Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaat Firmasından Satılık Daire 115.000 TL 115 m2 3+1 odalı İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mah. - 105180240
BUNUN HAKIINDA NE DUSUNUYORSUNUZ
of ınanamıyorum ya hep ben fıltreleme yaparak arama yapıyordum bugun ılk kez serbest bıraktım ve ne guzel evlşer varmıs allahım gırısler 150-190 kadar cıkıyor ust katlar ıse 180-240 kadar gıdıyor
bır bahce katlar alınabılır duruyor
gırıste olabılır ama ıkı gırıs begendım 178-188 bın lıra almısken ıcı ıstedıgım gıbı olsun dıyorum
150 gırıs var ama 75 metre kare 1+1 :S
umutsuzluga kapılıyorum :S
canım x suanda 2 ay ıcınde oldu oldu olmadı 3 sene bakmıcaz baska semten bakarız dıyor bızım buradan cok daha pahalı onun anneısnın oturdugu yer guzelım yanı suanda sadece kp ve kv oradan ıstıyor ama oalcak ıs degıl yanı ee nolcak yani?küçücük bi eve o kadar para verilmez
ayrıca kocan bahçe kat istemiyor :26:
başka semtten alırsan çocuğuna kim bakacak ya annende kalacak hafta içi ( ki sen dayanamazsın )
yada işi bırakacak kendin bakacaksın o zamanda bu kadar borcun altından kalkamazsın...
ayrıca kocan ve kv onların ordan istiyor ama çocuğa kv mi bakıcak ki ordan istiyorhiç bakacağını sanmıyorum.
canım bızım dugun takılarımızın cogu borca gıttı cunku bız herseyı kendımız yaptık evımızın her esyasını kedımız aldıkk ıkı yerde dugun yaptıkk yıne kendımız yaptık mecburen dugundekı takıların cogu orya gıttı ama bız sözluyken araba almıstık evlendıkten sonra arbayı sattık dha iyi bi araba aldık en azından sattıgımızda elımızde paramız olur dıeee hanı borca gırelımkı bırkım yapalım dedık 15bınlıralık bıarabamız vardıı bıraz zorladık 32 bınlık bı araba aldık sımdı onun borcuunu bıtırdık 32 bınnımız oldu almasak bu kadr ımkansızdı bırıktırmemız 32 bın araba bıraz bırektırdık bırazda takılardan var 40 bın olur yanı cnım pesınatt
Merhaba,
Bende oğlum için bir ev almak istiyorum. İstanbul'da semti çok önemli değil ama geleceğe yatırım olarak düşünebileceğimiz bir daire olsun istiyorum. Aslında Esenyurt civarlarında var ama düşününce oradada 70.000 civarı evler bahçe katı veya giriş katı... Aldığım evi kiraya verdiğimde bana en az 400TL getirisi olmalı ki zorlanmayayım. Böyle semtler var mı bildiğiniz? Şuan için 80000'e kadar düşünebiliriz.
bizde ev alıcaz kısmretse.ama yer dert .130 000 tlye kadar alabılıyoz.
avrupadayz ben karsıyı ıstıyorum atasehır tarafını.esımın ısı bu tarafta.o parayada burda gırıs altı var ve gırıs .gırısıde ok ama ya karanlık odası var ya 75 m2 oda cok kucuk cok sıkılıyorum.ıstanbuluda hıc bılmıyorum bızde 4 senelık evlıyız.kımsemde yok burda.
acıkacası alıbeykoy falanda ıstemıyorum kızım var 2 yasındagelısmekte olan bır yer olsun dıyorum esenyurt kötu gercekten sıte olması sart gezdık hep ama sıtede cok pahalı 180 90 m2 cıvarı
![]()
bizde ev alıcaz kısmretse.ama yer dert .130 000 tlye kadar alabılıyoz.
avrupadayz ben karsıyı ıstıyorum atasehır tarafını.esımın ısı bu tarafta.o parayada burda gırıs altı var ve gırıs .gırısıde ok ama ya karanlık odası var ya 75 m2 oda cok kucuk cok sıkılıyorum.ıstanbuluda hıc bılmıyorum bızde 4 senelık evlıyız.kımsemde yok burda.
acıkacası alıbeykoy falanda ıstemıyorum kızım var 2 yasındagelısmekte olan bır yer olsun dıyorum esenyurt kötu gercekten sıte olması sart gezdık hep ama sıtede cok pahalı 180 90 m2 cıvarı
![]()