Ev almak üzerine....

Ara kat almanızdan yanımdayım üst katlar hem soğuk oluyor hem de yağmurda ne tavanlarda döküntüler oluuşmuştu bizim evde ben hiç önermem üst katı

İstanbulda yasıyorum ,
Yakınlarıma hep soyle tavsıyelerde bulunuyorum malesef
aman karakol veya emnıyet cevresınde ev almayın.

Benimde ilk
aklima gelen yerdi:)

annem ve kayin babamlar son katta oturuyo evleri firin gibi ben 2. katta oturuyorum donuyorum onemli olan yalitim ve catinin durumu yani bir yagmur yagdiginda catidan su akmasi hos degil bunuda evin tavan boyalarina bakarak anlarsiniz su almis tavanda ne kadwr boyarsaniz boyayin o su izi kaliyo onun disinda sicaklik dedigim gibi yalitim meselesi

En üst kat bir evim var, hiç sıkıntı yaşamadım ama binamızdakiler titizdir, çatının bakımları düzenli yapılıyor

porsuk cayinin bile dondugu eskisehirmi :)) sivasliyim ama eskisehirin sogugu sivasla yarisir derim yalitimini mutlaka ogrenin yalitim
isinmak icin deli paralar dokuyolar ona ragmen tuvaletin icindeki su bile donuyo :))
sivasin soguguyla nasil harmanlasmissak 20 senedir ankaranin ayazi yaz gunesi gibi geliyo :)))

Bence sorun soruşturun karşı komşuya falan üst kat konusunda ben de hep ön yargılıydım taki son oturduğum kira evime kadar.. 4 yıl en üst katta oturdum..merkezi sistemdi.. kışın bile evin bütün camları açık oturuyoduk,askılı t-shirtle geziyoduk evde.. Binanın etrafı da çok önemli yan veya karşı komşularla konuşmadan almayın ama hiç belli olmaz düşünmediğiniz kadar sıcak da olabilir..

Yazları sıcak ve kurak kışları buz gbi geçer en üst katın yazın pişer kışın donarsınız ara kat biyer bulablrsnz bnce...

Her ev bakım ister.. Bir ömürluk degilki kulanilan mazemeler.. Kombi, kaloferler, bacalar vs vs her yıl gözden gecirilmesi lazim.. Cati kac senede bir bakim yapilir onu bilmiyorim, ek olarakda hesaba giriyor.. Gel sen ara kata bak, cati bakimiyla ugrasma..

eskişehir:) ama sivas ı aratmaz eminim...

ben eskişehirliyim :) ankarada yaşıyorum. eskişehir buraya göre daha soğuk olur. ev tam olarak nerede. mütahiti falan da önemli ama son katlar illaki akar ve soğuk olur. cephe olarak da güney tercih etmenizi öneririm. söylediğiniz rakama ara kat bulmanız da mümkün ayrıca

Ben suan kirmizitopraktayim ama 2 aya akarbasina tasiniyorum.merkezde benimde evim :)

valla okudukça memleketimi özledim :) bende akarbaşında doğup büyüdüm. 5 yıldır ankaradayım hiç alışmadım. okudukça özlemim artıyor. anneannem de kırmızıtoprakta oturuyor sık sık gidiyorum ama yaşamak gibi olmuyor

ben fransanin hatri sayilir sogugunda en ust katta oturuyorum. usumek bir yana, yandik butun kis.

Ara katta oturup milletin üstümde tepinmesini dinleyecegime üst katta otururum. Üst kattakine çıkıp gürültü yapma desen kavga wc akıtıyor yaptir desen bi ton naz çekeceğine çağırır bi çatıcı yaptirirsin akıtırsa. Hep üst katta oturdum çok memnunum milletle uğraşamam.

Ilk evlendigimde 1.5 yil kadar en ust katta oturmustuk. Kesinlikle akma veya rutubet vs gibi birsey olmamasina ragmen, sogugu ve sıcağı insanı intihara surukler. O kadar söylüyorum

bende bugun bir dairee görmeye gideceğim ,.3.son kat bina 7 yaşında ama tabi gidp görmeden komşulara sormadan kesin bilmiyorsun yalıtım da önemli çatı var mı yokmu diye iyice bakmak sormak laızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…