Ev Almak İsteyenler Gelin Buluşalım Konuşalım

günaydın tukkanı actım
bugunde sınıfrdan baslayıp bakayım ters dubleks
bahce
ve grısı katlar
ara katlara ğaramız yetmez zaten :36:

orasıda oyle ama ben bu tarz evlerı cok sevıyorum
bahcesı varmı acaba

Rabbim gönlüne göre versin.
bende kiradayım.
benimde ailem sağolsun bana düşen mallardan verdi.
şuan onların kirasını alıyorum bende çok istiyorum kendi evim kendi dairem olsun.
eminevim şirketine girdik benim isteğim ve zorumla. eşim hiç istemedi ve sürekli söylenmeye de başladı.
ailemden gelen kira paralarını oraya yatırıyoruz ama pişman oldum gibi bende.ilk çekiliş oldu çıkmadı ikinci çekiliş yaza artık o zamanda çıkmazsa ne olur bilemiyorum.
keşke girmeyip bir dükkanı satıp öyle daire alsaydım sonra da yatırım yapardık.o kadar kafam karışık ki.
eminevimden çıkma şansında var fakat komisyon giriş parasını vermiyorlar oda az bi para değil.11 000 tl.
bende sürekli sahibinden com.dayım.
Rabbim tüm kirada oturup ev sahibi olmak isteyenlere hayırlısıyla güzel evler nasip etsin inş..

kelebek gunaydın
benım babam malları paylastırdı ama avukatta abımle bıze bırer daıre abıme bır dukkan bır araba verdı
bana bır kıra dusuyor ben suanda satamıyorum cunku babam hıc ıstmeıyor dukkan ıse babam ısletıyor araba parası kadarda parayı bana verecekler ev alırken
dukkanı babam ıslettıgı ıcın oradan bısey almam cunku ben para almadan oradan alsıverıs yapıyorum para vermeden yanı

dıger malların kıme ne dustugunub ılmıyorum ama sattırmazlar bunu bılıyorum
herneyse
esım 2 ay ıcınde ev buldukb ulduk yoksa araba alacagım dıyor
bosuna gıdıyor paralar dıyor
:S
altından kalkabılırmıyız hala korkuyorum

eminevim'de baya bı beklendıgını duymustum bunu konusarak gırmedınızmı sımdı aradanda cekılemezsınız degılmı ?

of ınanamıyorum ya hep ben fıltreleme yaparak arama yapıyordum bugun ılk kez serbest bıraktım ve ne guzel evlşer varmıs allahım gırısler 150-190 kadar cıkıyor ust katlar ıse 180-240 kadar gıdıyor
bır bahce katlar alınabılır duruyor
gırıste olabılır ama ıkı gırıs begendım 178-188 bın lıra almısken ıcı ıstedıgım gıbı olsun dıyorum
150 gırıs var ama 75 metre kare 1+1 :S
umutsuzluga kapılıyorum :S

of ınanamıyorum ya hep ben fıltreleme yaparak arama yapıyordum bugun ılk kez serbest bıraktım ve ne guzel evlşer varmıs allahım gırısler 150-190 kadar cıkıyor ust katlar ıse 180-240 kadar gıdıyor
bır bahce katlar alınabılır duruyor
gırıste olabılır ama ıkı gırıs begendım 178-188 bın lıra almısken ıcı ıstedıgım gıbı olsun dıyorum
150 gırıs var ama 75 metre kare 1+1 :S
umutsuzluga kapılıyorum :S

küçücük bi eve o kadar para verilmez :20:
ayrıca kocan bahçe kat istemiyor :26:
başka semtten alırsan çocuğuna kim bakacak ya annende kalacak hafta içi ( ki sen dayanamazsın )
yada işi bırakacak kendin bakacaksın o zamanda bu kadar borcun altından kalkamazsın... :53:
ayrıca kocan ve kv onların ordan istiyor ama çocuğa kv mi bakıcak ki ordan istiyor:47: hiç bakacağını sanmıyorum.

küçücük bi eve o kadar para verilmez :20:
ayrıca kocan bahçe kat istemiyor :26:
başka semtten alırsan çocuğuna kim bakacak ya annende kalacak hafta içi ( ki sen dayanamazsın )
yada işi bırakacak kendin bakacaksın o zamanda bu kadar borcun altından kalkamazsın... :53:
ayrıca kocan ve kv onların ordan istiyor ama çocuğa kv mi bakıcak ki ordan istiyor:47: hiç bakacağını sanmıyorum.
canım x suanda 2 ay ıcınde oldu oldu olmadı 3 sene bakmıcaz baska semten bakarız dıyor bızım buradan cok daha pahalı onun anneısnın oturdugu yer guzelım yanı suanda sadece kp ve kv oradan ıstıyor ama oalcak ıs degıl yanı ee nolcak yani?

