Etkileyeci kitap

fattylamb94

Bşlngç: 83.5
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
11.535
19.970
İyi geceler hanımlar.
Dert değil de bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Şuan üniversitedeyim ve yaz okulu yapıyorum. Haftanın 4 günü boşum canım o kadar sıkılıyor ki. Çünkü en yakın arkadaşlarım gitti. Hava sıcak olunca dışarı çıkasım gelmiyo evde sürekli ders çalış kitap oku dizi izle bir yerden sonra sıkıyo. Iş başvurusunda da bulundum ama küçük bir yer öğrenci de çok fazla olunca o da olmadı. Neyse benim böyle canımın sıkıldığını gören sevgilim hayatında asla yapmayacağı şey olan kitap okumayı teklif etti. Bana dedi ki, bir kitap seç ikimiz aynı anda o kitabı okuyalım. Ama şöyle bişey var arkadaş roman okumaktan nefret eder sadece teknik kitaplar makaleler vs okur. Bana hem kitap okumayana kitap okumayı sevdirecek hem de sizin aklınızda iz bırakmış kitap önerir misiniz ? Ayrıca ben bu 4 gün boyunca napsam akıl verir misiniz ?

Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi
Çok şaşırtıcı bitmişti, sürükleyici.. 1 günde bitirmiştim. Normalde bende sıkılırım roman okurken fakat bunu çok sevmiştim. Okuyan herkeste çok beğeniyor..

Ben klasik hayranıyım. Anna Caranina,Sefiller,Canlar kimin için çalıyor,Sefiller filan gibi..
Türk klasikleride harika..Çok severim kitap okumayı ama hep unuturum yazarın ve kitabın ismini..Çok kötü bu..

Tıbbi gerilim kitapları okumayı severseniz Tess Gerritsen'dan okuyabilirsiniz. Çok roman okumayan kişilerin de seveceğini düşünüyorum. "Cerrah" ile başlamanızı tavsiye ederim.

Ben klasik hayranıyım. Anna Caranina,Sefiller,Canlar kimin için çalıyor,Sefiller filan gibi..
Türk klasikleride harika..Çok severim kitap okumayı ama hep unuturum yazarın ve kitabın ismini..Çok kötü bu..
Ben de sizin gibi klasikleri severim, güncel roman çok iyi yazılmadıkça okumayı sevmem.

Ben çoğunu okudum da sevgilimin okuduğunu hiç sanmıyorum. Büyük ihtimalle bu roman okumanın devamı gelmeyecektir.
Savaş ve barış ben daha bu kitabı sevmeyen erkek okur görmedim deneyim
Hemsizde birdaha okumuş olursunuz
Eşim bu kitabı raman sevmeyen biri okarak tek seferde okumuştu

Hemen incelemeye alıyorum kitabı. Teşekkür ederim.

Rica ederim. Dünya klasikleri çok güzeldir fakat klasiklerle başlarsa yirminci sayfaya gelmeden bir köşeye fırlatır atar. Çok kalın olmayan kitaplara göz atın öncelikle, ki sıkılmadan okusun sevebilsin. Dediğim gibi kardeşimin hikayesi kitabını elinden düşürmeden okuyacaktır mutlaka.Hem hiç sıkmıyor, hem çabucak bitiyor, hem de merak uyandırdığı için kitap elden düşmüyor. :) Umarım başarılı olursunuz:kahve:

neredeyse bir klasik olan Uçurtma avcısı kitabını okuyabilir ve filmi de var onu da sonradan izleyebilirsiniz.Hiç kitap okumayan ve okumayı sevmeyen kardeşim bile sevdi çok kalın bir kitap değildir ama çok etkileyicidir.

neredeyse bir klasik olan Uçurtma avcısı kitabını okuyabilir ve filmi de var onu da sonradan izleyebilirsiniz.Hiç kitap okumayan ve okumayı sevmeyen kardeşim bile sevdi çok kalın bir kitap değildir ama çok etkileyicidir.
Hakkında hep güzel şeyler duyup, okumaya yeltendiğim ama bir türlü nasip olmayan kitap. Onu da mutlaka birlikte okmayı teklif edicem. Teşekkür ederim hatırlattığınız için.

her yaz nerdeyse bıkmadan okuduğum ödüllü kitap "alıklar birliği" beni çokça güldürür,düşündürür bazen de hüzünlendirir.
Ayrıca puzzle yapmayı da düşünebilirsiniz bu sürede

her yaz nerdeyse bıkmadan okuduğum ödüllü kitap "alıklar birliği" beni çokça güldürür,düşündürür bazen de hüzünlendirir.
Ayrıca puzzle yapmayı da düşünebilirsiniz bu sürede
Puzzle iyi fikir. Çok severim, hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim

X