve rahatsız olabilirim. Evdeki eşyalar bana ait olduğu için kiranın yüzde altmışını o ödeyecek doğalgaz ve suyu da o ödeyecek. Maddi açıdan çok büyük kâra geçeceğim ama bu banyo meselesi beni çok sıkıntıya soktu fikirlerinizi bekliyorum..
koku yoksa ve düzenliyse sizlik birşey yok zaten

Aslında buna ben de inanmıyorum ama eşimi de tuzlamışlar bebekken ve adam gerçekten kokmuyor. 5 senedir birlikte yaşıyoruz adamla bir kez bile ter koktuğuna şahit olmadım. Hatta ben bu durumdan şikayetçi olduğumu yazmıştım bi iki kere burda. Bi insanın kendine has kokusu olur ya, o bile yok. Ben her gün banyo yaparım gene de kokarım kendi kokumu alır rahatsız olurum. Ama eşim bazen 2 gün duş almaz gene de kokmaz. Bi alakası var mı tuzla yoksa tesadüf mü bilmiyorum..
Vallahi ben tuzlama olayini bile bilmiyordum.bigun dedim ki ya ben ne sansliyim.hic terlemiyorum yerlesem de kokmuyorum.babannem ben seni tuzladim annenden dedi🥰😅o zaman ogtendiydim

saçımı 2 günde bir, vücudumu ise istisnasız her gün yıkıyorum. bazen 2 kere duşa girdiğim bile oluyor kış vakti. ev arkadaşım ise haftada bir yıkanıyor. ve taharet de almıyor. ilk fark ettiğimde tiksindim, şimdi umursamıyorum. hiç koku almadım. alsam rahatsız olurdum ama böyle bir durumda beni pek etkilemediği için ben de bir şey hissetmiyorum
Taharet almadığını nasıl fark ettiniz ki

Back
X