Ev Alamama

Ev alınca ilk yıllarda ödeme koşulları vs insanı zorlar kısarsında.
Şuan tatilimde de kısamam Tatil başka ev başka
Sizin şansınız 3.5 milyon varmış ne kadarlık ev istiyorsunuz
İstediğim semte 6 milyon a sıfır evler var.
5 milyona da yine sıfır konum olarak çok istemesemde yinede şuandaki mevcut konumdan daha iyi bir semttede var.
Ve eşim tazminat ve izinlerini isterse çok büyük ihtimalle alır 700-800 bin civarı olur o da. 6 milyonluk ev bize çok mu ütopik kaçar fiyat algım yerle bir oldu artık. Aylık gelirde iyi bu arada

3.5 milyonu faize koysanız herhalde 100 bin getirir. Ama seneye ne olur belli değil. 1.5 milyon çekilse aylık 50 50 ödersiniz. Belki oturduğunuz evi kiraya verip kendi evine geçersin. O yola girince yolda düzeliyor durum ya. Biz mesela tatilden vs vazgeçmedik. Ama 5 sene çocuk yapmadık benim yemek kartımla ev alışverişi yaptık ki ben bazen 2 kere yemek söylerdim. Ben gariban düşünüyorum ya ev yatırımı gerekli

Hayırlısı olur umarım hepimiz için .
Siz nasıl kaçırdınız bütçemi denkleşmedi?
Bizim kaçırmamızın sebebi, gün farkı ile oldu, çok da müsaitti fiyatı fakat, biz "ebele übele, hadi " falan diyene kadar ikisi de satıldı
Merkezde bir yer vardı mesela, ama çok merkeziydi, öyle böyle değil. "Ordada olsun mu olmasın mı, biraz daha bakalım mı" "belki bölgede daha farklı buluruz" dedik ve daha fazlasını aramakla evdeki bulgurdan olduk.

Hala tartışması olur aramızda ve olacakta ben anlamam

Aileden para gelmiyorsa çalışıp cabalayip kendi imkanlariyla ev alacaksaniz malesef ilk evler genelde gonlunuzdeki gibi olmuyor. Para neye yetiyorsa ilk etapta onu alip sonra al sat ile dondurebilirsiniz

Türk parasının degerı pul olduğu müddetçe ev falan alınmaz. Gücünüz neye yeterse onu almaya calısın derım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…