Maalesef başa gelmeyince anlaşılmıyo altı senedir evliyim beş senedir istiyorum üç senedirde tedavi görüyorum hiç bişey yok diyorlar nedeni bilinmeyen kısırlık.Hani diyorum sorun ya bende yada eşimde olsa belki onun bi tedavisi olur.Yok sorunda yok,alt komşum bir ay önce dogum yaptı dün onu ziyarete gittim bebegi görünce çok kötü oldum.Ama yinede vardır bundada bi hayır allahtan hayırlısını diliyorumm....
O kadar kendimi kötü hissediyorum ki....Her gün etrafım da gördüğüm bebeklere bakıp benimde olsaydı demekten bıktım.Kuru bi ağaçtan farkım yokk en çokta eşime üzülüyorum.Tedavilerim sonuç vermiyo gitgide ümitsizliğe düşüyorum.Kendi kendime diyorum elbet vardır bundada bi hayır ama olmuyo yine böyle düşünüyorum....Bebeğim gel sana söz sen gelince tüm sevgimi sana vereceğimm....
O kadar kendimi kötü hissediyorum ki....Her gün etrafım da gördüğüm bebeklere bakıp benimde olsaydı demekten bıktım.Kuru bi ağaçtan farkım yokk en çokta eşime üzülüyorum.Tedavilerim sonuç vermiyo gitgide ümitsizliğe düşüyorum.Kendi kendime diyorum elbet vardır bundada bi hayır ama olmuyo yine böyle düşünüyorum....Bebeğim gel sana söz sen gelince tüm sevgimi sana vereceğimm....
canım bende senin duygularını hissediyorum bütün benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile telefonla haberlerini alıyorum allahtan görmüyorum yoksa daha kötü olurdum seninde dedigin gibi kendimden geçtim artık eşim için üzülüyorum o herşeyin en iyisini hak ediyor ama ben hak ettiklerini veremiyorum çaresizim elimden bişey gelmiyor isyan etmek istemiyorum biliyorum ki bu bi sınav ama artık dayanak gücüm kalmadı inanırmısınız hiç kimseyle görüşmüyorum evden dışarı çıkmak bile bana ölüm geliyor offff offffff girdik bi çıkmazsın içine rabbim sonumuzu hayır etsinn
bebeğimin olmadığı bir dönemde halamın kızı doğum yaptı bebek ğörmeye evlerine ğittim kayın validesi olacak cadı dur dur kızım bir dakka ğirme iceri anlamadım önce sonra bebekle beraber ğeldi ve benim kucağıma verdi maksat bebeğin büyüdüğü zaman cocuğu olacak afedersiniz ben kısırım ya bulastırırım basımdan asağı kaynar sular döküldü sonucta aklı eksik bir zat diye iceri ğirdim bir sey demedim ama hala yüreğimi acıtır o davranısları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?