Ev Almak İsteyenler Gelin Buluşalım Konuşalım

O kadar farklılaşan bir fiyat söz konusu olduğunda kim olsa vazgeçer bence.. ev sahibi oldum diye sevinip, bir anda olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşamışsınızdır ama mutlaka böylesi daha hayırlıdır... umarım tez zamanda gönlünüze göre bir ev alırsınız...

Aynen öyle, hayal kırıklığı kötüydü...
Kızım bile üzülüyor, "Anne neden almıyoruz evi? Hani odam olacaktı?" diyor..
Hayırlısı inşallah, vardır bir hayır mutlaka, Rabbim daha iyi bilir...
Hepimiz alırız inşallah gönlümüze göre miiiss gibi evler :16:

evet sonunda tayinimiz çıktı egeme gidiyorum :52::46::46: oradan da ev almayı düşünüyoruz.evler uygun fakat hangi semtten almalıyım,emlakçılara kesinlikle güvenmiyorum o nedenle sahibinden nasıl bulucam bilmiyorum :50: temmuzda taşınıcaz Allah ın izniyle bu kısa sürede nasıl ev bulucam acaba??kafamda bir sürü soru işaretleri var.hayırlısı olsun diyorum.

Öncelikle hayırlı olsun diyorum size.. (: Ev olayı küçük yerlerde kolay en azından seçenek az ve kafa karışmaz sahibinden sitelerinden bakın ve gezin eminim gönlünüze göre ev bulacaksınız.. (:

Konuya yazan arkadaşlar birer birer sessizleştiğine göre evlerini almışlar anlaşılan :) aldılarsa hayırlı olsun hepsine...

Biz bahçelievlerde oturuyoruz buralardan ev almak bizim için bir hayal çünkü 20-30 yıllık bahçeli nizam 2+1 apartman daireleri 200-250bin den satılıyor hemde içleri tadilat istiyor... içini sıfırladıktan sonra aynı dairelere 300den fazla para istiyorlar...
Ki ben haznedarın biraz aşağıları ve yayla civarını biliyorum... asıl ömür denilen bölge ve civarı çok çok daha pahalı... hele şimdi oralarda az katlı lüks apartmanlar yapıyorlar ki fiyatlar milyona yaklaşmıştır herhalde...
bahçelievlerden şirinevler yada soğanlıya doğru aşşağılara inmeye başlayınca fiyatlar da düşmeye başlıyor ancak hem sokaklar daralıyor, hem evler birbirinin içine girmiş dipdibe,bitişik nizam, evler karanlık, birer ikişer odaları boşluğa bakan binalar... hadi bina iyi kötü bulunuyor bulunmasına ama bu sefer de kavgası gürültüsü eksik olmuyor...yokuşun altına iner inmez profil bir anda değişiveriyor...
Yani biz para biriktirip bir ev alana kadar, ağaoğlu yıkıp komple yeniden yapacak valla buraları :)

Bende doğma büyüme Şişlideyim ve buradaki evlerde sizinkiler gibi 50 senelik ama o kadar pahalı ki alınmaz asla ve şimdi herkes evini verdi müteahite yenilediler ve pahalandı bizde biraz uzağına ama daha merkezi yerden aldık belki sizde daha güzel yerler görüp beğeniceksiniz insanın kararları ve zevkleri devamlı değişiyor..Ben burada asla yaşayamam dediğim yerden ev aldık Rabbim onu nasip etti çünkü sizede en güzelini nasip etsin inşAllah.. (:

Öncelikle hayırlı olsun diyorum size.. (: Ev olayı küçük yerlerde kolay en azından seçenek az ve kafa karışmaz sahibinden sitelerinden bakın ve gezin eminim gönlünüze göre ev bulacaksınız.. (:

tşk ederm haberi aldığımdan beri sahibinden de ev bırakmadım.emlakçılar hiç güven vermedi bana ev sahibi diye de arıyorum ama o da emlakçı çıkıyor az önce yakaladım.

tşk ederm haberi aldığımdan beri sahibinden de ev bırakmadım.emlakçılar hiç güven vermedi bana ev sahibi diye de arıyorum ama o da emlakçı çıkıyor az önce yakaladım.

Evet sahibinden diye yazar ama emlakçıdan olur dikkat edin onlara..Hürriyet emlak-emlak.net-emlak.jet gibi sitelerede bakın ben hep oradan baktım.. (:

Bende doğma büyüme Şişlideyim ve buradaki evlerde sizinkiler gibi 50 senelik ama o kadar pahalı ki alınmaz asla ve şimdi herkes evini verdi müteahite yenilediler ve pahalandı bizde biraz uzağına ama daha merkezi yerden aldık belki sizde daha güzel yerler görüp beğeniceksiniz insanın kararları ve zevkleri devamlı değişiyor..Ben burada asla yaşayamam dediğim yerden ev aldık Rabbim onu nasip etti çünkü sizede en güzelini nasip etsin inşAllah.. (:

Dün akşam üzeri şişliden teşvikiye tarafına geçtik, şöyle etrafa ve evlere baktım da "buralarda oturmak bizim için hayal" diye geçirdim içimden... şişli bölgesini hep sevmişimdir ama bahçelievlerde bile fiyatlar uçmuşken oralara bizim gücümüz yetmez, biz anca ayda yılda bir gezmeye geliriz :)
güzel temenniniz için teşekkürler, inşallah hepimiz dilediğimiz ve mutlu olduğumuz yerlerde yaşama şansı yakalayabiliriz :))

çok şükür evimi aldım ayın 4 de tapuyu aldık.Allah isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum bir an önce taşınmak istiyorum :16::16::16:

Kizlar bir sene oluyor evleneli.
Kirada oturuyoruz.
O zamanlar acemiligimize geldi bir ev kiraladik iste.
Kisin hatta kis bile gelmeden Ekim de evin türlü türlü sorunlariyla tanistik.
En önemlisi kis boyu isinamadik.
Ufoyla idare etmek zorunda kaldik.
Suan ki evimiz giris üstü.
Sadece mutfak ve salonun bir kismi yola bakiyor.
Diger 3 cephe de kapali.
Ne kadar aydinlik ve sicak bir ev oldugunu tahmin edebilirsiniz.
Üstelik aidati ile birlikte aylik 585TL ödüyoruz.
Tek sevdigimiz yani 5 dakika da carsidayiz.

Ekimden bu yana ev ariyoruz.
Evler o kadar tuhaf yapiliyor ki artik resmen köseli köseli.
Nasil mobilya koyulacak oraya hic mi düsünmez müthaitler?

Carsiya merkeze yakin olmasini istiyoruz.
Ara kat olmasini istiyoruz.
Eeen önemlisi günes görmesini istiyoruz.
Limitimiz ilk aramaya basladigimizda 125 bin civari idi.
Fakat ev fiyatlari uctu gidiyor.
Altinlar ise düstü batiyor.

Iskan meselesi de ayri bir konu baktigimiz hic bir evin neredeyse iskani yoktu.

Allah hepimize hayirlisiyla ev sahibi olmayi nasip etsin insaAllah.

Konuya yazan arkadaşlar birer birer sessizleştiğine göre evlerini almışlar anlaşılan :) aldılarsa hayırlı olsun hepsine...

Biz bahçelievlerde oturuyoruz buralardan ev almak bizim için bir hayal çünkü 20-30 yıllık bahçeli nizam 2+1 apartman daireleri 200-250bin den satılıyor hemde içleri tadilat istiyor... içini sıfırladıktan sonra aynı dairelere 300den fazla para istiyorlar...
Ki ben haznedarın biraz aşağıları ve yayla civarını biliyorum... asıl ömür denilen bölge ve civarı çok çok daha pahalı... hele şimdi oralarda az katlı lüks apartmanlar yapıyorlar ki fiyatlar milyona yaklaşmıştır herhalde...
bahçelievlerden şirinevler yada soğanlıya doğru aşşağılara inmeye başlayınca fiyatlar da düşmeye başlıyor ancak hem sokaklar daralıyor, hem evler birbirinin içine girmiş dipdibe,bitişik nizam, evler karanlık, birer ikişer odaları boşluğa bakan binalar... hadi bina iyi kötü bulunuyor bulunmasına ama bu sefer de kavgası gürültüsü eksik olmuyor...yokuşun altına iner inmez profil bir anda değişiveriyor...
Yani biz para biriktirip bir ev alana kadar, ağaoğlu yıkıp komple yeniden yapacak valla buraları :)

