Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

3 4 yıl öncede benim başıma gelmişti tabi tam tersi.
etek giydim diye üzerime yürümüştü sen misin üzerime yürüyen topuklu ayakkabı vardı bir güzel sardırdım karnına bcaklarına vurdum kulagının arkasını cırmalamıstım. ay ne gündü ohh iyikide yapmışımmm.sonrada yüzünü gören cennetlik

sende konu sahibi neyi beklıyorsun. bir şaplakta sen at bakalım sevgiline

3 4 yıl öncede benim başıma gelmişti tabi tam tersi.
etek giydim diye üzerime yürümüştü sen misin üzerime yürüyen topuklu ayakkabı vardı bir güzel sardırdım karnına bcaklarına vurdum kulagının arkasını cırmalamıstım. ay ne gündü ohh iyikide yapmışımmm.sonrada yüzünü gören cennetlik

sende konu sahibi neyi beklıyorsun. bir şaplakta sen at bakalım sevgiline
bumudur budur.

O dakka da onu sinemada bırakıp arkana bakmadan gidecektin,

Sewgiliymiş... Pehh..!!

İyi bizde bir kadına baktığını gördüğümüz anda gözüne yumruğu geçirelim serbestse yumruk atmak....

AyrıL ayrıL...

Yumruk yemek hoşuna gitmeliymis!!!
Koş kaç pislik kendini ne zannediyor!
Def et gitsin yobazı mağarasına geri dönsün!

Yeni üyeliklerle açılan bu tarz konular bana hiç samimi gelmiyor. :KK12:
Sağlıklı bir birey yaşanan bu olay karşısında gelip burda ayrılmalı mıyım? tarzında soru sormaz direkt ayrılırdı. :KK14:

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Sacmaliga bak,birde hosuna gitmesi lazim dedi oyle mi..demek ki sen bu cocuktan ayrilmasan,dusunecek ki,bu kiz dayaktan hoslaniyor,arada bi temiz pakliyim mutlu edeyim ben bunu diyecek.

yok canım ne gerek var!!! evlenin bence!!! bi yumruktan ne olacak iki yumruk sorun olmalı:) soruya bak yaa

o nedemek yaaa daha sevgiliyken vuruyor ve yaptığının hoşuna gitmesi gerektiğini söylüyor böyle olmaz bak bence ayrıl şiddete meğilli bence hiç kimsenin sana o şekilde davranmaya hakkı yok o hakkı verme sakın benden sölemesi...

yok artık yumruk yedim yazınca evlisin sandım hala düşünüyormusun devam etmeyi ?

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Inanmiyorum bu gercektn tam bi sacmalik eger seni kiskandigini iddia ediyorsa boyle birsey yapmasi dogru degil siddet sevgi gosterimi degildir asla.. insan sevdigine kiyar mi hic onunkisi bence insanlarin bakisindan kacmak icin gosterdigi bir tepki.. oyle bir insanla omur paylasilmaz neyse ki evli degilmissinz..

Yok canım yumruk yedim diye ayrılır mı insan.
Şöyle ağzını burnunu kırsa o zaman belki düşün derim ayrılmayı. Oda belki yani yazık adam kimi yumruklayacak sonra
Tövbee yarabii

X