Merhabalar.
Size canımı sıkan bir konudan bahsedeceğim. Biz yeni ev aldık çok şükür. Allah evi olmayan herkese nasip etsin. Konuya geleyim. Evin içindeki eski ev sahibi çıkınca biz de evin boş halini görmek için eve gittik dün. Karşı komşu teyze kapısını açınca tanıştık. Evi kaça aldığımızı sordu. Eski ev sahibiyle çok anlaşamadıklarını, pek konuşmuşlukları olmadığını söyledi. Az daha konuşup içeri girdim. Sonra kapı çaldı. Karşı komşunun eşiymiş. Hayırlı olsun vs dedi. Sonra "baştan söylemiş olayım. Eviniz kuzey cephe. Soğuk olur. Zaten eski ev sahibi de ısıtamadığı için sattı. Duvarlar hep küf tuttu. Bizim ev güney cephe. Ondan sıcacık hep güneş içinde. Sizinki güneş de görmez. Hadi ısıtırsınız evi de, cebiniz de ısınır hehehe. Evi de çok pahalıya almışsınız. Tüh keşke daha önce haberimiz olsaydı. Burası merdivenli de. Artık merdiven çıkacaksınız 3 kat. Biz zorlanıyoruz. Neyse siz gençsiniz. Keşke bu evi almasaydınız ama almışsınız napalım artık. Yine ev alırsınız gençsiniz daha. Neyse, Bi şeye ihtiyacınız olursa ben inşaatçiyim. Ben de her türlü malzeme var. Yardım istemekten çekinmeyin. Hayırlı olsun tekrar. " dedi gitti. Yani m*l gibi bakakaldık. Bu neydi şimdi dedik. Adama laf da veremedik şok olduğumuzdan. Sadece " buna paramız yetti" diyebildik. Şimdi çok kızıyorum kendime yersiz laflarına neden karşılık veremedik diye. Hayır, evi de 2 defa gezdik. Hiç küf görmedik, kokusunu almadık. Evi yeni boyatmış da değiller ki görmeyelim. Kiralarda oturduktan sonra kredi, aile yardımı, borç harç derken anca alabildik evi. Neyse ne, oturacağız artık ama ev adamın anlattığı gibi değilse bile patavatsız bir komşuya sahip olduğum için üzüldüm. Dünden beri aklımdan çıkmıyor dedikleri. Size de yazmak istedim yorumlarınızı merak ettim. Teşekkür ediyorum şimdiden.