Ev Almak İsteyenler Gelin Buluşalım Konuşalım

Arkadaşlar birde şöyle birşey var ama tamam faiz oranları yüksek bir mebla ödüyoruz ama 10 yıl sonra aldıgımız evin fiyatı ne olacak oda var kat kat artacak biz alalı 1,5 sene oldu dedigim gibi oturdugumuz yere belediye,valilik,milli egitim gelecek ve kültür merkezi 1 sne önceye kadar 110 binlira olan fiyat oturdugumuz sitede 135 binlira oldu ve bu saydıklarımın inşaatı başlasın dahada geçecek fiyatlar şuan hastahane ve cumhuriyet my.yapılıyor fiyatlar hergün katlanıyor

Arkadaşlar birde şöyle birşey var ama tamam faiz oranları yüksek bir mebla ödüyoruz ama 10 yıl sonra aldıgımız evin fiyatı ne olacak oda var kat kat artacak biz alalı 1,5 sene oldu dedigim gibi oturdugumuz yere belediye,valilik,milli egitim gelecek ve kültür merkezi 1 sne önceye kadar 110 binlira olan fiyat oturdugumuz sitede 135 binlira oldu ve bu saydıklarımın inşaatı başlasın dahada geçecek fiyatlar şuan hastahane ve cumhuriyet my.yapılıyor fiyatlar hergün katlanıyor

kirada olsak her sene kiramız artacak ama 10 yılın sonunda ödediğimiz yine aynı olacak.

aynen öyle, bizim evin karşısına fen lisesi yapılacakmış dört gözle bekliyorum resmen :1:

umarım en kısa zamanda evlerinizi alır kiradan kurtulursunuz
benim şu an kira derdim yok zaten eşimin ailesinden dolayı kendi evimizde oturuyoruz ama çocuk olmadan masraflar artmadan yatırım amaçlı ben de eve girmek istiyorum sürekli ilanlarda geziyorum hatta dikkatimi çekenleri eşimle paylaşıyorum uygun bir şey denk getirirsem neden olmasın diyorum ama ödeyeceğim faizleri gördükçe biraz soğuyorum
benim aslında derdim birikimimi nasıl yapacağımı bilememek borç olursa daha dikkatli harcama yaparız diye düşünüyorum

umarım en kısa zamanda evlerinizi alır kiradan kurtulursunuz
benim şu an kira derdim yok zaten eşimin ailesinden dolayı kendi evimizde oturuyoruz ama çocuk olmadan masraflar artmadan yatırım amaçlı ben de eve girmek istiyorum sürekli ilanlarda geziyorum hatta dikkatimi çekenleri eşimle paylaşıyorum uygun bir şey denk getirirsem neden olmasın diyorum ama ödeyeceğim faizleri gördükçe biraz soğuyorum
benim aslında derdim birikimimi nasıl yapacağımı bilememek borç olursa daha dikkatli harcama yaparız diye düşünüyorum

canım evim var dediğin için söylüyorum, hangi şehirdesin bilmiyorum ama üni. olan bir şehirse öğrenciye kiralayacağın evleri düşün 1+1 gibi hem uygun hem kira getirisi yüksek birde eşyalı kiralarsan kredini çıkarırsın hem yatırım yapmış olursun

ownercım okuduuguunu goruyorum yemekten sonra resımlerımı bızım sayfaya eklerım mesaj atamaısdm 10 dk muhabbetınden oturu

İstanbulu bilmiyorum sizin için ekledim:1: [TABLE="width: 267"]
[TR]
[TD="width: 144, align: left"]İstanbul Avrupa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 116, align: left"]İlçe[/TD]
[TD="width: 144, align: left"]: Esenyurt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 116, align: left"]Semt[/TD]
[TD="width: 144, align: left"]: Pınar Mah.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım evim var dediğin için söylüyorum, hangi şehirdesin bilmiyorum ama üni. olan bir şehirse öğrenciye kiralayacağın evleri düşün 1+1 gibi hem uygun hem kira getirisi yüksek birde eşyalı kiralarsan kredini çıkarırsın hem yatırım yapmış olursun
ankara da yaşıyorum ben aslında şimdiki oturduğumuz ev küçük 2+1 ben ilerisi için hep geniş 4+1 bir evim olsun istiyorum onlara baktığımda fiyatları makul gibi oluyor ama krediyle de baya uçuklaşmış oluyor.

ownercım okuduuguunu goruyorum yemekten sonra resımlerımı bızım sayfaya eklerım mesaj atamaısdm 10 dk muhabbetınden oturu
tamam canım umarım gönlünce bir evin olur içinde de aşkla oturusunuz..
bende okuyorum ama sadece okuyorum işte buralarda ev olmak o kadar zorlaştı ki hayal gibi benim için bu aralar..

sağol cnm, siz nerede oturuyorsunuz, bir an önce evini alırsın inş.

ankara da yaşıyorum ben aslında şimdiki oturduğumuz ev küçük 2+1 ben ilerisi için hep geniş 4+1 bir evim olsun istiyorum onlara baktığımda fiyatları makul gibi oluyor ama krediyle de baya uçuklaşmış oluyor.

