O kadar kendimi kötü hissediyorum ki....Her gün etrafım da gördüğüm bebeklere bakıp benimde olsaydı demekten bıktım.Kuru bi ağaçtan farkım yokk en çokta eşime üzülüyorum.Tedavilerim sonuç vermiyo gitgide ümitsizliğe düşüyorum.Kendi kendime diyorum elbet vardır bundada bi hayır ama olmuyo yine böyle düşünüyorum....Bebeğim gel sana söz sen gelince tüm sevgimi sana vereceğimm....
su anda iki kızım var teyzesi porofilimde göre bilirsin ben buraya yazmamın sebebi hic ümidi kesmeyin diye baska cocukları olmayan kadınların zamanla cocuğunun olması onlara cesaret verir diye ben bana acınmasını istemezdim benim ğibi insanların desteği ve onların bebeklerin kucaklarına alması benim bebeğim olmus ğibi sevinirdim bilmem ama her kes benim ğibi ğeliyor bende cok kıskanırdım saatlerce ağlardım ama cok zor hamile kalıp onu kucaklarına aldıkları zaman anneler adına cok sevinirdim oh kurtuldular diye allahım canı ğönülden isteyen herkese verir insallah bu mübarek ğündeCANIM BÖYLE LÜZUMSUZ İNSANLARDA VAR İŞTE SEN BU SALAKLARLA HİÇ UĞRAŞMA HAMİŞ KALINCA KARNINI GERE GERE DOLAŞ KARŞILARINDA
utanacak bir seymi o soruyu soran ve o cevabı veren utansın nasip kısmet isi para verilipte alıncak bir sey değilki bu öyle insanlar icin üzme kendini onlar böyle insan bak laelaelaelaelae laelaelaelaelae baska tarif yok yanibende çok istiyorum ama olmuyor arkadaşlar eşim çok anlayışlı ama çevredekilerin hadi yok mu bebek sorusu bunaltıyor anlamıyorlar insanın üstüne geliyorlar geçen gün yine sordular kayınvalidem benden önce dedi olmuyor bebekleri die kıpkırmızı oldum orda senağlama
Maalesef başa gelmeyince anlaşılmıyo altı senedir evliyim beş senedir istiyorum üç senedirde tedavi görüyorum hiç bişey yok diyorlar nedeni bilinmeyen kısırlık.Hani diyorum sorun ya bende yada eşimde olsa belki onun bi tedavisi olur.Yok sorunda yok,alt komşum bir ay önce dogum yaptı dün onu ziyarete gittim bebegi görünce çok kötü oldum.Ama yinede vardır bundada bi hayır allahtan hayırlısını diliyorumm....
bız 2 aydır korunmuyruz ama bebk de olmadı eşim başkasının cocugunu sevdıgı zaman çok sınırlenıyorum bıde adet duzensızlıgım var korkuyorum cocugum olmazad eşim omur boyu baska cocukları sever dıye
her bebek çok masum,temiz,ve Allahın en büyük mucizesi olduğu için de bakılmaya en layık olandır...inatla bak dokun onlara,senin rahmin beslememiş bile olsa,başkalarının kucağındaysa da,bak çünkü Allaha daha fazla yaklaşıp özlemini daha güzel ifade edersin...sakın kaçma,ben öyle yapıyorum ve artık daha güçlüyüm, daha çok dua ediyorum.....gözünden dökülen hiç bir damla yaş,dilinden dökülen hiç bir dua unutulmuyor....Rabbim yüzümüzü güldürsün....
O kadar kendimi kötü hissediyorum ki....Her gün etrafım da gördüğüm bebeklere bakıp benimde olsaydı demekten bıktım.Kuru bi ağaçtan farkım yokk en çokta eşime üzülüyorum.Tedavilerim sonuç vermiyo gitgide ümitsizliğe düşüyorum.Kendi kendime diyorum elbet vardır bundada bi hayır ama olmuyo yine böyle düşünüyorum....Bebeğim gel sana söz sen gelince tüm sevgimi sana vereceğimm....