kuzey cephe evin manzarası çok kötü. Bir de ev fazla büyük ısınma sorun olur dıye düşündükBen de hep ara kat aramıştım ama kısmetime güney cephe yüksek giriş düştü, zemini dahi mantolamalı. Mantolaması iyiyse dükkan üstü de sorun olmaz. Çatı katından iyidir. Kuzey cephe ara kat da dünyanın sonu değil manzara sorun olmayacaksa. Kuzey cepheler yazın çok rahat oluyor.
Ya canım o söyledikleri şeyler eski binalar için geçerli.. Eskidendi o çatı akmaları ev asla ısınmıyor falan.. Ben şuan en üst katta yaşıyorum bana da buraya girmeden önce dediler en üst kat olmaz çatı katı kötü yağmur yağar akar üstün boş asla ısınamazsın falan filan.. Hiçde bir problem yaşamıyorum gayet de ısınıyorum çatı da henüz başımıza yıkılmadıMerhabalr. Benim yaşadığım şehirde binalar max 4 katlı yapılıyor. biz de satılık bikaç eve baktık. Biri dükkan üstü güney cephe. altta dükkan boş durumda.
Diğeri ara kat kuzey cephe. Etrafta şu yorumlar yapılıyor. Dükkanın tutulup tutulmayacagı belli degil yol üstü bir yer değil çünkü. eviniz alt kat boş olduğu için ısınmaz. Aslında bu ev fena değil dükkan üstü olması büyük bir eksi mi?
yine aynı sitede çatı kat yani 4. kat boş buna da üst katlarda çatı sorunu oluyor en üst kat almayın.
Kuzey cepheye bakan ev manzarası kötü. Bildiğin arka taraf boş arazı. Ivır zıvır bir sürü bişy koymuşlar.
Giriş kat da iyi değil ısınma vs sorun olur deniyor. Ynaı bizim bakacağimiz katlar 2. 3. kat. Oralar da hemen satılıyor. Sizler ev alırken ara kat güney cephe gibi durumları göz önünde bulundurdunuz mu?
Herşey tam istediğimiz gibi olsun dersek de bütcemizi asiyor.
Elimizde zten fazla para yok.
Ben en ükuzey cephe evin manzarası çok kötü. Bir de ev fazla büyük ısınma sorun olur dıye düşündük
Ben en üst kataydım kışın aktı elimde kovayla gezerdim yazın çok sıcak olurdu bizde ev bakıyoruz asla istemem birdahgönlündeki olur inşallah♥a ilk 5 yıl akmamıştı amaMerhabalr. Benim yaşadığım şehirde binalar max 4 katlı yapılıyor. biz de satılık bikaç eve baktık. Biri dükkan üstü güney cephe. altta dükkan boş durumda.
Diğeri ara kat kuzey cephe. Etrafta şu yorumlar yapılıyor. Dükkanın tutulup tutulmayacagı belli degil yol üstü bir yer değil çünkü. eviniz alt kat boş olduğu için ısınmaz. Aslında bu ev fena değil dükkan üstü olması büyük bir eksi mi?
yine aynı sitede çatı kat yani 4. kat boş buna da üst katlarda çatı sorunu oluyor en üst kat almayın.
Kuzey cepheye bakan ev manzarası kötü. Bildiğin arka taraf boş arazı. Ivır zıvır bir sürü bişy koymuşlar.
Giriş kat da iyi değil ısınma vs sorun olur deniyor. Ynaı bizim bakacağimiz katlar 2. 3. kat. Oralar da hemen satılıyor. Sizler ev alırken ara kat güney cephe gibi durumları göz önünde bulundurdunuz mu?
Merhabalr. Benim yaşadığım şehirde binalar max 4 katlı yapılıyor. biz de satılık bikaç eve baktık. Biri dükkan üstü güney cephe. altta dükkan boş durumda.
[/QUOTE
Canım en üst kataydık kışın aktı elimde kovayla gezerdim yazın çok sıcak olurdu bizde ev bakıyoruz bir daha asla istemem ilk 5 yıl akmamıştı ama gönlünce olur inşallah
Soğuk olan bir yerse yaşadıgınız şehir dükkan uzerı almayın.Yada biraz daha bekleyınMerhabalr. Benim yaşadığım şehirde binalar max 4 katlı yapılıyor. biz de satılık bikaç eve baktık. Biri dükkan üstü güney cephe. altta dükkan boş durumda.