Siz istanbul ben kocaeli ayni dertten muzdaribiz anlasilan : )

arkadaslar beylikduzu autopıa e-5e yakın sağlık ocagına yakın bı daıre var satılık 3+1 ara katta (11.kat) mantolaması yapılmıs aıdat 60 tl 175.000 istiyorlarmıs.bılgınız olsun bu tarafta dusunen varsa bence bakılmalı cunku ferah bı ev

Kizlar bir sene oluyor evleneli.
Kirada oturuyoruz.
O zamanlar acemiligimize geldi bir ev kiraladik iste.
Kisin hatta kis bile gelmeden Ekim de evin türlü türlü sorunlariyla tanistik.
En önemlisi kis boyu isinamadik.
Ufoyla idare etmek zorunda kaldik.
Suan ki evimiz giris üstü.
Sadece mutfak ve salonun bir kismi yola bakiyor.
Diger 3 cephe de kapali.
Ne kadar aydinlik ve sicak bir ev oldugunu tahmin edebilirsiniz.
Üstelik aidati ile birlikte aylik 585TL ödüyoruz.
Tek sevdigimiz yani 5 dakika da carsidayiz.

Ekimden bu yana ev ariyoruz.
Evler o kadar tuhaf yapiliyor ki artik resmen köseli köseli.
Nasil mobilya koyulacak oraya hic mi düsünmez müthaitler?

Carsiya merkeze yakin olmasini istiyoruz.
Ara kat olmasini istiyoruz.
Eeen önemlisi günes görmesini istiyoruz.
Limitimiz ilk aramaya basladigimizda 125 bin civari idi.
Fakat ev fiyatlari uctu gidiyor.
Altinlar ise düstü batiyor.

Iskan meselesi de ayri bir konu baktigimiz hic bir evin neredeyse iskani yoktu.

Allah hepimize hayirlisiyla ev sahibi olmayi nasip etsin insaAllah.

Nereden ev bakıyorsunuz eğer İstanbul ise o fiyata zor evet hemde çarşıya yakın olsun derseniz daha zor..Krediler düştü ama bu seferde evler pahalandı yani nerden tutsan elinde kalır malesef..

Nereden ev bakıyorsunuz eğer İstanbul ise o fiyata zor evet hemde çarşıya yakın olsun derseniz daha zor..Krediler düştü ama bu seferde evler pahalandı yani nerden tutsan elinde kalır malesef..

Biz kocaelideyiz.
Ve suan 3+1 sifir daireler 170-180den basliyor.
Birden uctu evlerin fiyatlari ya.
Hala bulamadik bu arada.

Biz kocaelideyiz.
Ve suan 3+1 sifir daireler 170-180den basliyor.
Birden uctu evlerin fiyatlari ya.
Hala bulamadik bu arada.

Şuan her yerde ev fiyatları balon durumunda bunda kredilerin düşmesi etkili oldu ama bir yerde patlıcak bu balon sizde o sırada alırsınız inşAllah evinizi.. (:

ev kredisi çekmek isteyenlere şiddetle en uygun konut - ev kredisi hesaplama | konut kredisi | ev kredisi

aylık ödeyebileceğiniz tutarı ve almak istediğiniz miktarı giriyorsunuz. on beş bankadan size özel konut kredisi teklifi alıyor. sizde en uygun bankayı buluyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar biz istnbuldayız annem daire almak istiyo toki evleri yapıldı kayaşehir orada daireler çok pahalı ödeme süresi uzun o yüzden 3+1 250bin tlye geliyo üstelik o kadar lüx ve büyük değil küçücük odaları ama dahada değerli olucakmış kanal istanbul geçicekmiş birde annem bulut insaata gitmiş konuşmuş bahçeşehir ıspartakulede bizim evler var onların oralarda arkalarda olucakmış evler topraktan yazılmak ucuzada geliyo kataloğunu gördük çok lüx deniz manzaralı falan yazıyo herlada ordanda kanal istanbul geçicek bilmiyoruz ama daireler çok lüx 3+1 190bin tl 2+1de 134bin tl parayı peşin veriyosun 2015 dairler teslim bi yakınımız bizim aklımızı karıstırdı tam ordan yazılıcaktı annem onlar çok geç teslim eder paranız kalır sıılırsınız çok şikayet var falan filan demiş sizcede öylemidir bulut insaatı biliyomusunuz ne yapmamız lazım çok kararsız kaldık kredide çekilicek biraz aklımız karıstı bir an önce karar vermek laızm evler aldı basını gidiyo nolur bi akıl verin

kızlar biz istnbuldayız annem daire almak istiyo toki evleri yapıldı kayaşehir orada daireler çok pahalı ödeme süresi uzun o yüzden 3+1 250bin tlye geliyo üstelik o kadar lüx ve büyük değil küçücük odaları ama dahada değerli olucakmış kanal istanbul geçicekmiş birde annem bulut insaata gitmiş konuşmuş bahçeşehir ıspartakulede bizim evler var onların oralarda arkalarda olucakmış evler topraktan yazılmak ucuzada geliyo kataloğunu gördük çok lüx deniz manzaralı falan yazıyo herlada ordanda kanal istanbul geçicek bilmiyoruz ama daireler çok lüx 3+1 190bin tl 2+1de 134bin tl parayı peşin veriyosun 2015 dairler teslim bi yakınımız bizim aklımızı karıstırdı tam ordan yazılıcaktı annem onlar çok geç teslim eder paranız kalır sıılırsınız çok şikayet var falan filan demiş sizcede öylemidir bulut insaatı biliyomusunuz ne yapmamız lazım çok kararsız kaldık kredide çekilicek biraz aklımız karıstı bir an önce karar vermek laızm evler aldı basını gidiyo nolur bi akıl verin

O firmanın Esenyurt'ta yaptığı evleri görmek için gitmiştik ilanını gazeteden gördük ama pek rağbet yoktu ofislerinde ve çoğuda bana tecrübesiz geldi ama ne ev aldım ne sattım ticaretimiz olmadı ama ben almazdım bende nedense güven oluşturmadı bizimle ilgilenen kişi..Kredi ile ev alıcaksanız zaten banka 2015 teslimle eve kredi vermez bitmiş yada %80 bitmiş eve kredi çıkar bilginiz olsun..

O firmanın Esenyurt'ta yaptığı evleri görmek için gitmiştik ilanını gazeteden gördük ama pek rağbet yoktu ofislerinde ve çoğuda bana tecrübesiz geldi ama ne ev aldım ne sattım ticaretimiz olmadı ama ben almazdım bende nedense güven oluşturmadı bizimle ilgilenen kişi..Kredi ile ev alıcaksanız zaten banka 2015 teslimle eve kredi vermez bitmiş yada %80 bitmiş eve kredi çıkar bilginiz olsun..

haklısın cnm sağolasın annemlerde vazgeçti netten yorumları buldum okudum herkez mağdur durumda şubatta baslanması gerekirken ağustostayız hala baslanmamış ne zaman baslanıcakta ne zaman bitecek daha izni bile yokmuş

haklısın cnm sağolasın annemlerde vazgeçti netten yorumları buldum okudum herkez mağdur durumda şubatta baslanması gerekirken ağustostayız hala baslanmamış ne zaman baslanıcakta ne zaman bitecek daha izni bile yokmuş

İsabetli olmuş en azından güvenli ve bitmiş ev almanız daha iyidir..

beylıkduzunde bıtmemıs ev kesınlıkle almayınız cok kısı magdur bu taraflardan yanı beylıkduzunde dusunen varsa yardımcı olabılırım cevremde oldukca cok satılık

Back