Merhaba,

Bende oğlum için bir ev almak istiyorum. İstanbul'da semti çok önemli değil ama geleceğe yatırım olarak düşünebileceğimiz bir daire olsun istiyorum. Aslında Esenyurt civarlarında var ama düşününce oradada 70.000 civarı evler bahçe katı veya giriş katı... Aldığım evi kiraya verdiğimde bana en az 400TL getirisi olmalı ki zorlanmayayım. Böyle semtler var mı bildiğiniz? Şuan için 80000'e kadar düşünebiliriz.

canım bızım dugun takılarımızın cogu borca gıttı cunku bız herseyı kendımız yaptık evımızın her esyasını kedımız aldıkk ıkı yerde dugun yaptıkk yıne kendımız yaptık mecburen dugundekı takıların cogu orya gıttı ama bız sözluyken araba almıstık evlendıkten sonra arbayı sattık dha iyi bi araba aldık en azından sattıgımızda elımızde paramız olur dıeee hanı borca gırelımkı bırkım yapalım dedık 15bınlıralık bıarabamız vardıı bıraz zorladık 32 bınlık bı araba aldık sımdı onun borcuunu bıtırdık 32 bınnımız oldu almasak bu kadr ımkansızdı bırıktırmemız 32 bın araba bıraz bırektırdık bırazda takılardan var 40 bın olur yanı cnım pesınatt

Kaç yıllık evlisiniz canım

Bizde evlenirken herşeyimimi kendimiz yaptık. Bunu da krediyle yaptık. 3.5 senelik evliyim, düğün kredisi yeni bitti. Bu sebeple peşinatımız yok. Sadece bir kaç takı aldım birikim amaçlı. 20binliralık arabamız var ama onun borcunu ödüyoruz. Sizin araba borcunuz bitmiş ne güzel. Keşke bizimde bitmiş olsaydı. Aslında aylık 1300e kadar ev kredisi ödeyebilirz(araba taksidi de 700) ama peşinat yok. Çok istiyorum ev almayı ama en az 30bin peşinat lazım

Esenyurt tarafı düşünenler eğer çocuk da varsa tek apartmana bakmayın. Tek apartmanda kalınacak gibi tekin değil buralar. Eğer alacaksanız biraz daha küçük olsun ama site içi bakın. Site içi olunca giriş katı bile alınsa güvenlik açısından sıkıntı olmaz.

Merhaba,

Bende oğlum için bir ev almak istiyorum. İstanbul'da semti çok önemli değil ama geleceğe yatırım olarak düşünebileceğimiz bir daire olsun istiyorum. Aslında Esenyurt civarlarında var ama düşününce oradada 70.000 civarı evler bahçe katı veya giriş katı... Aldığım evi kiraya verdiğimde bana en az 400TL getirisi olmalı ki zorlanmayayım. Böyle semtler var mı bildiğiniz? Şuan için 80000'e kadar düşünebiliriz.

Canım kiptaş 4. etap ve 5. etapta 2+1 75m2 evler var. Kira geliri şu an 500 felan. Yalnız 80-90bin arası fiyatlar. Pazarlıkla ne kadar olur bilmiyorum. Kiraya vermekte zorlanmazsınız

bizde ev almaya niyetlenenlerdenizz ancak icimize sinen aynı zamanda bütcemize uyanını bulmaadık 2+1 eski yapı 75 85 arası bagcılarda sahibinden satılık daireee arıyoruz cevrenizdee varsa tanıdıgınız bildiginizzyardımcı olursanız sevinirim

bizde ev alıcaz kısmretse.ama yer dert .130 000 tlye kadar alabılıyoz.
avrupadayz ben karsıyı ıstıyorum atasehır tarafını.esımın ısı bu tarafta.o parayada burda gırıs altı var ve gırıs .gırısıde ok ama ya karanlık odası var ya 75 m2 oda cok kucuk cok sıkılıyorum.ıstanbuluda hıc bılmıyorum bızde 4 senelık evlıyız.kımsemde yok burda.
acıkacası alıbeykoy falanda ıstemıyorum kızım var 2 yasında:5:gelısmekte olan bır yer olsun dıyorum esenyurt kötu gercekten sıte olması sart gezdık hep ama sıtede cok pahalı 180 90 m2 cıvarı:5:

avrupadayz ben karsıyı ıstıyorum atasehır tarafını.esımın ısı bu tarafta.o parayada burda gırıs altı var ve gırıs .gırısıde ok ama ya karanlık odası var ya 75 m2 oda cok kucuk cok sıkılıyorum.ıstanbuluda hıc bılmıyorum bızde 4 senelık evlıyız.kımsemde yok burda.
acıkacası alıbeykoy falanda ıstemıyorum kızım var 2 yasında:5:gelısmekte olan bır yer olsun dıyorum esenyurt kötu gercekten sıte olması sart gezdık hep ama sıtede cok pahalı 180 90 m2 cıvarı:5:

Bizde aynı şekilde o civarlarda ev bakıyoruz ve avrupa yakası istiyorum..Dediğin gibi ya küçük yada girişler var o fiyata faizlerin düşüşü canlandırır belki piyasayı bekleyelim bakalım..

allah herkesin gönlüne göre versin inş.bizde almayı düşünüyorum 140.000 civarı izmirden istiyoruz.sıfır daire,arakat,merkezi sistem yada doğalgaz ısıtmalı 3+1 balçova yada hatay yada bahçelievlerden düşünüyorum.ama oralarda istediğim ev fiyatları uçuk.ne yapıcağımı bilmiyorum.mayısta tayinimiz çıkıcak kirada oturmak istemiyorum artık.

Sahibinden ev alma durumumuz var ama adam kapora istiyor miktarı ve şekli yarın belli olucak ama ben bişey öğrenmek istiyoruz bu kapora aldığına daire aramızda sözleşme yapıcakmıyız yada banka yoluylamı göndericem inkar etme durumu olabilir tanımıyorum çünkü..

canım esenyurtta kiptaş 4. etap ve 5. etap 2+1 95m2 olanlara bak. Esenyurt kötü ama sitede bunu hissetmiyosun. Diğer siteler gerçekten pahalı

Back