ben istanbulda oturuyorum. çok nezih semt değila ama ulaşım açısından iyi sayılır.

sirkencubin elinizden gelidiğince bence para biriktirmeye çalışın, altın euro artık ne kafanıza yatıyorsa. sonra belki yakınlarınızdan borç veya destek alıpkrediye bulaşmadan da alabilirsiniz. ev alırken önemli olan peşinatı ne kadar çok verebilmek bence.

mrb kızlarrr bizde 1 yıl 3 aylık evlıyız ve almak isteyipp tam anlamıylaa cesaret edemeyenlerdenız şu an 30-40 bın peşinat cıkarabılıriz su an ıkımızde calısyoruz ama aynı zamnda bbekte dusnuyoruzzz ve bbek olunca ben mecburen 1-2 sene calısamıycam cunku bakıcak kımse yok bu yuzdende cesart edemıyoruz bır turlu ama sureklıde arastırıyoruzzz beylikdüzü- gürpınar yada şu an başakşehirde oturuyoruz oarlardan istıyoruzz evi ama benn hepp ev almak kolay dgeıl aldımmı duzgun bısey olsun ıstıyorum yanı alıyımda satr bıdaha alırım olayı bana gore dgeıl cunku ev almk satmak oadr kolay degıl bankadan bı kredı cekıosun en az 10 yıl onu ödemeden nerye satıyoısun evıı oyuzden olmuskenn ii bi ev olsun ıstıyorum napıcaz bılmıyorumm :36::36:

bende olmusken ıyı olsun dıyorum
bırıkım yaptınızmı bahsettıgınız pesınat dugun takılarından oturumu

bende olmusken ıyı olsun dıyorum
bırıkım yaptınızmı bahsettıgınız pesınat dugun takılarından oturumu

canım bızım dugun takılarımızın cogu borca gıttı cunku bız herseyı kendımız yaptık evımızın her esyasını kedımız aldıkk ıkı yerde dugun yaptıkk yıne kendımız yaptık mecburen dugundekı takıların cogu orya gıttı ama bız sözluyken araba almıstık evlendıkten sonra arbayı sattık dha iyi bi araba aldık en azından sattıgımızda elımızde paramız olur dıeee hanı borca gırelımkı bırkım yapalım dedık 15bınlıralık bıarabamız vardıı bıraz zorladık 32 bınlık bı araba aldık sımdı onun borcuunu bıtırdık 32 bınnımız oldu almasak bu kadr ımkansızdı bırıktırmemız 32 bın araba bıraz bırektırdık bırazda takılardan var 40 bın olur yanı cnım pesınatt

eglencelı bızımde o kadar pesınatımız var guzelım

hayırlısı olsun valal cok ıstıyorum ne dıyebılırım gun bıtıyor bırsey oldugu yok henuz semte dahı karar verebılmıs degılım cok uzun uzun konusmalıyız esımle

eglencelı bızımde o kadar pesınatımız var guzelım

hayırlısı olsun valal cok ıstıyorum ne dıyebılırım gun bıtıyor bırsey oldugu yok henuz semte dahı karar verebılmıs degılım cok uzun uzun konusmalıyız esımle

bencede hayırlsıı olsunn hemen alınacak bı karra dgeıl bıraz arstırın benceee semtı fıyatlarııı ondan sonra keısn karranınızı verdınmı en azından semt için ve ev fıyatı içinn o bölgedıkı emlakcılara gıdeceksınn rahat bulrusunn ama netten ınsanın kafası daha cok karısıyooo ve yanıltıcı oluyo resımlerrr bencee:)

Bu konu gerçekten çok iyi olmuş hele benim gibi ev arayışında olan biri için.. (: Netteki resimlere sakın aldanmayın hepsi evi daha büyük göstermek için kullanılan teknikler bence bayramdan sonra netten bakıp randevu aldığım en az 10 eve baktık ve hepside o kadar küçüktü ki resimlerle alakası yok birde evin kötü yerlerini hiç çekmemişler mesela karanlık odalarını yada sokağını gösteren yerleri yani hep bir aldatmaca var nasılsa müşteri gelicek ben ikna ederim derdindeler..Ve şu zaman zarfında öğrendiğim diğer bilgide evlerin ilk önce satılanları hep ara katlar en sonlar ya bodrum kat ya yüksek giriş yada dubleksler ve fiyatlar daha uygun bunların diğer katlara göre bu demek ki evi satarken ona göre değerleneceği anlamınada geliyor bence..Umarım Allah herkesin gönlüne göre nasip eder kendi evinde oturmayı..

Merhaba arkadaslar, ev alanlara hayırlı olsun hiç üzülmeyin valla kiraya gideceğine evinize gidiyor para, bende esenyurttayım burası çok güzel ortam okul hersey güzel ama kiradayım buradan ev almak hayal bile deil şuan bana. Keske ilk evlendiğim senelerde girseydim zar zorda olsa mecbur olunca ödeniyor aradan 11 yıl gecti şimdiye bitmişti ev sahib olmuştum, şimdi 3 çocuk var borçlar kira fatua okul masrafı çok zor. Çocuk yokken alabilen alsın derim. masrafların önü kesilmiyor aksine artıyorda artıyor.İnşallah bizede nasip olur.

Back