- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
aklıma bir anda üniversite 2 deki halim geldiSelaaam hanımlar. Geçen hafta ev arkadaşım evden ayrıldı memleketine dönmek için ve 1 yıldır tanıdığım,sevdiğim bir arkadaşım evime ev arkadaşı olarak gelmeyi planlıyor. Ben de çok istiyordum çünkü düzenli,muhabbeti iyi ve sevdiğim bir insan. Ancaaak sorun şu ki geçen otururken konu kişisel bakımdan,otobüste sabahları gelen ter kokusundan falan açıldı. Oturan 3. Arkadaşımız iki güne bir duş aldığını her gün alamadığını cildinin kuru olduğunu falan söyledi. Bu evime taşınacak olan arkadaşım ise tepkisi “her gün duş mu alınır Allah aşkına haftada 1 yıkanırım onun dışında saçımı yıkarım gerisi israf” gibi bir tepki verdi ve şok oldum. Hiç ama hiç beklemezdim çünkü asla koktuğuna şahit olmadım selamlaşırken falan hep güzel koku gelir dış görünüşünde de bakımsızlık emaresi görmedim güzel hoş bir kızdır yani. Ama bunu duyunca ev arkadaşı olma konusunda aşırı kararsızım. İster istemez ona baskı uygulayabilirim,yüzüne vurabilirim ve rahatsız olabilirim. Evdeki eşyalar bana ait olduğu için kiranın yüzde altmışını o ödeyecek doğalgaz ve suyu da o ödeyecek. Maddi açıdan çok büyük kâra geçeceğim ama bu banyo meselesi beni çok sıkıntıya soktu fikirlerinizi bekliyorum..
devlet yurdundan yarı özel yurda geçecektik arkadaşımla o kadar bakımlı güzel biriydi ki yakında arkadaşımdı tamam dedim 2 kişilik odada yaparız biz. Ayy o bi giydiğini bi daha giymeyen süsüne püsüne dikkat eden kız klozette sifon çekmeyi mi unutmadı, banyodan çıktığında reglken damla damla kanlarını mı görmedim, tiksindim resmen kızla hiç konuşmadan direk oda değişikliği dilekçemi verdim sonra anladım ki gerçekten süs püs makyaj iş değil, temiz olacak bir insan önce