- 3 Ocak 2019
- 2.992
- 18.536
- Konu Sahibi mutlucicek
Hem kuzey hem dublex. Doğalgaz faturası çok gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey diyemeyeceğim ama dubleks zor ben istemezdim,Sağlam bir yalıtımı olduğunu biliyoruz çünkü evlenirken bu binaya bakmıştık çok ama çıkmamıştık fiyat olarak. Yalıtım ve kalite konusunda içimiz rahat. Sadece cephesi bilmediğim bir durum benim
Ben güneyde yaşıyorum alev alev buralar buna rağmen para yoksa anca o zaman kuzey cephe alınır. Zaten fiyat farkıda olur bu yüzden.Isınmak güneyde bile dert güneşin ısıttığı gibi ısıtmıyor hiç birşey çünkü duvarlar ısınmıyor. Ayrıca kuzey cephede yaşayan tüm tanıdıklarım tüm kış hatta bahar hasta olurlardı geçmezdi gripleri filan.Hatta kışın arkadaşım gelip bizim evde güneşe yatardı iyi gelirdi. Güneş girmeyen eve doktor girer lafı gerçekten doğru. Ankarada kuzey cephe iyi cesaretMerhabalar,
Daha önceki konumdan belki hatırlayan olacaktır uzun süredir satmaya çalıştığımız bir evimiz var. Evi çok sevmemize rağmen garajın üstü olduğu ve bir oda alçakta kaldığı güneşi düzgün almadığı için çocuk vs düşünmeden evi değiştirmek istedik. Eve alıcı çıktı bizde apart topar ev bakma sürecine girdik bizim evimiz 3 senelik aynı sokaktaki 5 senelik evin teras katının satılık olduğunu farkettik. O binayı ve oturanları biliyoruz, taşındığımız eve benzer. Bu bizi mutlu ediyor. Ancak ev Kuzey cephe. Ailem üşür müsünüz diye bir düşündü, güneş almayan garaj üstü evden çıkıp donmak beni de tedirgin etti. İkilimde kaldım biz okey dersek bu hafta ev satılacak yeni eve geçeceğiz. Kuzey cephe olmasının dışında ev dubleks teraslı ama bütün balkonları camekanla kapatmışlar rüzgarı güzel kesiyor. Eski evimizden büyük, 4+1 Ankara'da bitmeyen bir kış olduğu için sabaha kadar yanlış mı yapıyoruz diye düşünmekten gözüme uyku girmedi. Kuzey cephe üst katta oturanınız varsa biz bu 4+1 evi ısıtabilir miyiz? Şimdi ki evimizde misafir odasını vs. açmıyorduk biri kalmaya gelmediği sürece, aynı şekilde yapılır mı? Çok üşüyen insanlar değiliz evimiz güneş alsın ferah olsun keyfimiz yerinde olur. Bu ev bol güneş alıyor, doğma büyüme İzmirli olduğum için Ankara'da kuzey cephe mantığını da anlayamıyorum. Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim.