Ev alıyoruz da bir sorun var kızlar

İnsanın kendi evi gibisi yok. Ev istediğin gibiyse alın. Hatta ev ucuza geliyormuş daha iyi. İçine siner ev kendinin olunca. Şuraya bunu koysam burayı böyle yaptırcam dedikçe ısınırsın.

Kuyumcu altını satarken diyor ki 170 lira müşteri kuyumcuya satarken diyor ki 155 den alırım . Çünkü piyasa dengesiz altın aniden düşerse yüksek fiyattan aldığım altından zarar ederim diyor kuyumcu . Demek ki adam Altın'ın düşeceğini umuyor bu durumda elindekini ya satacaksın ya da uzun vadede elden çıkarmayacaksın .

İnsanın kendi evi gibisi yok. Ev istediğin gibiyse alın. Hatta ev ucuza geliyormuş daha iyi. İçine siner ev kendinin olunca. Şuraya bunu koysam burayı böyle yaptırcam dedikçe ısınırsın.

Orası öyle canım ama eşim vazgeçti müteahhit demiş ki ben sana herşekilde yardım ederim bu evi almasan da başka almak istediğinde de -dükkan açtık biz şuaralar dükkanı tam merkeze taşısak mi diye düşünüyorduk ki - muteahhit eşime yerinde olsam dükkanı ilerlet yasin küçük tam otursun işiniz demiş valla eşim vazgeçti işte ama bilmiyorum hala kararsizim sonradan evi alsaydık keşke demek istemiyorum yaa

Anladım canım sağol bi daha yordum seni .
Canım zaten eve verdik verdik vermedik altınlar kalcak zaten bozdurmucaz çünkü gerekmiyo bozdurmamiz

Canim her iste hayir vardir.dukkani ilerletirseniz istedigun gibi cok ev alirsiniz ins.dukkan ev getirir ama ev dukkan getirmez.bu acudan bakinca esin mantikli davranmis

Canim her iste hayir vardir.dukkani ilerletirseniz istedigun gibi cok ev alirsiniz ins.dukkan ev getirir ama ev dukkan getirmez.bu acudan bakinca esin mantikli davranmis

Aynen canım. Müteahhit eşime öyle demiş yaşın küçük oğlum allah ömür verdikçe kaç ev alırsın demiş eşim de aynen öyle düşünüyor müteahhit gözümü açtı diyor bir ev alırız bize bisi getirmez ama dükkan ilerlerse evde alırız herşeyde diyor ki mantıklı düşünürsek dükkan şimdi güzel kazanıyor allaha şükür bi de tam merkeze inersek daha çok kazanabilir hem tamamen kendimiz öderiz evi diyor çünkü böyle ev kredisini biz ihtiyacı babam ödücekti eşimde babana bırakmayalım diyor. Bir de dükkan mutfak eşyaları üzerine bitmeyen bi sektör gibi geliyor bana dükkanımız su anda çok küçük 18m2 düşün canım ona rağmen güzel gidiyor şimdilik

Annem diyor ki kızlar evi ben alicam ister geçin oturun istemezseniz kiraya veririm siz bilirsiniz.
Eşim dükkanı geliştirme düşüncesinde ama biraz küçükte olsa bu dükkanda tutunma işi daha mantıklı değil mi ya iş herzaman ilerler diye düşünüyorum. Off ne zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…