- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
- Konu Sahibi deniz_1988
ben şimdiden başladım zaten araştırmaya
bu sene olmasada seneye kesin alıcaz inş.
valla 2 senede bıktım kiracılıktan
ev sahiplerinden
seninle aynı durumu yaşıyorum bende
duvara çivi çakamıyoruz
kiracıyız diye
o gün bize ev sahibi geldi işte bir cay içmeye o zaman fark ettim anacım elektirikler atıyor bide o yüzden buz dolabm arızalanmıstı servisi aradım yaptılar ama adam sürekli elektirik kesilmesinde oluyor bu dedi oturdugum ev eski bina benim ev sahibimle konustuk elektirikci getirdi bütün evin elektirik aksanı değişmesi gerektini 2 bin lire ya mal olucanı söledi 3 aylede tamam dediler eşit verelim kiradan düşeriz dediler ama ev sahibi kabul etmedi kendi evin olsa hiç değilse gönlünce yaparsın ama işte olmuyor birde cocuk oldunu düşünsene bizim klimayla ısınıyoruz şalter durma bir atıyor en sonunda eşim bu böyle olmaz dedi bu sene veya bir sonraki sene kendimize göre br ev bakmaya başlasak iyi olur dedi ki haklıydı bakalım almanyadan o gün oglu geldi onunla konustuk o biraz daha ılımlıydı ama neyse bakalım bizde o gün baktık izmir gültepede annemlerin turdu yerde veler 50000 tl lik yerler var orası biraz daha ucuz kayın validemle konustuk siz begenin benim bir kaç taksidim kaldı onları bitireyim size ben cekerim dedi ama bakıcaz işte