Ev arkadaşı ve banyo problemi

Değil hafta da 1, gün aşırı duş alsam rahatsız oluyorum

Her sabah 7 de kalkar üşenmeden duşumu alırım, yoksa bana sağlı sollu geliyorlar

Öyle şey mi olur yahu

Hahaha bende hiç inanmam benim büyük kızı annem tuzlamisti küçükte benim hiç aklıma gelmedi tuz muz yok bakalım büyüdüklerinde fark ne olacak :)))
Bizde de beni tuzlamışlar hatta çok entrasan ama bal da sürmüşler iyi ki o o hassas tenim zarar görmemiş diye şükrediyorum ablamı hiç tuzlamamışlar hep söylenip durur. Tuhaf ama ben terlesem bile hiç kokmam ablam ise bir giydiğini birkaç saat sonra geri giyemeyen cinsten

Bazi insanlar gercekten kokmayabiliyor
Mesela bir hafta banyo yapmayip koltuk alti kokmayan cok insan vardir ama ben o banyodan cikar cikmaz deodorant surmezsem o gun vay halime
Benimde ayaklarim kokmaz mesela ama cogu kisinin kokar
Kokmuyorsa sikinti yok demekki

saçımı 2 günde bir, vücudumu ise istisnasız her gün yıkıyorum. bazen 2 kere duşa girdiğim bile oluyor kış vakti. ev arkadaşım ise haftada bir yıkanıyor. ve taharet de almıyor. ilk fark ettiğimde tiksindim, şimdi umursamıyorum. hiç koku almadım. alsam rahatsız olurdum ama böyle bir durumda beni pek etkilemediği için ben de bir şey hissetmiyorum

Arkadaşınız kokmadığı sürece ne kadar zamanda banyoya giriyor bu sizi ilgilendirmez. Bende her akşam duş alanlardanım ama beni rahatsız etmediği sürece arkadaşlarımın ne sıklıkla banyo yaptıklarına karışmam.

koku yoksa ve düzenliyse sizlik birşey yok zaten

Vallahi ben tuzlama olayini bile bilmiyordum.bigun dedim ki ya ben ne sansliyim.hic terlemiyorum yerlesem de kokmuyorum.babannem ben seni tuzladim annenden dedio zaman ogtendiydim

Taharet almadığını nasıl fark ettiniz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…